Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Bonell rugós matracok / Billerbeck Windsor bonellrugós anatómiai matrac

Billerbeck Windsor bonellrugós anatómiai matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Billerbeck Windsor bonellrugós anatómiai matrac, kemény 7 ergonómiai zónát tartalmazó, határozott alátámasztást garantáló matrac. Aki szereti a kemény feszes fekvést biztosító fekhelyeket ebben a matracban biztos, hogy nem fog csalódni.

Főbb technikai adatok

Komfort: Kemény feszes alátámasztás
Gyártó: Billerbeck
Összetétel: Speciális bonell+párnázó
Garanciális idő: 10 év
Súlykorlátozás: 140 kg
Egyedi méret rendelhető: Igen
Szállítási határidő: három héten belül
Márka: Billerbeck
Huzat típusa: Billerbeck speciális bőrbarát textília
Párnázórétrg: HR hab párnázó
Téli nyári oldal: Igen

61 100 Ft
0 Ft
1 db

87 100 Ft
0 Ft
1 db

94 400 Ft
0 Ft
1 db

108 200 Ft
0 Ft
1 db

Billerbeck paplan

A megfelelő alvási környezet kialakításához a matracok mellett elengedhetetlen a megfelelő paplan kiválasztása. A Matrac XXL webáruház kiemelt figyelmet fordít a paplanok minél szélesebb és modernebb választékára is. Kínálatunkban megtalálhatók antiallergén, mosógépben mo [...]

Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 2 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

billerbeck

 

 

Billerbeck Windsor bonellrugós anatómiai matrac

A Billerbeck Windsor bonellrugós matracot azoknak ajánljuk, akik kicsit keményebb fekhelyet részesítik előnyben. A matracon belül ötmenetes, edzett acélrugók sorakoznak, melyek átlagos sűrűsége 120db/m2. A matrac 7 zónával rendelkezik, a rugósorok alatt egy úgynevezett teherhordó hideghab betétekkel, melyek segítik a matracot a rá nehezedett nyomás pontos eloszlatásában. Ezeknek a betéteknek köszönhetően a matrac tökéletes alátámasztást és formakövetést nyújt, mely nem utolsósorban gerinckímélő hatású. A rugókon keresztül a matrac képes lélegezni, de a matrac oldalán elhelyezett szellőzőnyílások még jobban segítik a tökéletes átszellőzést, mely a megfelelő alvási higiénia egyik elengedhetetlen feltétele. A matrac huzata megemelt vastagságú, PES szálbundával steppelt viszkóz szövetből készült. A 22 cm vastag matracot hosszú távra átlagos testsúlyú embereknek javasoljuk.


A 7 ergonómiai zóna a rugótest optimális megerősítésével alakult ki. Hosszú távon biztosítja a tökéletesen ergonómikus, a test alakját megfelelő pozícióban alátámasztó matrac. Aki szereti a kemény feszes határozott alátámasztást és nem hajlandó kompromisszunokra a minőség terén, bízhat a tradícionális német márka kiváló matracában.

minőség


A Billerbeck nem csak Magyarországon, de más külföldi országokban is nagy népszerűségnek örvend.

A közel 100 éves hagyományokkal büszkélkedő Billerbeck cégcsoport nevét ma már mindenki ismeri, a Billerbeck név hallatán a magas színvonalú, korszerű, minőségi paplanok, párnák, matracok és ágyak jutnak az eszünkbe, nem véletlenül. Céljuk, hogy a vásárlók az elvárásaiknak megfelelő termékeket kaphassanak, emellett az értékesítők is profitálhassanak. Ez a költségtudatos cégpolitika viszi őket előre, nem véletlen tehát, hogy a Billerbeck cégcsoport Magyarország egyik vezető alváskultúrával foglalkozó nagyvállalata. A kreatív csapatmunka innovatív ötletekkel vértezi fel a vállalatot, melynek köszönhetően az alváskultúra egész területén képesek voltak maradandót alkotni, és továbbra is új fejlesztéseken dolgozni, hogy az újonnan felmerült vásárlói igényeket kielégíthessék. Külső partnerekkel együttműködve, modern technológiákat alkalmazva, termékeik ügyfél-orientált és környezetbarát módon kerülnek gyártásra. Gyártás szempontjából a Billerbeck a leggyorsabb és legrugalmasabb vállalat a piacon. A vásárlók igényeit feltétel nélkül követik, és ha bármi gond merülne fel, kiváló problémamegoldó képességükkel azonnal segítenek. A gyártás során gondosan válogatott alapanyagokkal dolgoznak, minden munkafázist figyelemmel kísérnek, leellenőriznek, hogy a végtermék a lehető legjobb minőségű lehessen. Ügyfélszolgálatuk első osztályú, mind a kereskedői, mind vásárlói területen. A Billerbeck matracok tudományos kutatások alapján kifejlesztett alvási rendszerrel rendelkeznek, a hagyományokat ötvözik a modern technológiával. A Billerbeck matracai egytől-egyig mind bevizsgált ortopédiai gyógymatracok, egészségpénztárra elszámolható gyógyászati segédeszközök, melyek gerinckímélő hatásúak és tökéletes alátámasztást biztosítanak felhasználójának. . A Billerbeck paplanok és párnák jó hírnévre tettek szert Magyarországon, hiszen a természetes alapanyagoktól kezdve a pehelytöltetűn át egészen a funkcionális száltöltetű termékekig, a Billerbeck a legjobb minőséget kínálja vásárlóinak. A speciális, antiallergén ágyneműket kifejezetten allergiások számára fejlesztették ki, hiszen akár 95 Celsius fokon is moshatók, főzhetők és száríthatók anélkül, hogy evvel az anyagot roncsolnánk. A pehely, a pamut és a bambusz töltetű paplanok pedig azok számára lesznek kedvezők, akik a természetes alapanyagokat kedvelik. Ezen termékek mind bőrbarát anyagokból készülnek, kellemes és természetes alvási klímát nyújtanak, hogy az éjszakánk igazán pihentető legyen. A matracok, ágyak, paplanok és párnák mellett számos más kiegészítő is fut Billerbeck márkanév alatt, mint például törölközők, köntösök, lepedők, plédek és ágyrácsok. A hosszas kutatásoknak, kiváló cégpolitikának és kommunikációjuknak köszönhetően a Billerbeck nem csak Magyarországon, de más külföldi országokban is nagy népszerűségnek örvend.

