Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Bonell rugós matracok / Rottex BK bonellrugós matrac

Rottex BK bonellrugós matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Rottex már lassan 20 éve jelen van a Magyar piacon. Matracgyártásának egyik alapterméke ez a kiváló bonellrugós matrac. Kókusz megerősítéssel készül . Kedvező áru matrac mely hosszú távra jó választást garantál.

Főbb technikai adatok

Téli nyári oldal: Igen
Párnázórétrg: Hideghab
Huzat típusa: Thermo pamut és thermo gyapjú
Komfort: Közepesen kemény fekvőfelület
Gyártó: Rottex
Összetétel: Speciális bonell+párnázó
Márka: Rottex
Szállítási határidő: három héten belül
Egyedi méret rendelhető: Igen
Súlykorlátozás: 110 kg
Garanciális idő: 10 év

35 400 Ft
32 100 Ft
1 db

36 500 Ft
33 200 Ft
1 db

48 200 Ft
44 900 Ft
1 db

57 200 Ft
51 900 Ft
1 db

62 500 Ft
56 200 Ft
1 db

68 000 Ft
60 700 Ft
1 db

72 800 Ft
66 500 Ft
1 db

84 900 Ft
66 500 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Rottex BK bonellrugós matrac a Rottex bonellrugós matracok közül igen kedvelt. A Rottex BK 18 cm magas, 117 rugó található a matracban, amely mindegyik össze van kötve mindegyikkel, ezáltal egy igen masszív rugó vázat kapunk. A Rottex BK matracban a bonellrugók vastagsága 2.2 mm. A rugó fölött 2cm konfort hideghab részeg található. A bonellrugó és a 2 cm hideghab között 1cm filc réteg van, ami biztosítja hogy a rugó ne szúrja át a habréteget. A Rottex BK matrac közepén található egy kókusz ortopéd zóna, ami fent tartja a gerincet, ezzel elősegítve hogy egyenes legyen alvás közben. A matrac huzat téli-nyári oldalas, az egyik oldalba pamut a másikba gyapjú van steppelve. A matrac huzat fix élvarott, nem levehető.

 

 

Rottex logó

Rottex cégtörténet

A Rottex egy 17 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár Tatán található, 2 hektáros területen található, modern gépparkkal szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. Az évek során számos matrac család került ki a gyárból. A Rottex termék kínálatában megtalálhatók a vákuum matracok, a bonellrugós, zsákrugós matracok, ezeken felül még a memory, latex kókusz és gyerekmatracok is. A matracokon felül számos kiegészítőt is találhatunk magunknak. A Rottex matracban gondolkodó vásárlók több mint 40 matrac közül választhatnak. Minden fajta matracból található a lánytól az egészen kemény matracokig. Az állandó bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy, mint Horvátország, Szlovákia, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztria, Németországba. A Rottex matracok mellett megtalálhatók az egyéb kiegészítők is, mint például a párnák, paplanok, matracvédők is. A párna kínálatban többek között memory, latex párna is előfordul. A matracvédők esetében 100% antiallergén anyagból készülnek, ezt a magas mosással érhető el, így minden allergén anyagot a 95 fokos mosással el lehet tüntetni.

Rottex matracok
A Rottex a 17 év alatt majdnem minden típusú matrac fajtából gyártott a vásárlóknak. Kikerült már számtalan rugós matrac, köztük a bonellrugós és zsákrugós is.

 

Rottex rugós matrac


A Bonellrugós matracok még a mai napig az egyik legsikeresebb rugós matracok közé sorolják. Bonellrugós matracok már több mint 100 éve jelen vannak a piacon. A bonellrugós matracoknál a rugó mindegyik rugó mindegyikkel össze van kötve, ezért egy nagy masszív rugós szerkezetedet kapunk. A Rottex bonellrugós matraciban 117 rugó található 1 négyzetméteren. A rugók vastagsága 2,2 mm és 11 cm magas. A Rottex bonellrugós matraciban középen két kókusz Ortopéd zóna található, ez segíti elő a gerinc megfelelő alátámasztását. Általában a bonellrugós matracok különbsége nem a rugó vázból adódik, hanem a fölötte lévő hab rétegből és a hozzá tartozó huzatból. Elmondhatjuk, hogy minél magasabb a rugó fölötti hab réteg, annál tartósabb lesz a matrac, nem lehet olyan gyorsan kifeküdni és kisebb a valószínűsége, hogy megérezzük 5 év után a rugót a hátunkban. Viszont a Rottex rugós matracokban a rugó és a komfort hab réteg között található egy filc vagy kókusz réteg, ami megakadályozza, hogy átszúrja a rugó a habréteget. Ezért nem fog előfordulni, hogy egy kisebb habréteggel ellátott rugós matracnál a rugó átszúrja a habot. A bonellrugós matracoknak a huzata téli-nyári oldalas nem levehető fix huzatok. A téli-nyári oldal abból adódik, hogy az egyik oldalon pamut a másikon gyapjú réteg van steppelve a huzatba.

Bonell rugó


A bonellrugós matracok mellett a másik igen kedvelt rugók a zsákrugók, vagy más néven táskarugók. A zsákrugó abban különbözik a bonell rugótól, hogy míg a bonellnél mindegyik rugó mindegyikkel össze van kötve. addig a

 zsákrugónál mindegyik rugó egy zsákban van és csak a mellette lévő rugóval van összekötve, ezért a zsákrugós matracok sokkal jobban pontelasztikusabbak. Ez fogja eredményezni, hogy nem lesz a zsákrugós matracoknál áthullámzás. A Rottex zsákrugós matracokban 230 rugó található 1 négyzetméteren. A rugóváz 5 ergonómiai zónát tartalmaz. Az ergonómiai zóna azt jelenti, hogy a nagyobb nyomáspontok a testen jobban bele fognak süllyedni a matracba, hogy a gerinc megfelelő alátámasztást kapjon. A Rottex zsákrugós matracai mindegyik rendelkezik téli-nyári oldallal. Ezáltal a matracot lehet forgatni is. Nem kötelező a forgatás, csak célszerű, mivel így a matracoknak az élettartama megnövekedhet.

zsákrugóRottex rugós matrac garancia.
A Rottex bonell és zsákrugós matracira a cég 10 év garanciát vállal. Ebből egy év teljes körű, a maradék 9 év esetében pedig 30% -os deformációja esetén él a garancia.

10 év garancia


Rottex rugós matrac méretek.
A rugós matracoknál a leggyakoribb standard méretke a 90*200, a 160*200 és a 180*200-as méret, de standarnek minősül a 80*200, 100*200, 110*200, 120*200, 130*200, 140*200, 150*200, 170*200, 190*200, és a 200*200-as méret is. Ettől eltérő méretet is le tud gyártani a cég felár ellenében, Ha egyedi matracra lenne szüksége emailen keresztül érdeklődhet az árakról.

 

 

matrac, rottex bk matrac, matracok, rottex matracok, bonellrugós matrac, matrac webáruház

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.