Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Bonell rugós matracok / Rottex BK-EX kemény bonellrugós matrac

Rottex BK-EX kemény bonellrugós matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Rottex BK-EX kemény bonellrugós matrac /Bonell kókusz exclusive/ kifejezetten a kemény megerősített alváskultúrát előnyben részesítő vásárlók számára készült. 2,4 mm átmérőjű acélhuzalból készült és a derékrésznél kókusz megerősítést kapott. A fekvőflület kompozit hab alátámasztása egészíti ki ezt a különlegesen kemény matracot.

Főbb technikai adatok

Téli nyári oldal: Igen
Párnázórétrg: Heterogénhab + masszírozó hab
Huzat típusa: Thermo pamut és thermo gyapjú
Komfort: Kemény feszes alátámasztás
Gyártó: Rottex
Összetétel: Speciális bonell+párnázó
Garanciális idő: 10 év
Súlykorlátozás: 120 kg
Egyedi méret rendelhető: Igen
Szállítási határidő: három héten belül
Márka: Rottex

64 900 Ft
50 400 Ft
1 db

58 500 Ft
53 300 Ft
1 db

62 900 Ft
57 600 Ft
1 db

83 600 Ft
76 000 Ft
1 db

92 600 Ft
84 300 Ft
1 db

98 900 Ft
90 400 Ft
1 db

102 900 Ft
92 600 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

A Rottex BK-EX kemény bonellrugós matrac /Bonell kókusz exclusive/ kifejezetten a kemény megerősített alváskultúrát előnyben részesítő vásárlók számára készült. 2,4 mm átmérőjű acélhuzalból készült és a derékrésznél kókusz megerősítést kapott. A fekvőflület kompozit hab alátámasztása egészíti ki ezt a különlegesen kemény matracot.  Rottex Bk-EX 25 cm magas. 117 rugó található a matracban, amely mindegyik össze van kötve mindegyikkel, ezáltal egy igen masszív rugó vázat kapunk. A Rottex BK-EX matrac közepén található egy kókusz ortopéd zóna, ami fent tartja a gerincet, ezzel elősegítve hogy egyenes legyen alvás közben. A matrac huzat téli-nyári oldalas, az egyik oldalba pamut a másikba gyapjú van steppelve. A matrac huzat fix élvarott nem levehető.  A rugó fölött 6 cm konfort hideghab részeg található, amiből 2cm heterogén hideghab, 4cm pedig masszírozó hab. A bonell rugó és a 6 cm hideghab között 1cm filcréteg van, ami biztosítja hogy a rugó ne szúrja át a habréteget.

 

Rottex logó

Rottex cégtörténet

A Rottex egy 17 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár Tatán található, 2 hektáros területen található, modern gépparka szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. Az évek során számos matrac család került ki a gyárból. A Rottex termék kínálatában megtalálhatók a vákuum matracok, a bonell rugós, zsákrugós matracok, ezeken felül még a memory, latex kókusz és gyerekmatracok is. A matracokon felül számos kiegészítőt is találhatunk magunknak. A Rottex matracban gondolkodó vásárlók több mint 40 matrac közül választhatnak. Minden fajta matracból található a lánytól az egészen kemény matracokig. Az állandó bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy, mint Horvátország, Szlovákia, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztria, Németországba. A Rottex matracok mellett megtalálhatók az egyéb kiegészítők is, mint például a párnák, paplanok, matracvédők is. A párna kínálatban többek között memory, latex párna is előfordul. A matracvédők esetében 100% antiallergén anyagból készülnek, ezt a magas mosással érhető el, így minden allergén anyagot a 95 fokos mosással el lehet tüntetni.

Rottex matracok
A Rottex a 17 év alatt majdnem minden típusú matrac fajtából gyártott a vásárlóknak. Kikerült már számtalan rugós matrac, köztük a bonell rugós és zsákrugós is.

