Kosaram 0 db 0 Ft

Gyorskeresés / isbir>

oldal:
1
Szűrés
Szűrés
Szűrés

Isbir Elite Pocket zsákrugós matrac

Isbir Elite Pocket zsákrugós matrac

Isbir Elite Pocket zsákrugós matrac a kemény rugalmas érzetet kedvelőknek egy nagyon masszív ágybetét. Az Elit Pocket matrac mindkét oldalán ergonómiai zónás kialakítás és hűsítő hatás van. Az Elit Pocket matrac a rugók feszességének és vastagságának köszönhetően nagyon határozott alátámasztást biztosít a gerincoszlopnak háton fekve. A legegészségesebb alvási pozícióban is dinamikus matracot érzékelünk. Elit Pocket matracon könnyen váltunk pozíciót és egy magasabb ágyon használva a matracot a felkelés is kevés energia befektetéssel történik.10 év garanciával, a kemény rugós matracokat kedvelőknek hosszú távra egy jó befektetés a kényelmes, nyugodt pihenés elérésért.

Isbir

értékelés Nincs még értékelés

Isbir Moon Soft zsákrugós matrac

Isbir Moon Soft zsákrugós matrac

Isbir Moon Soft Life Sleep zsákrugós matrac a 7 ergonómiai zónás zsákrugókkal és a 75 kg/m3 sűrűségű 5 cm memory foam kényelmi réteggel verhetetlen a matracpiacon. Levehető mosható felső résszel és a minőségi alapanyagokkal minden elvárásnak megfelel amit elvárhatunk egy memory táskarugós matractól.

Isbir bedding

értékelés Nincs még értékelés

Isbir HyperSense zsákrugós matrac

Isbir HyperSense zsákrugós matrac

Isbir HyperSense zsákrugós matrac 650 micro táskarugóval négyzetméterenként hűsítő komforthabbal maximális kényelmet hozza el a hálószobánkba. Isbir HyperSense matracban minden olyan technológiát megtalálunk, amely a legjobban segíti a pihentető alvást és a gyors regenerálódást. Az Isbir HyperSense matrac megjelenésében elegáns, külső borítása természetes szálakkal van kikészítve. Az Isbir HyperSense kétszemélyes matracokban nincs áthullámzás, alvó partnerünket nem zavarjuk a pihenésben mozgolódásunkkal. . A Isbir HyperSense multi zsákrugós matrac úgy támasztja alá a gerincünket, hogy a testünkben lévő vérkeringésre is jó hatással van. A Quallofil® és Allerban® technológiával készült matrachuzata kiválóan szellőzik, antibakteriális, stresszmentes, nagyon jó hatással van a bőrünkre és az izmainkra.

Isbir

értékelés Nincs még értékelés

Isbir CoolFlow Hybrid zsákrugós matrac

Isbir CoolFlow Hybrid zsákrugós matrac

Isbir CoolFlow Hybrid matracot három különböző magasságból álló zsákrugós rendszer alkotja. A zsákrugó rendek magasságának eltérése a különböző magasságú, súlyú és test felépítésű embereknél segít az optimális alvási pozíció elérésében. A négyzetméterenként 860 db zsákrugók közötti légkamrák biztosítják a matracban a természetes légáramlást. A matrac tartórétege a kiválóan szellőző, rugalmas HR habrétegből készült. A matrac komforthab kényelmi rétege az ISBIR textilgyár által kifejlesztett

Isbir

értékelés Nincs még értékelés

Isbir ErgoPlas Polymer rugós memory matrac

Isbir ErgoPlas Polymer rugós memory matrac

Isbir ErgoPlas Polymer rugós memory matrac a hangtalan rugózásával és a kiváló minőségű 75 kg/m3 sűrűségű memory foam kényelmi réteggel 21. századi csúcstermék. A megfizethető csúcskategóriás matracok egyike, amelybe kipróbálás után rögtön bele szeretünk. 7 ergonómiai zónás kialakítás, hosszú élettartam (kb. 80-100 évig megőrzi rugalmasságát a polymer rugó) jellemzi az Isbír által gyártott és szabadalmaztatott eredeti Polymer rugókkal rendelkező matrac, dinamikus. 25 cm magas matrac levehet

Isbir

értékelés Nincs még értékelés

oldal:
1