Kosaram 0 db 0 Ft

Termékek / Box-Spring ágyak

oldal:
1
Szűrés
Szűrés
Szűrés

Swisstech Fix Boxspring ágyrendszer

Swisstech Fix Boxspring ágy

A Boxspring alvásrendszer napjaink legmodernebb rendszereit jelentik, Dupla rugórendszer, speciális ergonómiát nyújtó párnázóréteg, gyönyörű kivitelben.

Swisstech Fix Box-Spring ágyrendszer

Nincs még értékelés

299 900 Ft-tól 249 900 Ft-tól 1 db
oldal:
1
Box-Spring ágyak

A Box-Spring ágyak napkaink legdinamikusabban fejlődő alvási rendszerei. Ez nem véletelen, hiszen a tradícionális elemekből felépített többrétegű alvási rendszer az egyik legkényelmesebb illetve leghosszabb távú alternatívát kínálja. A Box-Spring ágyak számtalan variációja létezik de a klasszikus felépítés az alap bonell rugórendszert tartalmazó doboz, az azon elhelyezkedő általában táskarugó rendszert tartalmazó matrac, és az egyén választása szerinti a legtöbb esetben Memory-Foam párnázóréteget tartalmazó topper. A Box_spring ágyak egyik legkényelmesebb változata az egymástól teljesen függetlenül motorral állítható változata. Kiváló minőségű elektromos motorja csendesen állítja be az éppen kívánt legideálisabb pozíciót. Amennyiben hosszú távú rendkívül kényelmes alvási rendszert keres, nyugodtan válassza ki napjaink legfejlettebb Box-Spring alvásrendszerét a MatracXXL webáruház választékából. Rendkívül egyszerűen összeszerelhető szerkezet akciós áron, hosszú garanciális idővel.

Ágy, ágyak,Box-spring ágy, jó ágy, magas ágy, motoros ágy,
A Box-spring ágy, ágyak napjaink legdinamikusabban elterjedő alvási rendszerei. Akár fix akár motoros kivitelben készül...