 

Rottex rugós matrac


A Bonell rugós matracok még a mai napig az egyik legsikeresebb rugós matracok közé sorolják. Bonell rugós matracok már több mint 100 éve jelen vannak a piacon. A bonell rugós matracoknál a rugó mindegyik rugó mindegyikkel össze van kötve, ezért egy nagy masszív rugós szerkezetedet kapunk. A Rottex bonell rugós matraciban 117 rugó található 1 négyzetméteren. A rugók vastagsága 2,2 mm és 11 cm magas. A Rottex bonell rugós matraciban középen két kókusz Ortopéd zóna található, ez segíti elő a gerinc megfelelő alátámasztását. Általában a bonell rugós matracok különbsége nem a rugó vázból adódik, hanem a fölötte lévő hab rétegből és a hozzá tartozó huzatból. Elmondhatjuk, hogy minél magasabb a rugó fölötti hab réteg, annál tartósabb lesz a matrac, nem lehet olyan gyorsan kifeküdni és kisebb a valószínűsége, hogy megérezzük 5 év után a rugót a hátunkban. Viszont a Rottex rugós matracokban a rugó és a komfort hab réteg között található egy filc vagy kókusz réteg, ami megakadályozza, hogy átszúrja a rugó a habréteget. Ezért nem fog előfordulni, hogy egy kisebb habréteggel ellátott rugós matracnál a rugó átszúrja a habot. A bonell rugós matracoknak a huzata téli-nyári oldalas nem levehető fix huzatok. A téli-nyári oldal abból adódik, hogy az egyik oldalon pamut a másikon gyapjú réteg van steppelve a huzatba.

Bonell rugó


A bonell rugós matracok mellett a másik igen kedvelt rugók a zsákrugók, vagy más néven táskarugók. A zsákrugó abban különbözik a bonell rugótól, hogy míg a bonellnél mindegyik rugó mindegyikkel össze van kötve. addig a

 zsákrugónál mindegyik rugó egy zsákban van és csak a mellette lévő rugóval van összekötve, ezért a zsákrugós matracok sokkal jobban pontelasztikusabbak. Ez fogja eredményezni, hogy nem lesz a zsákrugós matracoknál áthullámzás. A Rottex zsákrugós matracokban 230 rugó található 1 négyzetméteren. A rugóváz 5 ergonómiai zónát tartalmaz. Az ergonómiai zóna azt jelenti, hogy a nagyobb nyomáspontok a testen jobban bele fognak süllyedni a matracba, hogy a gerinc megfelelő alátámasztást kapjon. A Rottex zsákrugós matracai mindegyik rendelkezik téli-nyári oldallal. Ezáltal a matracot lehet forgatni is. Nem kötelező a forgatás, csak célszerű, mivel így a matracoknak az élettartama megnövekedhet.

zsákrugóRottex rugós matrac garancia.
A Rottex bonell és zsákrugós matracira a cég 10 év garanciát vállal. Ebből egy év teljes körű, a maradék 9 év esetében pedig 30% -os deformációja esetén él a garancia.

10 év garancia


Rottex rugós matrac méretek.
A rugós matracoknál a leggyakoribb standard méretke a 90*200, a 160*200 és a 180*200-as méret, de standarnek minősül a 80*200, 100*200, 110*200, 120*200, 130*200, 140*200, 150*200, 170*200, 190*200, és a 200*200-as méret is. Ettől eltérő méretet is le tud gyártani a cég felár ellenében, Ha egyedi matracra lenne szüksége emailen keresztül érdeklődhet az árakról.

 

 

matrac, matrac akció, rottex matrac, kókusz matrac, matrac vásárlás, matrac webáruház

Hasonló termékek

Best Dream Memory Duet matrac

Best Dream Memory Duet matrac vákuumcsomagolt kemény alátámasztást biztosító memory foam matrac. A két memory foam réteg orthopéd, igen ergonómikus alátámasztást biztosít hosszú 15 éves garanciális idővel.

Best Dream Memory Duet matrac
70 800 Ft
Most: 61 900 Ft

Billerbeck Karlsbad rugós orthopéd matrac

Kiváló minőségű rugós orthopéd matrac. A közepesen kemény fekvőfelület kedvelőinek ajánlott ergonómiailag tökéletes matrac.Aki kedveli a kókusz alátámasztást nem fog csalódni.A MatraXXL webáruház

Billerbeck Karlsbad rugós orthopéd matrac
118 000 Ft
Most: 0 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.