Kosaram 0 db 0 Ft

Biztonság

Mit jelent a biztononságos vásárlás a MatracXXL áruházban?

A MatracXXL magyarország egyik legnagyobb matrac webáruházaként különleges figyelmet fordít vásárlói biztonságos fizetési lehetőségeire. A MatracXXL webáruházon rendkívül egyszerű és teljesen biztonságos a vásárlás. Miután Ön kényelmes otthonában kiálasztotta az Önnek leginkább megfelelő matracot vagy bármilyen más terméket, fizetési lehetőségei közül az Önnek leginkább megfelelőbbet választhatja ki. Ön a következő fizetési lehetőségek közül választhat:

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni Önnek lehetősége van a MatracXXl matrac webáruházban bankkártyásval fizetni. Ahhoz, hogy Ön a legnagyobb biztonságban tudjon fizetni a K&H bank zárt oldalára történő átvezetéssel történik.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.


A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.


A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

 

BANKI ELŐREUTALÁS

A MatracXXL matrac webáruházban fizethet kényelmesen banki előreutalással is. Abban az esetben érdemes ezt a fizetési módot választania ha nem szeretné az utánvét lehetőségét mivel nem szeretne nagyobb összegű készpénzt tartani otthon és nem szeretne semmilyen készpénz forgalmat bonyolítani. Ebben az esetben az átutaláshoz szükséges információkat itt találja. Természtesen Önnek elég akkor átutalni a termék ellenértékét amikor kollégánk egyezteti Önnel a kiszállítás időpontját:

BRAND INTERNATIONAL Kft

1136 Budapest, Pannónia u. 24.

Bankszámlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt : 10402142-50526672-88511013

Adószám: 24084835-2-41

UTÁNVÉT

A legkényelmesebb fizetési lehetőség az Ön számára az utánvét. Amennyiben a MatracXXL matrac webáruházban kiválasztotta bármelyik terméket Ön fizethet utánvéttel teljesen független a termék értékétől. Az áru ellenértékét a kiszállítással egyidőben kell kiegyenlíteni mikor meggyőződött arról azt a matracot vagy egyéb terméket kapta meg melyet megrendelt. Az utánvét esetén csak és kizárólag készpénzzel van lehetősége kiegyenlíteni a termék ellenértékét.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI FIZETÉS

A MatracXXL magyarország egyik legnagyobb matrac webáruháza bizonyos termékek esetében lehetőséget biztosít Egészségpénztári elszámollással a termékei megvásárlásához. Kérjük amennyiben olyan terméket vásárol amely elszámolhato EP keretében, a megrendeléssel együtt az egyéb megjegyzések rovatba ezt feltüntetni szíveskedjen. Ebben az esetben az Ön által kapott készpénzfizetési számla tartalmazza majd az Ön igényeinek megfelelő EP azonosító adatokat is a pénztári adatokat és az Ön tagszám azonosítóját is. EP elszámolás esetén fizethet banki előreutalással illetve utánvéttel is. Szolgáltatója felé a kapott számlát Ön fogja elszámolni.

Az Egészségpénztári elszámoláshoz az alábbi adatokat szíveskedjen minden esetben megadni:

- Egészségpénztár neve

- Egészségpénztár pontos címe

- Az Egészségpénztári tag neve

-Az Egészségpénztári tag tagazonosító száma

Amennyiben Ön egyéb fizetési módot szeretne alkalmazni kérjük lépjen kapcsolatta a MatracXXL ögyfélszolgálati munkatársaival akár telefonon akár írásban, örömmel segítenek minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Sikeres és kellemes vásárlást kíván a MatracXXL csapata