Kosaram 0 db 0 Ft

Termékek / Ágyrácsok / Farugós ágyrácsok

oldal:
1
Szűrés
Szűrés
Szűrés
Szűrés

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács

A Mrava Fix 28 farugós vagy rugalmas ágyrácsok használata 20 centiméternél vékonyabb matracoknál, latex matracoknál, lágy habmatracoknál mindenképpen ajánlott. A dinamikus mozgások elnyelésében és a matrac élettartamának a növelésében nagy szerepe van a farugós ágyrácsnak.

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács

Nincs még értékelés

19 900 Ft 14 900 Ft 1 db
Mrava Fej/Láb emelős 28 léces ágyrács

Mrava Fej/Láb emelős 28 léces ágyrács

Mrava Fej/Láb emelős 28 léces ágyrács olvasáshoz, tévénézéshez, az ágyunkban végzett esetleges üllő tevékenységekhez kiváló kényelmet nyújt. Kézzel állítható fej- és lábrész, 10 különböző fokozatban használható. Különböző egészségügyi problémák (trombózis, bokaficam, visszérbetegség, reflux stb.) gyógyulásának a segítésére kiválóan alkalmas

Mrava Fej/Láb emelős 28 léces ágyrács

Nincs még értékelés

19 900 Ft 16 900 Ft 1 db
oldal:
1
Farugós ágyrácsok

Léces, más néven farugós ágyrácsok széles választékban a Matrac XXL webáruházban. A rugalmas, más néven flexibilis ágyrácsok feladata, hogy a matracot alátámasszák, megtartsák, rugalmasságot kölcsönözzenek neki, és nem utolsósorban jó átszellőzést biztosítsanak neki. Az ágyrácsok kaphatók fix, fejemelős illetve fej-lábemelős kivitelben is, ezért rugalmas, hajlékony matracok alá javasoljuk, hogy az esetleges funkcióját el tudja majd látni. A rugalmas ágyrácsokat általában 28db több rétegben enyvezett nyírfa keresztlécekből készítik, deréktájon öt keresztléc keménysége fokozatmentesen állítható. A speciális tartóbakok a keresztléceket rugalmasan tartják, és minden irányban követik a lécek mozgását. A fej illetve fej-lábemelhetős ágyrácsok, más néven funkcionális ágyrácsok egy plusz kényelmet adhatnak matracunknak. Manuálisan állítható a fej és a lábrész is, mely nem csak kényelmi, de sok esetben egészségügyi szempontból is előnyös lehet. A több fokozatban állítható fejrész ideális olvasáshoz, vagy emésztési problémákkal küzdők számára, a lábrész emelése pedig vérkeringési és izomproblémákra nyújthat megfelelő megoldást. Léces ágyrácsaink különböző méretekben kaphatók.