Kosaram 0 db 0 Ft

Termékek / Matracok / Baba & Gyerekmatracok

oldal:
1
Szűrés
Szűrés
Szűrés
Szűrés

Rottex GN kókusz gyerek biomatrac

Rottex GN kókusz gyerek biomatrac

A Rottex GN egy 7 cm kókusz rétegből és a huzatból áll. A 60*120 cm méretű matracot elsősorban csecsemőknek ajánljuk, mivel a újszülötteknek a gerincvonala még ebben a korban egyenes, és ezzel kiváló alátámasztást lehet elérni. Szennyeződés esetén a kókusz magot átlehet öblíteni és pár óra alatt kiszárad. Figyelni kell, hogy ebben az esetben mindenképpen száradjon meg a kókusz. A huzat levehető és 60 fokon mosható, ezért a huzat antiallergén.

Rottex logó

Nincs még értékelés

15 700 Ft 14 300 Ft 1 db
Rottex GS kókusz gyerek biomatrac

Rottex GS (bio gyerek matrac)

A Rottex GS egy 7 cm kókusz rétegből és a huzatból áll. A 60*120 cm méretű matracot elsősorban csecsemőknek ajánljuk, mivel a újszülötteknek a gerincvonala még ebben a korban egyenes, és ezzel kiváló alátámasztást lehet elérni. Szennyeződés esetén a kókusz magot átlehet öblíteni és pár óra alatt kiszárad. Figyelni kell, hogy ebben az esetben mindenképpen száradjon meg a kókusz. A huzat levehető és 95 fokon főzhető, ezért a huzat antiallergén.

Rottex logó

Nincs még értékelés

18 500 Ft 15 200 Ft 1 db
Rottex GAK kókusz hideghab gyerekmatrac
Rottex logó

Nincs még értékelés

22 900 Ft 18 400 Ft 1 db
oldal:
1
Baba & Gyerekmatracok

Babamatracok kiválasztása és megvásárlása komoly felelősség a szülők részéről. rendkívül fontos, hogy megfelelően lélegezzen a matrac, teljesen higiénikus környezetet teremtsen és optimálisan támassza alá a babát. A levehető mosható antiallergén huzat az egyik alapja az ilyen babamatracoknak. A megfelelő mag kiválasztása meghatározza a levegőáramlást a baba környezetében. Fontos, hogy átszellőzzön, szárazon tartsa a mikroklímát. A matrac alátámasztása az érzékeny gerincoszlop miatt fontos. Ezek a szempontok alapvetően kiemelkedőek a megfelelő gyerek és babamatrac kiválasztásában.
Babamatrac, babamatracok, babamatrac huzat, babamatrac akció, babamatrac webáruház
Babamatracok kiválasztása komoly felelősség a szülők részéről. A babamatrac huzat fontos, hogy teljesen antiallergén és mosható legyen. Babamatrac akció a matracxxl webáruházban.