Kosaram 0 db 0 Ft

Tanácsok / Zaren matrac

zaren logo Zaren matracok , avagy hogyan vegyünk silány matracot méregdrágán....

 

A Zaren matracokkal több helyen is találkozhat ma Magyarországon az ember. A különböző direkt értékesítési módok elterjedésével, akaratéanul is megpróbálnak olyan termékeket köztük matracokat is értékesíteni az embereknek melyek elképesztően túlárazottak és ehhez képest silány minőségűek. Ezek a direkt értékesítési rendszerek rendkívül agresszív és hamis megtévesztő értékesítési módszerekkel többszörös áron értékesítenek matracokat a gyanútlan, összehasonlítási lehetőség nélküli vásárlók számára, akik csak otthon döbbennek rá milyen szinten csapták be őket. Erre az egyik legjobb példa a Zaren matracokkal kapcsolatos tapasztalat.Az előadásra meghívottakat olyan információkkal és érvekkel bombázzák mely mindegyike hazugság. 

Amennyiben valaki megnézi a zaren weboldlát a következő ardumentumokkal találozik a termék leírásánál:

Ortopédiai - Köszönve a matrac megfelelő anatómiai kialakításának nyaki gerince az alvás során természetes fiziológiai helyzetben marad és egy síkban a mellkasi gerincszakasszal, a fej és nyak súlya egyenletesen eloszlik, ily módon megelőzhető a testszövet-rétegekre és erekre kiható nyomás, s e tényezők biztosítják az agy, gerincvelő és porckorongok megfelelő vérellátását és helyzetét.

A Zaren matrac egy monoblock rendszerű, ergonómiai zónák nélküli primitív hablemez. Gyakorlatilag ha valaki levágatja a legolcsóbb habból készült lemezt, ugyanezt az alvási komfortot éri el, könnyen belátható, hogy egy homogén szerkezetű sík felület semmiben nem járul hozzá az optimális súlyelosztáshoz. Mivel a hab alacsony tömegsűrűségű és magas keménységi mutatójú a bemutatáskor azt a vásárló keménynek érzi, de a vállakat uyganúgy támasztjha alá mint a derékrészt, könnyen belátható, hogy ez nem ideális pozíció, így a leírás második része sem értelmezhető

Antibakteriális és antiallergén - A matrachuzatot a juhgyapjú és pamut képezi, amelybe ezüstrészecskék vannak bedolgozva. A juhgyapjú a természetes öntisztító képességével tűnik ki, az ezüstnek jelentős antibakteriális hatása van. Elsza-porodásukat. Ezt a tulajdonságot főleg az allergiában szenvedő egyének értékelik.

Az allergiás vásárlóknak a gyapjú is az egyik legutolsó alapanyag amit ajánlani lehet. A huzat nem levehető, mosható így nem is tisztítható és nincs olyan lehetőség, hogy akár a szennyeződéseket akár a poratkákat el lehessen távolítani a matracból. A fix huzatú matracok, nem antiallergén hatásúak, gyapjúval kombinálva pedig főleg nem. Érdemes megnézni egy birkát, mennyi élősködő él a bundájában illetve mennyi szennyeződés található rajta. Mitől lenne antiallergén egy természetes gyapjú réteg? A matrac kifejezetten rossze egy allergiában szenvedőnek a zaren mégis azt állítja , hogy vásároljanak nyugodtan.....

Légáteresztő és hőszabályzó - a matrac magvát 3D kapillárisok hálózata képezi, huzata természetes anyagokból készül, a matrac oldalsó részén lévő lamellás szellőzők garantálják az átszellőzést. A juhgyapjúnak hasonlóképpen kitűnő tulajdonságai vannak, mint a hőszabályozó-képesség – alkalmazkodik az Ön testhőmérsékletéhez, így alvás során kevesebbet izzad, ezzel is csökken a megfázás és az ízületi és izom-, és az egész szervezetben kialakuló gyulladások kockázata.

Egy egyszerű hablemez természetesen átengedi a levegőt. Kialakítása semmilyen hőszabályzásra azonban nem képes. Természetesen a gyapjú előnyös tulajdonságai ismertek azonban , az semmilyen módon nem igazolt, hogy bármilyen hatással is lenne az izületi problémákra egészségügyi szempontból. A huzat és gyapjú réteg számtalan matracban megtalálható a Zaren matrac árának töredékéért.

Testsúlykorlátozás nélkül - Köszönve a 3D kapillárisok sűrű hálózatának a matrac rugalmasan alkalmazkodik az Ön testrészeihez, amelyek a matracba benyomódnak és ily módon elosztódó nyomás alkalmazkodik a testsúlyhoz. Ezért nem lényeges, hogy milyen testsúlya van Önnek- a ZAREN 3D Orthopedic matrac tehát univerzális.

Ezt senki  nem gondolja komolyan, hogy egy matrac (ez a típusú) ugyanolyan kényelmes és megfelelő egy 50 kg-os embernek illetve egy 150 kg-osnak. Egy homogén alacsony testűrűségű habmatrac alapvetően alkalmatlan magasabb testsúlyra. Természetesen lényeges milyen testsúlya és alakformája van. Ez egész egyszerűen hazugság. 

 

súly ikon

 

Alapvetően ez egy egyszerű, szlovákiában gyártott alacsony testsűrűségű habmatrac. Valójában már egyötöd áron bármelyik kereskedésben összehasonlíthatóan jobb inőséget kaphat.  Ha találkozik vele érdemes körülnézni és megvizsgálni a lehetőségeket mielőtt kiadna 5x-7x annyit amennyiért valójában sokkal jobb matracot kaphat, ellenőrzött környezetben.

 

zaren, matrac, matracok, zaren akció, zaren klub, zaren vákuummatrac, zaren webáruház

A Zaren matracok széles választéka kapható a zaren társaságnál akciós áron, zaren vákuummatracok, zaren kiegészítők széles választéka....