Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Bonell rugós matracok / Konfor Diamond kemény herkulesrugós matrac

Konfor Diamond kemény herkulesrugós matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Konfor Diamond herkulesrugós szerkezetű igazán kemény, nagy teherbírású és masszív matrac. A Konfor Diamond matrac azok számára javasolt akik az igazán kemény, nagy teherbírású bonell rugós matracokat kedvelik, keresik. A Konfor Diamond herkulesrugós matrac az igényes jacquard szövésű, gyémánt mintás matrachuzattal, téli-nyári oldalas forgathatósággal, 10 év garanciával igazi jó választás a kemény matracok kedvelőinek számára akik kiváló matracot keresnek megfelelő ár-érték arányban. A matrac 140 kg-ig terhelhető oldalanként.

Főbb technikai adatok

Téli nyári oldal: Igen
Párnázórétrg: HR hab párnázó
Huzat típusa: Bőrbarát Öko-tex 100 textília
Komfort: Kemény feszes alátámasztás
Gyártó: Konfor
Összetétel: Herkules rugó + párnázó
Garanciális idő: 10 év
Súlykorlátozás: 140 kg
Egyedi méret rendelhető: Igen
Márka: Konfor
Szállítási határidő: két héten belül

69 900 Ft
61 900 Ft
1 db

69 900 Ft
63 900 Ft
1 db

99 900 Ft
94 900 Ft
1 db

119 900 Ft
104 900 Ft
1 db

129 900 Ft
118 900 Ft
1 db

149 900 Ft
143 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 2 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

 

 
A Konfor magyarországi forgalmazója a konfor matracok esetében csak akkor vállal alakváltozásra garanciát, amennyiben a matracot tartó ágyrács lécei közötti távolság nem haladja meg a 40 mm-t.

 Konfor Diamond kemény herkulesrugós matrac

 

A Konfor Diamond herkulesrugós szerkezetű igazán kemény, nagy teherbírású és masszív matrac. A Konfor Diamond matrac azok számára javasolt akik az igazán kemény, nagy teherbírású bonell rugós matracokat kedvelik, keresik. A Konfor Diamond herkulesrugós matrac az igényes jacquard szövésű, gyémánt mintás matrachuzattal, téli-nyári oldalas forgathatósággal, 10 év garanciával igazi jó választás a kemény matracok kedvelőinek számára akik kiváló matracot keresnek megfelelő ár-érték arányban. A matrac 140 kg-ig terhelhető oldalanként.

A Konfor Diamond herkulesrugós szerkezetű matrac a bonell rugós matracok közé sorolható kifejezetten kemény matrac. A matrac huzata jacquard szövéssel szőtt, csúszásmentes antiatkás keresztszövött textil.  A matrac nagy teherbírású, 140 kg terhelést bír el oldalanként. A matracon 8 db légkapszula vezeti el az alvás során keletkező párát, ezzel biztosítva a pihentető, izzadásmentes alvást. A matrac oldalán 4 db vizszintes hordozófül található, amely a könnyebb mozgathatóságot segíti elő.

 

Műszaki adatok:

Rugórendszer: Herkulesrugó rendszer
Rugó magasság: 140mm
Rugó átmérő: 72mm
Rugó acél anyagvastagság: 2,0mm
Rugósűrűség négyzetméterenként: 163db

Matracmagasság: 24cm
Maximális súlykorlátozás: 140kg

Összetétel, rétegek:

Csúszásmentes antiatkás keresztszövött jacqard textil
Gyémántszemes duplarombusz levegőcsatornás steppelés
Antiallergén vatelin
Pamutréteg 1cm-es
1cm-es szivacsréteg 26-os sűrűség
Felhővetex csúszásgátló
Tömörített heterogén 3cm-es szivacsréteg 36-os sűrűség
Vertnemez 15mm

A MÁRKA: KONFOR

A Konfor Matrac- és Bútorgyár 45 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac - és bútorgyártás terén.
2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukban azért, hogy ügyfeleiket európai színvonalon tudják kiszolgálni. Alapanyagaik minősége a legszigorúbb európai igényeknek is megfelel.
A kiváló alapanyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a textíliára és a varrásra 2 év, a rugótestre 10 év garanciát biztosítanak.
A Konfor matrac gyár kapacitása lehetővé teszi, hogy forgalmazóként nagyobb megrendeléseket is rövid határidővel teljesíthessünk. Igény szerint vállaljuk kórházak, kollégiumok, vagy éppen szállodák matraccal történő ellátását.


Mi az a bonellrugó? Bonellrugó leírása.Mi az a bonellrugó?


Az 1860-as években hatalmas áttörésként megjelentek az acélrugós matracok, Heinrich Westphal kifejlesztette a bonell rugót. Még ebben az évszázadban szabadalmaztatták a táska- vagy zsákrugótis. A korabeli technológia hiányosságai miatt azonban csak jóval később, az 1940-es évek végén nőtt meg a népszerűségük.
A bonell-rendszer lényege, hogy előállítása egy gépsoron történik; úgy, hogy többszáz különálló térhálóba rendezett rugótestet egymással összekapcsolnak. A tölcsérrugók (alakja miatt kétkúpos vagy kéttölcséres rugónak is nevezik), általában 2.0-2.2 mm-es acélhuzalból készült 5 menetes rugók (4, 5, 6 menetes is lehet) alsó és felső végeit csavarrugókkal (spirál) kötik egymáshoz. Egy 90x200-as heverőben hozzávetőlegesen 200-220 bonell-rugóstag található. Előnye: a gépiesített tömeggyártásnak köszönhetően olcsóbb az epedánál, a bonellrugók tölcsérforma kialkítása megakadályozza az egymással "szomszédos" rugóstagok súrlódását. Hátránya: az epedarugó egyenletesebb súlyelosztást biztosít, mint a bonell-rendszer.


Ágyrács vagy ágyborda?


Az egyszerű fenyő ágyborda vagy deszkázat megfelelő a Konfor Diamond matrac alá hiszen a matracnak függőlegesen mozgó rugózata van, ami fix vízszintes alátámasztást igényel.

Kulcsszavak: matrac, kemény matrac, nagy súlyra, konfor, konfor matrac, rugós matrac, bonellrugós matrac, konfor

Hasonló termékek

Billerbeck Karlsbad rugós orthopéd matrac

Kiváló minőségű rugós orthopéd matrac. A közepesen kemény fekvőfelület kedvelőinek ajánlott ergonómiailag tökéletes matrac.Aki kedveli a kókusz alátámasztást nem fog csalódni.A MatraXXL webáruház

Billerbeck Karlsbad rugós orthopéd matrac
118 000 Ft
Most: 0 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2014. november 18. 17:40:00

Palotásné Varga Anna

Konfor Diamand 90*200 matrac

Üdvözlöm,
Meg szeretném kérdezni , hogy Konfor Diamand 90*200cm matracot (2db) milyen szállítási határidővel tudnák kiszállítani?
Köszönöm: Palotásné Varga Anna

2018. március 28. 23:05:36

Cserni

130x200

Konfor Diamond 130x200 cm-s matracot keresek.

Hol tudom megrendelni? Mennyibe kerül?