Kosaram 0 db 0 Ft

Biztonságos fizetés

biztonságos fizetés

 Biztonságos Fizetési Garancia

 


A MatracXXL magyarország egyik legnagyobb matrac webáruházaként különleges figyelmet fordít vásárlói biztonságos fizetési lehetőségeire. A MatracXXL webáruházon rendkívül egyszerű és teljesen biztonságos a vásárlás. Miután Ön kényelmes otthonában kiálasztotta az Önnek leginkább megfelelő matracot vagy bármilyen más terméket, fizetési lehetőségei közül az Önnek leginkább megfelelőbbet választhatja ki. Ön a következő fizetési lehetőségek közül választhat:

 

bankkártyás fizetés

 

bankkártyás fizetésBANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Amennyiben szeretne bankkártyával fizetni a MatracXXL webáruházban Önnek lehetősége van erre. A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.


A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Az Ön személyes adatainak védelme a MatracXXL (Brand International Kft.) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

 

Fizetéls  BANKI ELŐREUTALÁS


Amennyiben Ön bankszámláról szeretné kifizetni a vásárolt terméket abban az esetben lehetősége van a megrendelést banki előreutalással azt kiegyenlíteni. A banki előreutalás biztonságos és rendkívül kényelmes fizetési lehetőség az Ön számára. 

Kérjük abban az esetben ha Ön a biztonságos előreutalást választja ezt a megrendeléskor kiválasztani szíveskedjen. A kiválasztott matrac illetve termék árát a következő bankszámlaszámra legyen olyan kedves átutalni:

 

keredkedelmi és hitelbank

 

Brand International Kft

Budapest 1136 Pannónia út 24

(csak székhely)

10402142-50526672-88511013

Adószám:24084835-2-41

 

Önnek lehetősége van utánvéttel fizetni:

 

A legkényelmesebb fizetési lehetőség az Ön számára az utánvét. Amennyiben a MatracXXL matrac webáruházban kiválasztotta bármelyik terméket Ön fizethet utánvéttel teljesen független a termék értékétől. Az áru ellenértékét a kiszállítással egyidőben kell kiegyenlíteni mikor meggyőződött arról azt a matracot vagy egyéb terméket kapta meg melyet megrendelt. Az utánvét esetén csak és kizárólag készpénzzel van lehetősége kiegyenlíteni a termék ellenértékét.

 

utánvét

 

AMENNYIBEN ÖNNEK EZ A FIZETÉSI MÓD A LEGMEGFELELŐBB ÉS A LEGKÉNYELMESEBB VÁLASSZA EZT A FIZETÉSI MÓDOT

 

Egészségpénztári fizetés

 

egészsépénztár

 

A MatracXXL Magyarország egyik legnagyobb matrac webáruháza bizonyos termékek esetében lehetőséget biztosít Egészségpénztári elszámollással a termékei megvásárlásához. Kérjük amennyiben olyan terméket vásárol amely elszámolhato EP keretében, a megrendeléssel együtt az egyéb megjegyzések rovatba ezt feltüntetni szíveskedjen. Ebben az esetben az Ön által kapott készpénzfizetési számla tartalmazza majd az Ön igényeinek megfelelő EP azonosító adatokat is a pénztári adatokat és az Ön tagszám azonosítóját is. EP elszámolás esetén fizethet banki előreutalással illetve utánvéttel is. Szolgáltatója felé a kapott számlát Ön fogja elszámolni.

 

AZ EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI ELSZÁMOLÁS IGÉNYÉT KÉRJÜK JELEZZE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKNAK ÉS KAPCSOLATBA LÉPÜNK ÖNNEL !

 

Abban az esetben, ha a fenti fizetési módok nem felelnek meg Önnek kérjük az ügyfélszolgálaton keresztül keressen meg bennünket Örömmel állunk rendelkezésre. Természetesen minden esetben számlát kap a vásárlásáról. Amennyiben nem Magyarország területéről rendel kérjük jelezze a megfelelő számla kiállítása érdekében.

 

Fizetés, fizetés webáruház, biztonságos fizetés, fizetési módok

A MatracXXl webáruház biztonságos fizetési módokat kínál az Ön számára. Amint rendelése megérkezett hozzánk a visszaigazolás után tájékoztatást kap a pontos szállítási határidőről....