Kosaram 0 db 0 Ft

Termékek / Ágyrácsok / Farugós ágyrácsok

oldal:
1
Szűrés
Szűrés
Szűrés
Szűrés

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács, kiváló minőség ideális választás rugalmas matraca alá. Megnövelt élettartam, kiváló összeszerelés, hosszú élettartam.

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács

Nincs még értékelés

19 900 Ft 14 900 Ft 1 db
Mrava Fej/Láb emelős 28 léces ágyrács

Mrava Fej/Láb emelős 28 léces ágyrács

Mrava Fej/Láb emelős 28 léces ágyrács olvasáshoz, tévénézéshez, az ágyunkban végzett esetleges üllő tevékenységekhez kiváló kényelmet nyújt. Kézzel állítható fej- és lábrész, 10 különböző fokozatban használható. Különböző egészségügyi problémák (trombózis, bokaficam, visszérbetegség, reflux stb.) gyógyulásának a segítésére kiválóan alkalmas

Mrava Fej/Láb emelős 28 léces ágyrács

Nincs még értékelés

19 900 Ft 16 900 Ft 1 db
oldal:
1
Farugós ágyrácsok

Léces, más néven farugós ágyrácsok széles választékban a Matrac XXL webáruházban. A rugalmas, más néven flexibilis ágyrácsok feladata, hogy a matracot alátámasszák, megtartsák, rugalmasságot kölcsönözzenek neki, és nem utolsósorban jó átszellőzést biztosítsanak neki. Az ágyrácsok kaphatók fix, fejemelős illetve fej-lábemelős kivitelben is, ezért rugalmas, hajlékony matracok alá javasoljuk, hogy az esetleges funkcióját el tudja majd látni. A rugalmas ágyrácsokat általában 28db több rétegben enyvezett nyírfa keresztlécekből készítik, deréktájon öt keresztléc keménysége fokozatmentesen állítható. A speciális tartóbakok a keresztléceket rugalmasan tartják, és minden irányban követik a lécek mozgását. A fej illetve fej-lábemelhetős ágyrácsok, más néven funkcionális ágyrácsok egy plusz kényelmet adhatnak matracunknak. Manuálisan állítható a fej és a lábrész is, mely nem csak kényelmi, de sok esetben egészségügyi szempontból is előnyös lehet. A több fokozatban állítható fejrész ideális olvasáshoz, vagy emésztési problémákkal küzdők számára, a lábrész emelése pedig vérkeringési és izomproblémákra nyújthat megfelelő megoldást. Léces ágyrácsaink különböző méretekben kaphatók.