 

Bonell rugórendszer

A bonell rugórendszer vastag acélból tekercselt homorú rugók egymáshoz kapcsolt rendszerét jelentik. Ez a rugórendszer az egyik legrégebbi legáltalánosabban elterjedt rugófajta. Megfelelő alátámasztást nyújt, nagyon régóta sokan megszokták kiváló jellemzőit. Ebben a Billerbeck matracban ezek a rugórendszer kemény határozott alátámasztást nyújt.

 

garancia

 

MATRAC XXL GARANCIA

A Matrac XXL webáruház a garancia terén is a legkönnyebb és legjobb megoldást nyújtja. Nálunk a garanciák teljes értékű garanciák. Cégünk már majdnem 20 éve foglalkozik matracok gyártásával és forgalmazásával. Matracaink és minden webáruházunkban található termékünk csak minőségi alapanyagokból készülnek, neves hazai és külföldi gyártók termékei. A tapasztalat, a szakszerű előállítás és a kifogástalan alapanyagoknak köszönhetően a matracok az egészséges alvás minden kritériumának megfelelnek, kényelmesek és hosszú élettartammal rendelkeznek. Ha azonban a megvásárolt matrac nem nyerte el a tetszését, visszavásároljuk öntől. Mivel a matracok higiéniai termékek, így a visszavásárlási garanciával akkor élhet, ha a matrac bontatlanul, az eredeti csomagolásában jut vissza hozzánk. A garanciával kapcsolatos bővebb információért érdeklődjön munkatársainknál a honlapunkon található telefonszámon.

 

szállítás Hogyan jut otthonunkba a matrac? A házhozszállításoknak különböző módjai lehetnek.

A matracválasztáson és megrendelésen már túl vagyunk, de hogyan jut otthonunkba? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel az emberben, ha matracvásárlásra adja a fejét, és a kérdés logikus. A házhozszállításoknak különböző módjai lehetnek. A vásárló maga is hazaviheti a matracát, amennyiben szeretné és lehetősége van rá. Lehetőség alatt értendő az autó mérete, a matrac mérete, csomagolása, hajlíthatósága és súlya. Hiszen egy 180x200-as bonellrugós matrac a legtöbb személygépkocsiba nem fér bele, mivel nem vákuumcsomagolt, nagyon nehéz és egyáltalán nem hajlékony. Ha a vásárló házhozszállítást kér, akkor a matracüzlet szállító cége adott időpontban (amikor a vásárlónak is megfelel) elszállítja neki a matracot a megadott címre. Ez természetesen szállítási díjjal jár, melyet minden matracszaküzlet maga határoz meg. Az árkalkuláció minden esetben eltérő, hiszen számít, hogy a matracot milyen messzire kell szállítani, a megadott cím emeleti lakás vagy kertes ház, és hogy az emeleti lakásnál a társasház rendelkezik-e lifttel vagy a szállítóknak lépcsőzniük kell. Vákuumcsomagolt matracnál már könnyebb dolgunk van, hiszen a matracból kipréselik az összes levegőt, összetekerik, így egy kisebb hengerformát kapunk, amit akár saját autóval hazaszállíthatunk. A hajlékonyabb hideghab illetve latex matracoknál is a kocsival rendelkező vásárlóknak könnyebb dolguk van, hiszen a matracokat a szállítás idejére meghajlíthatjuk, hogy beférjenek az autó csomagterébe. Természetesen hosszabb ideig nem maradhatnak így a matracok, de abban a fél órában, órában a matrac nem fog semmilyen módon károsodni, amíg az otthonunkba jut. Másik lehetőség, ha az autó rendelkezik tetőcsomagtartóval. Erre felerősítve a matrac könnyen szállítható, hiszen minden esetben fóliába vannak csomagolva, minden időjárási körülmény ellenére is sértetlen maradhat. Ha online rendeltük a matracunkat, akkor semmi teendőnk nincsen, hiszen a fizetéskor a szállítási díjat az ár tartalmazni szoktak. Csupán várnunk kell a futár telefonját, hogy mikor érkezik házunkhoz a matraccal.

matrac, rugós matrac, billerbeck matrac, matrac akció, matrac webáruház, billerbeck akció

Billerbeck Windsor bonellrugós anatómiai matrac kiváló akciós billerbeck matrac, kemény fekvőfelülettel a MatracXXl webáruházban...

 

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2018. november 02. 20:08:42

Simonffy Balázs

Hibás ár

Tisztelt MAtrac XXL Ügyfélszolgálat!

Korábban emailen keresztül is megküldött levelemmel összhangban szeretném jelezni, hogy a Billerbeck Windsor bonellrugós anatómiai matrac ára vélhetően hibásan, 0 Forintos áron van a weboldalukon meghirdetve. :)
Esetleg mégis 0 forintért elvihető?

Üdvözlettel,

Simonffy Balázs

2019. március 29. 06:36:12

Takács ZSUZSANNA

Hibás ár

Tisztekt Cím! Érdeklődnénk mennyibe kerül a matrac, mivel hibásan van feltüntetve.