Kosaram 0 db 0 Ft

Termékek / Matracok / Biomatracok

oldal:
1
Szűrés
Szűrés
Szűrés
Szűrés

Rottex Ezra hideghab kókusz matrac

Rottex Ezra hideghab kókusz matrac

Rottex Ezra hideghab matrac a Rottex matracok közül igen kedvelt. A Rottex Ezra félkemény érzetű 16 cm magas matrac, amiből 2cm kókusz réteg. A kókusz nagyon jó alátámasztást ad a matracnak, ezzel is elősegítve a gerinc megfelelő alátámasztását. A kókusz előnye ezen felül a jó átszellőzés, mivel a kókusz rostoknak jobb az átszellőző képessége, mint a habnak. Az Ezra matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található. A huzat levehető és mosható 40 fokon. A matracra a gyártó 7 év garanciát biztosít.

Rottex Ezra hideghab kókusz matrac

Rottex Ezra hideghab kókusz matrac Értékelés: 4 / 5 1 0

43 900 Ft 36 600 Ft 1 db
Rottex Fitt hideghab kókusz matrac

Rottex Fitt hideghab kókusz matrac

Rottex Fitt hideghab matrac a Rottex matracok közül igen kedvelt. A Rottex Fitt kemény érzetű 16 cm magas matrac, amiből 2db 1cm kókusz réteg. A kókusz nagyon jó alátámasztást ad a matracnak, ezzel is elősegítve a gerinc megfelelő alátámasztását. A kókusz előnye ezen felül a jó átszellőzés, mivel a kókusz rostoknak jobb az átszellőző képessége, mint a habnak. Az Ezra matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található. A huzat levehető és mosható 40 fokon. A matracra a gyártó 7 év garanciát biztosít.

Rottex Fitt hideghab kókusz matrac

Nincs még értékelés

48 600 Ft 40 500 Ft 1 db
Rottex MF4 kókusz-memory biomatrac

Rottex MF4 kókusz-memory biomatrac

Rottex MF4 kókusz-memory biomatrac egy kiváló ötvözete a kókusz hideghab és memory kombinációjának. Feszes, kemény alátámasztása ideális gerincpozíciót biztosít mindenki számára aki kedveli a kemény statikus fekvőfelületet. Antiallergén, levehető mosható huzattal készül. A fekvőfelület tökéletes komfortjáról a 4 cm magas minőségű memorx-foam párnázóréteg gondoskodik. Tradícionális magyar márka kiváló matraca.

Rottex MF4 kókusz-memory biomatrac

Nincs még értékelés

59 900 Ft 53 900 Ft 1 db
Rottex Armat Latex biomatrac

Rottex Armat Latex biomatrac

A latex tetején 7 ergonómiai zóna található, mindkét oldalan, ezért a matrac kétoldalas. A zónázásnak köszönhetően még jobban leköveti a testünk vonalát. A matrac levehtő mosható huzattal kapható. A huzat 40 fokon mosható. Az Armatt matracra a gyártó 7 év garanciát vállal.

Rottex Armat Latex biomatrac

Nincs még értékelés

63 900 Ft 62 900 Ft 1 db
oldal:
1
Biomatracok

A Matrac XXL webáruház kiemelt figyelmet fordít a biomatracokat kedvelő vásárlókra is. Kínálatunkban a kókusz-latex matracok és kókusz-hideghab matracok kiemelt szerepet játszanak. A hazai gyártású matracok mellett a neves, külföldi biomatrac gyártók is helyet kaptak. A biomatracok speciális alapanyagaik – köztük a kókusz – kialakításaik miatt egy keményebb, feszesebb komfortot nyújtanak. A természetes kókusznak köszönhetően a matrac tökéletes átszellőzést biztosít, a latex és a hideghab réteg pedig a komfortnyújtásért lesz felelős. Tartósságát ezen alapanyagok kombinációja szolgáltatja. A biomatracok általában két oldallal rendelkeznek, ezáltal nem csak a megfelelő alátámasztást, de két különböző kényelmi komfortot is nyújtanak. A biomatracokat azok számára ajánljuk, akik szeretik a természetes alapanyagokat és a keményebb fekvőfelületet. A természetes alapanyagoknak köszönhetően a biomatracok az emberi szervezetre kevesebb káros anyagot tartalmaznak. Levehető, mosható, bőrbarát huzatuknak köszönhetően pedig a higiénikus alvási környezet is biztosítva van.