Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Bonell rugós matracok / Konfor Class Soft bonellrugós matrac

Konfor Class Soft bonellrugós matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Konfor Class Soft egy kedvező árfekvésű lágyabb bonell rugós matrac. A Konfor Class Soft matrac a kedvező ára mellett a puhább egyszerűbb komfortot kedvelők matraca.

Főbb technikai adatok

Téli nyári oldal: Nem
Párnázórétrg: HR hab párnázó
Huzat típusa: Bőrbarát Öko-tex 100 textília
Összetétel: Speciális bonell+párnázó
Garanciális idő: 10 év
Súlykorlátozás: 130 kg
Gyártó: Konfor
Komfort: Lágy fekvőfelület
Egyedi méret rendelhető: Igen
Szállítási határidő: két héten belül
Márka: Konfor

49 900 Ft
43 500 Ft
1 db

49 900 Ft
44 500 Ft
1 db

71 900 Ft
64 500 Ft
1 db

79 900 Ft
72 500 Ft
1 db

87 900 Ft
79 000 Ft
1 db

Hilding Individuality Multi matrac

A Hilding Anders svéd cégcsoport 1939 óta létezik, és már több mint 50 éve a közismert IKEA bútoráruház fő beszállítója. Mára már 41 országban, 22 márkajoggal és 18 gyáregységgel visszavonhatatlanul piacvezető lett. A vállalat matracai 2012 óta már Magyarországon is ka [...]

Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 


A Konfor magyarországi forgalmazója a konfor matracok esetében csak akkor vállal alakváltozásra garanciát, amennyiben a matracot tartó ágyrács lécei közötti távolság nem haladja meg a 40 mm-t.

Konfor Class Soft egy olcsó, enyhén lágy akciós bonell rugós nagyon kedvező árfekvésű matrac, a Konfor rugós matracok választékában. Konfor matracok minden igényt kielégítenek: erős bonell rugós vagy herkulesrugó rendszerrel vannak ellátva. Valamint igényes rombusz levegőcsatornás steppeléssel és strapabíró csúszásgátlóval, antiatkás kialakítású jacquard szövésű matrachuzattal rendelkeznek. A gyártó 10 év garanciát vállal a matracokra. Konfor Class Soft matrac a kicsit lágyabb, egyszerűbb komfortot kedvelők matraca, azoké, akik még kedvező árban szeretnének jó matracot vásárolni.

A Class Soft matrac egy bonell rugós rendszerű közepesen kemény matrac. 4 db légkapszulás oldalszellőzés mellett a 4 db függőleges hordozófül teszi könnyen kezelhetővé a matracot. A Class Soft bonellrugós matrac azoknak a 140kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a közepesen kemény fekvésű, kedvező árú, olcsó rugós matracot.

MŰSZAKI ADATOK

Rugórendszer: Bonellrugós rendszer
Rugó magasság: 140 mm
Rugó átmérő: 92 mm
Rugó acél anyagvastagság: 2,2 mm
Rugósűrűség négyzetméterenként: 107 db

4db függőleges hordozófül
Matracmagasság: 22cm
Maximális súlykorlátozás: 140kg

ÖSSZETÉTEL, RÉTEGEK

1. Csúszásmentes antiatkás keresztszövött textil
2. Rombusz levegőcsatornás steppelés
3. Antiallergén vatelin
4. 1cm-es szivacsréteg 26-os sűrűség
5. 1cm-es szivacsréteg 28-as sűrűség
6. 1cm-es szivacsréteg 30-as sűrűség
7. Felhővetex csúszásgátló
8. 8 mm-es vertnemez

A MÁRKA: KONFOR

A Konfor Matrac- és Bútorgyár 45 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac - és bútorgyártás terén.

2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukban azért, hogy ügyfeleiket európai színvonalon tudják kiszolgálni. Alapanyagaik minősége a legszigorúbb európai igényeknek is megfelel.

A kiváló alapanyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a textíliára és a varrásra 2 év, a rugótestre 10 év garanciát biztosítanak.

A Konfor matrac gyár kapacitása lehetővé teszi, hogy forgalmazóként nagyobb megrendeléseket is rövid határidővel teljesíthessünk. Igény szerint vállaljuk kórházak, kollégiumok, vagy éppen szállodák matraccal történő ellátását.

Mi az a bonellrugó? Bonellrugó leírásaMi az a bonellrugó?

Az 1860-as években hatalmas áttörésként megjelentek az acélrugós matracok, Heinrich Westphal kifejlesztette a bonell rugót. Még ebben az évszázadban szabadalmaztatták a táska- vagy zsákrugótis. A korabeli technológia hiányosságai miatt azonban csak jóval később, az 1940-es évek végén nőtt meg a népszerűségük.

A bonell-rendszer lényege, hogy előállítása egy gépsoron történik; úgy, hogy többszáz különálló térhálóba rendezett rugótestet egymással összekapcsolnak. A tölcsérrugók (alakja miatt kétkúpos vagy kéttölcséres rugónak is nevezik), általában 2.0-2.2 mm-es acélhuzalból készült 5 menetes rugók (4, 5, 6 menetes is lehet) alsó és felső végeit csavarrugókkal (spirál) kötik egymáshoz. Egy 90x200-as heverőben hozzávetőlegesen 200-220 bonell-rugóstag található. Előnye: a gépiesített tömeggyártásnak köszönhetően olcsóbb az epedánál, a bonellrugók tölcsérforma kialkítása megakadályozza az egymással "szomszédos" rugóstagok súrlódását. Hátránya: az epedarugó egyenletesebb súlyelosztást biztosít, mint a bonell-rendszer.

Milyen ágyrácsot tegyünk a matrac alá?

Az egyszerű fenyő ágyborda vagy deszka bordázat alkalmas arra, hogy a rugós matracunk alá tegyük. A bonell és a herkules rugórendszer egy függőlegesen mozgó rugózat, ami fix, stabil, vízszintes és egyenes alátámasztást igényel.

 

Kulcsszavak: Konfor, Konfor Class Soft, bonell rugó, bonellrugó, matrac, bonell rugós matrac, matrac, olcsó matrac, puha matrac, kényelmes matrac, akciós matrac, matrac akció, matrac olcsón, Soft, Class Soft, rugó, rugós matrac

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.