Kosaram 0 db 0 Ft

Tanácsok / Hilding márkák

A Hilding Anders fő márkái azok, melyek a legtöbb piacon eladhatók. Innovációjuknak és jelentős beruházásaiknak köszönhetően vezető márkák a piacon. Az öt fő márkájuk adja meg a vállalat nettó árbevételének 30%-át.
A svéd Carpe Diem Ágyak márka 1995-ben alakult, és 2013 óta a Hilding Anders cégcsoport tagja. A Carpe Diem Ágyak Svédország egyik vezető gyártója és több mint 20 országba exportálnak ágyakat. A kivitelezésre, élettartamra és minőségre koncentrálva ágykereteik a legjobb svéd fenyőfákból készülnek, míg fedőmatracaikat Új-Zélandi pamutból és gyapjúból állítják össze.
Az orosz Askona cég az egyetlen az orosz piacon, amely több portfólióval rendelkezik, többek között az amerikai King Koil és Setra márkákkal. Az Askona mindemellett saját márkájú ágyakat és matracokat is gyárt, és számos nagy orosz bútorlánc beszállítója. Az Askona 2010 óta a Hilding Anders cégcsoport tagja, 30%-os piaci részesedéssel rendelkezik, és az ország egyik vezető ágygyártója.
A Bico 1861-ben alakult, és Svájc piacvezető ágymárkája, ezért nem meglepő, hogy ma minden negyedik svájci ember Bico ágyban hajtja álomra a fejét. A márka ismertsége az országban nem kevesebb, mint 90%-os, az egyik vezető gyártó minden szektorban. A Bico prémium márkának minősül, mely 2001 óta a Hilding vállalat tagja, és Franciaországban, Hollandiában és Kanadában is népszerű.
A Hilding márka Hilding Andersson nevéhez fűződik, és történetét már leírtuk. A cég célja már a kezdetektől fogva, hogy olyan ágyat alkossanak, mely tökéletes éjszakai pihenést biztosít mindenki számára. Az évek során a Hilding márkanév szinonimájává vált a korszerű termékek fejlesztésével és a kényelmes alvás szakértelmével. A mai Hilding kollekció magába foglalja a sima ágykereteket és az állítható ágykereteket, melyek masszázs funkcióval rendelkeznek. Textíliáik mind ökotext logóval ellátottak, melyek bizonyítják, hogy teljesen károsanyag-mentesek. Skandinávián kívül Hilding terméket értékesítenek Lengyelországban és Belgiumban, ahol igen erős középkategóriás márkának minősül.
A Jensen ágyakat 1947 óta Norvégiában gyártják. A kimagasló komfortot tükrözi az anyagválasztás, a formák és a kézimunka. A Jensen márka fő jellemzője a Skandináv dizájn, mely a letisztult vonalakról és színiről ismertek. A márka legfőbb dinamikáját a beépített masszázs rendszer adja meg, de választékukban megtalálhatók a kontinentális ágykeretek is. A Jensen márkával a magasabb árkategóriájú termékeknél találkozhatnak, melyek a Hilding Anders cégcsoport részét 2004 óta képezik. Termékeik Európa nagy részén kaphatók és hamarosan már Németország, Svájc és Ausztria piacán is megtalálhatók lesznek.
A Slumberland 1919-ben alakult, és Ázsia egyik legismertebb ágymárkája. Kínálatukban legfőképp olyan heverők szerepelnek, melyek ágyneműtartóval rendelkeznek. A Slumberland termékek egyedi rugós rendszerrel vannak ellátva, melyek tökéletes komfortot hivatottak szolgálni használójuknak. A márka termékeit a közép és prémium árkategóriában találhatjuk meg. A Hilding Anders cégcsoport 2001 óta jogosult a márka értékesítésében Európa, Afrika és Ázsia szerte.