Kosaram 0 db 0 Ft

Termékek / Ágyrácsok / Ágydeszkák

oldal:
1
Szűrés
Szűrés
Szűrés
Szűrés

Tömör fenyő ágyborda 70x200 cm

Tömör fenyő ágyborda különböző méretek

A tömör fenyő ágyborda a legegyszerűbb, árban a legkedvezőbb megoldás egy ágykereten belül a matrac stabil fekvésének az elérésében. A tömör fenyő ágydeszka, nehéz, vastagabb matracok teherbírására tökéletes megoldást nyújt. Nagyon jó szellőzés biztosítható a deszkák közötti távolságnak köszönhetően, amely nagyon fontos egy matrac élettartamának a növelésében .

Tömör fenyő ágyborda

Nincs még értékelés

4 300 Ft 1 db
Tömör fenyő ágyborda 70x200 cm

Tömör fenyő ágyborda különböző méretek

A tömör fenyő ágyborda a legegyszerűbb, árban a legkedvezőbb megoldás egy ágykereten belül a matrac stabil fekvésének az elérésében. Stabil alátámasztás, hosszú élettartam, kiváló feszes kemény matracokhoz.

Tömör fenyő ágyborda

Nincs még értékelés

4 900 Ft 1 db
oldal:
1
Ágydeszkák

Az ágyborda, vagy más néven ágydeszka a legegyszerűbb megoldást nyújtják matracaink alá. A Matrac XXL webáruház kínálatában megtalálható fenyő ágybordák 20mm vastagságúak, erősek és tartósak. A 12-14db deszkalécek egyenként csiszoltak és lekerekített végűek, így nem tudnak kárt tenni matracunk huzatában. A léceket textilheveder rögzíti egymáshoz, hogy nem csússzanak el egymástól. A deszkabordák a rugalmas ágyrács szerepét töltik be, megtámasztják és tartják a matracot. A lécek közötti hézagnak köszönhetően pedig tökéletes átszellőzést biztosít a matracnak, így az nem tud bepenészedni, megteremtve ezzel az ideális alvási higiéniát. Az ágybordák alkalmasak minden rugós és kemény matrachoz, illetve a 20cm –nél magasabb matracokhoz. A fenyő ágybordák különböző méretekben kaphatók, kétszemélyes matracoknál két külön ágybordát tudnak a matrac alá helyezni, melyeket az ágykeret középső lába tart és az oldalelemek felfüggesztése együttesen tart meg. Legjobb minőségű ágybordák a Matrac XXL webáruházban!