Kosaram 0 db 0 Ft

Box-Spring ágyak / Box-Spring ágyak / Swisstech Fix Boxspring ágy

Swisstech Fix Boxspring ágy

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Swisstech Boxspring ágy felépítése a ConcreteSupport rendszerű Box, amelyen ötzónás zsákrugórendszerű matrac található. A két különböző tulajdonsággal rendelkező rugórendszer egyenletesen osztja el a terhelést, tökéletes biztonságot és kényelmet nyújtva a gerincoszlop alátámasztásában.

Főbb technikai adatok

Fekvő magasság: cca. 55cm magas fekvőfelület
Huzat alapanyag: Swisstech 3D
Fejvég magassága: 130 cm
Garancia: 10 év gyártói garancia
Kárpit színe: Fekete
Fejvég szélessége: +10 +10 cm

299 900 Ft
249 900 Ft
1 db

499 900 Ft
399 000 Ft
1 db

499 900 Ft
399 000 Ft
1 db

549 900 Ft
469 900 Ft
1 db

Hilding gyártörténet

A Hilding Anders már több mint 70 éves múlttal, tapasztalattal és tudással rendelkezik. Történetük 1939-ben kezdődött, amikor a cég alapítója és névadója, Hilding Andersson úgy döntött, hogy nyit egy bútorgyárat Bjarnumban, Svédországban. A nehéz idők ellenére – kösz [...]

Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

logo

A Swiss Tech Dinamic Boxspring típusú ágyrendszer egy skandináv típusú boxspring ágy, mely egységes rendszerként biztosít egészséges és rendkívül kényelmes pihentető alvást, védelmezve gerincoszlopunkat. A modern, letisztult dizájn egy fantasztikus alvási rendszert takar. A klasszikus boxspring rendszer három elemből adódik össze. A Swiss Tech Dinamic Boxspring ágyrendszer tartó vázszerkezete egy 5 zónás, úgynevezett Concrete Support rendszerű doboz – ez lesz a legalsó eleme az ágynak – amelyen a már jól ismert Swiss Tech Dinamic habrugós matrac található. A két különböző tulajdonsággal rendelkező rugós rendszer egyenletesen osztja el a terhelést, ezáltal egy tökéletesen ortopédikus alátámasztást biztosítva testünknek. A legfelső, úgynevezett kényelmi réteg egy Swiss Tech Memory Topper – közismertebb nevén fedőmatrac – mely speciális, hőre lágyuló tulajdonságának köszönhetően precíz formakövetést biztosít, kímélve gerincünket, és nyugodt, pihentető éjszakát biztosítva számunkra. Ez a három elem teszi a Swiss Tech Boxspring ágyat olyan különlegessé.


Swiss Tech Dinamic Motoros ágyrendszer a Swiss Tech 3D zsákrugós matraccal és a Swiss Tech bonellrugós box rendszerrel egy elérhető típusú, együtt mégis kiváló alvási rendszert alkotó luxust hoz el hálószobánkba. A magas fokú kényelem mellett a modern és letisztult stílus egyediséggel látja el nem csak hálószobánkat, de egész otthonunkat. A két oldal külön-külön távirányító segítségével motorosan állítható. A Swiss Tech Motoros Boxpsring ágy, mint minden hagyományos boxspring ágyrendszer három elemből áll, amelyek dinamikus összjátéka egy tökéletes rendszert alkot. A kárpitozott boxspring alsó doboz tartalmazza a motort és az emelőszerkezetet, melyre egy Swiss Tech Dinamic habrugós matrac kerül. A felső, komfortréteg pedig egy 5cm vastagságú emlékezőhabos fedőmatrac Swiss Tech huzatban, az ágy színeihez igazítva, ezzel is megtartva az elegáns külsőt. A fej –és a lábvégek emelését a megfelelő távirányító segítségével szabályozhatjuk. Olvasásra, tévézésre, vagy bármilyen egyéb egészségügyi kezelésre (pl.: lábunk felpolcolása) kiválóan alkalmas. A széles szövetkínálatnak köszönhetően pedig saját ízlésünk szerint alakíthatjuk az egész ágyrendszer küllemét.

A Swiss Tech nagy gyártási múlttal és értékesítési tapasztalattal rendelkező svájci cég, mely speciálisan kifejlesztett matracaival már évek óta rendületlenül tör előre a matracpiacon. Habrugós matracai egy igazán egyedülálló habrugós rendszer alkalmazásával készülnek. Nem véletlen tehát, hogy a magyar matracpiacon ezek a matracok az egyik legjobbaknak számítanak, köszönhetően az eltérő keménységű, komfortú és kialakítású modelleknek. A matracon belül található habrugók észrevétlenül és zajtalanul mozognak, és képesek egymástól teljesen függetlenül elmozdulni. A habrugók között található levegőjáratok a tökéletes átszellőzést hivatottak szolgálni, mely higiéniai szempontból egy teljesen egészséges alvást biztosít. Ezeknek a különleges tulajdonságoknak köszönhetően a Swiss Tech matracok kényelmének és egészségmegőrzésének nincs párja. A matracok az egyszerű ágybordától kezdve, a rugalmas és funkcionális ágyrácsig, bármin tökéletesen működik, de lehetőség van boxspring ágyakkal kombinálni őket, így egy speciális alvási rendszert kaphatunk, mely a kényelem luxusérzetét hozhatja el hálószobánkba. A Swiss Tech matracok huzata egy különleges, igazán finom szövetből készül, melyet egy speciális kivitelezésű, lélegző szalaggal látnak el. A matrachuzat könnyedén lecipzárazható és mosógépben mosható, mely higiéniai szempontból nem elhanyagolandó. A matrachuzat megjelenése, exkluzív és szép kivitelezése azt az érzetet kelti a vásárlóban, hogy luxusterméket vásárolt, és miután kipróbálja a teljes matracot, nem csalódik a látottakban. Az alábbiakban felsoroljuk a Swiss Tech matraccsalád különböző típusait és azok legfontosabb jellemzőit és egyedi tulajdonságait.

