Kosaram 0 db 0 Ft

Tanácsok / Gomatrac Miskolc

A matracboltok bemutatása során a következő áruház a miskolci Gomatrac matrac üzlet, Gomatrac webáruház. A Gomatrac matracüzlet Miskolc egyik legújabb matrac áruháza. A Gomatrac Miskolc üzlete számos furcsaságot tartalmaz. A www.gomatrac.hu weboldalon talált információk szerint a Gomatrac matracületbn egyetlen ismert márkájú matrac sem található, csak és kizárólag ismeretlen noname matracok kerülnek különböző neveken értékesítésre. feltétlezhetően ez egy teljesen ismeretlen referencia nélküli kis magyar gyártótól származik. A Gomatrac kínálatában nem találhatók rugós matracok, zsákrugós matracok, biomatracok és latex matracok sem. A Gomatrac kínálata csak és kizárólag habmatracokból áll. Alapvetően ezek mind kitalált névvel valahonnan összelopott tervek alapján készültek, és ismert tradícionális márkák másolatai is lehetnek. Ahogy az ember végignézi az oldalt ismerős, évek óta más gyártók által készített és bevezetett matracok másolatainak tömegét találja. Gyakorlatilag ismert márkák, ismert üzletláncok régi matracai kicsit átöltöztetve másik neveken. A matracok új nevet kaptak és így jelentek meg a Gomatrac webáruházban. A SwissDream márkát teljes egészében lemásolták, de olyan üzletlánc mint a Quattro-mobili Andante matraca is kísérteties hasonlóságban jelent meg. A Premium Wellness Quatro matrac tökéletesen egyezik a Gomatrac Premium Vision matracával. Megjegyzem a Prémium Wellness elnevezés a Retz matraccsaládja volt.

Andante

Értelmezhetetlen egyébként, hogy ez a típusú andante matrac miért kerül 10000 Ft-al többe a Gomatrac oldalán. Ha megnézzük a többi terméket PL a SwissFlex termékcsaládot láthatjuk, hogy a termékek köszönő viszonyban sincsenek a svájci tradícionális SwissFlex gyártó termékeivel, fejlettségével stb. Nyilván a név egy elegánsnak nem nevezhető fordulattal került a miskolci Gomatrac áriház honlapjára. 

Amennyiben valaki szereti a másolatokat megvásárolni nyilván örömmel vásárol majd a miskolci Gomatrac matracüzletben. De mindenestre öröm, hogy miskolc matracválasztéka bővült egy leleményes matracgyártóval.