Kosaram 0 db 0 Ft

Szállítás

ingyenes szállítás

 

A MatracXXL Webáruház ingyenes, teljesen díjmentes kiszállítást biztosít Magyarország területén bármely és bármennyi terméket is rendelt meg. Ön otthonról kényelmesen és teljesen biztonságosan kiválasztja az Ön igényeinek legjobban megfelelő terméket, a megrendelés elküldése után minden a MatracXXL webáruház dolga. 

 

BÁRMIT RENDEL A MATRACXXL WEBÁRUHÁZBAN, MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN A KISZÁLLÍTÁS 0 azaz nulla Forint.

 

A megrendelés

Amennyiben a MatracXXL webáruházban talált olyan matracot ágykeretet vagy bármilyen egyéb kiegészítőt melyet szimpatikusnak és az Ön igényeinek megfelelőnek talált rendkívül egyszerűen és kényelmesen megrendelheti bárhonnan. A MatracXXl vásárlási felületén Ön kiválasztja a megfelelő terméket illetve eldönti melyik fizetési mód felel meg Önnek a legjobban. A többi a mi dolgunk

óra MIKOR SZÁLLÍTUNK? 

 

Önnek természetesen nem kell egész nap otthon ülnie, várni a termék kiszállítását. A megrendelés beérkezése után munkatársaink küldenek egy visszaigazolást a rendeléséről illetve a várható kiszállítási dátumról. Kollégáink a kiszállítás előtt személyesen, telefonon egyeztetnek Önnel egy olyan időpontot ami Önnek a legkényelmesebben megoldható és csak akkor kell az otthonában tartózkodni amikor az előzetesen egyeztetett időpontban a kiválasztott matrac, ágykeret vagy bármilyen kiegészítő megérkezik Önhöz. Ez az időintervallum minden esetben a lehető legkisebb.

pénztárKINEK TUDOM KIFIZETNI A TERMÉKET

 

Amennyiben Ön az utánvét fizetési opciót választotta a terméket kiszállító munkatársainknak a helyszínen a termék átvétele után fizethet. Ebben az esetben csak készpénzel tud fizetni melyről munkatársaink igazolást, számlát adnak át Önnek a terméket kisérő okmányokkal együtt. Amennyiben nem szeretne készpnzzel fizetni akkor az áru átvétele előtt banki átutalással egyenlítheti ki megrendelését. Ebben az esetben a kollégáink csak a termék kisérő okmányait illetve átvételét igazoló dikumentumokat adják át az Ön számára.

 

0 Ft !!!!!!

 

Inegynes szállítás, kiszállítás az ország területén, szállítás vidékre, Szállítás ingyen

Szállítás ingyen az egész ország területén a MatracXXl webáruházban, kényelmes és biztonságos fizetési mód kiszállítás vidékre ingyen....