PipaBoxspring ágyak

A hagyományos skandináv alváskultúra alapvető eleme a megfelelően megépített boxspring ágy.

Ha meghalljuk a boxspring ágy kifejezést, akkor legtöbbünknek azonnal Skandinávia jut eszünkbe, nem véletlenül, hiszen a hagyományos skandináv alváskultúra alapvető eleme a megfelelően megépített boxspring ágy. A magas színvonalon kárpitozott tömörfából készült ágyváz alatt jellemzően három egymástól jól elkülöníthető szerkezeti blokkot találhatunk. A legalsó szinten található egy doboz, mely általában egy feszes bonell rugós szerkezetet rejt magában. Ennek célja a felette elhelyezkedő további rétegek megfelelő alátámasztása és tehermentesítése, melyet rugalmassága révén kiválóan teljesíteni tud. A boxspring ágy középső eleme, más néven rétege egy zsákrugós matrac, amely lehet a mindenki által jól ismert, hagyományos zsákrugós rendszer, vagy akár egy mini zsákrugós réteggel kialakított matrac. És végül, de nem utolsósorban a boxspring ágyak legfelső rétege a topper, más néven kényelmi réteg, amely magát az alvási komfortot, az általunk annyira hőn áhított kényelmes álmokat hozza el hálószobánkba. A toppernek, vagy, ahogy Magyarországon jobban ismert, a fedőmatracnak az alapanyaga különböző fajtájú lehet, a mi igényeinkhez mérten. Legyen az latex, gyapjú, pehely, kashmir, vagy akár emlékezőhab, biztosan mindenki megtalálja közülük a számára legmegfelelőbbet. Ez a három réteg fogja együttesen megadni azt az alvási rendszert, amit mi már csak boxspring ágyként ismerünk.

info Memory-foam topper

Az emlékezőhab egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy tökéletes alátámasztást biztosítson testünk számára.

A mai matraciparban az egyre népszerűbb memory foam, más néven memóriahab vagy emlékezőhab a piac élére tört. De miért is jó ez az anyag? Miben segíti egészséges alvásunkat? Az emlékezőhab számos előnnyel rendelkezik, de egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy tökéletes alátámasztást biztosítson testünk számára. Ezt természetesen csupán maga a memóriahab nem képes elérni, hiszen ahhoz túl lágy, egy normális matrac vastagságban a ránehezedő test szinte eltűnne benne. Ezért szoktak a memory foam réteg alá egy úgynevezett tartómagot helyezni, mely gyártónként változó. Lehet hideghab, kókusz, bonell rugó, zsákrugó, vagy akár latex. Az emlékezőhab keménységét annak sűrűsége és az alá helyezett tartómag vastagsága és keménysége fogja megadni. Az emlékezőhabot magyar berkekben lustahabnak is nevezik, hiszen hőre és nyomás hatására lágyul, puhul, melynek eredményeképpen csak ott süllyed be, ahol az ember ránehezedik, ezáltal egy tökéletes formakövetést és alátámasztást biztosít használójának. A speciális habanyag nem csupán a formakövetésben segíti testünket, de kiegyenlíti a nyomáspontokat, így testünk bizonyos pontjai nem nyomódnak el, nem feküdjük el őket, segíti a vérkeringést, és nyugodt, pihentető éjszakákat biztosít. A felfekvése elkerülése mellett kiváló segítséget nyújt gerincsérülteknek, gerincsérvvel küzdőknek is. Az emlékezőhab jóval több előnnyel, mint hátránnyal rendelkezik, így nem kérdéses tehát, hogy miért olyan népszerű mind az értékesítők, mind a vásárlók körében.

Felkiáltójel A Box-spring ágyaink választéka rendkívül széles kérjük amennyiben kérdése van lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal..

 

matrac, ágy, box-spring ágy, box-spring ár, box-spring webáruház, box-spring akció

A box-spring ágyak napjaink legjobban fejlődő alvási rendszerei. A box-spring webáruház akciós választéka kiváló alvási komforttal, dupla rugótesttel....

 

Hasonló termékek

Swisstech 3D Prémium anatómiai matrac

Hihetetlen formakövetés, remek alátámasztás és magas szintű kényelem jellemzi ezt az 5 zónás zsákrugós matracot. tradícionális minőség párosul az innovatív technológiával. A SwissTech matracok esetében a kompromisszumok nélküli minőség a és tartósság tökéletes harmóniája a legfőbb jellemző.

Swisstech 3D Prémium anatómiai matrac
139 900 Ft
Most: 109 000 Ft

Swisstech Dinamic habrugós matrac

Swisstech Dinamic habrugós matrac egy olyan különleges matrac, amely a legmodernebb alváskutatási eredményeket alkalmazva a legtökéletesebben támasztja alá az alvó testet. Ha keményebb hosszú élettartamú matracra vágyik ideális választás.

Swisstech Dinamic habrugós matrac
117 800 Ft
Most: 97 900 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.