Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Bonell rugós matracok / Rottex BN bonellrugós matrac

Rottex BN bonellrugós matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Rottex BN bonellrugós matrac kedvező árú kényelmes fekvést biztosító nagy szériában készülő bevált minőségű matrac. megfelelő választás lehet kamaszok számára, nyaralóba vagy hétvégi házakba. A matrac vendégágynak is tökéletes.

Főbb technikai adatok

Téli nyári oldal: Nem
Párnázórétrg: Hideghab
Huzat típusa: Speciális szőtt matracszövet
Komfort: Közepesen kemény fekvőfelület
Gyártó: Rottex
Összetétel: Speciális bonell+párnázó
Márka: Rottex
Szállítási határidő: három héten belül
Egyedi méret rendelhető: Igen
Súlykorlátozás: 100 kg
Garanciális idő: 10 év

30 600 Ft
26 000 Ft
1 db

31 300 Ft
26 700 Ft
1 db

39 700 Ft
34 400 Ft
1 db

47 100 Ft
43 800 Ft
1 db

52 200 Ft
49 900 Ft
1 db

62 700 Ft
54 400 Ft
1 db

65 700 Ft
61 400 Ft
1 db

78 400 Ft
71 100 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Rottex BN bonellrugós matrac a Rottex bonellrugós matracok közül igen kedvelt. A Rottex BN 18 cm magas. 117 rugó található a matracban, amely mindegyik össze van kötve mindegyikkel, ezáltal egy igen masszív rugó vázat kapunk. A Rottex BN matracban a bonellrugók vastagsága 2.2 mm. A rugó fölött 2 cm konfort hideghab részeg található. A bonellrugó és a 2 cm hideghab között 1cm filc réteg van, ami biztosítja hogy a rugó ne szúrja át a habréteget.  A matrac huzat téli-nyári oldalas, az egyik oldalba pamut a másikba gyapjú van steppelve. A matrac huzat fix élvarott nem levehető.

 

 

 

Rottex logó

Rottex cégtörténet

A Rottex egy 17 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár Tatán található, 2 hektáros területen található, modern gépparkkal szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. Az évek során számos matrac család került ki a gyárból. A Rottex termék kínálatában megtalálhatók a vákuum matracok, a bonell rugós, zsákrugós matracok, ezeken felül még a memory, latex kókusz és gyerekmatracok is. A matracokon felül számos kiegészítőt is találhatunk magunknak. A Rottex matracban gondolkodó vásárlók több mint 40 matrac közül választhatnak. Minden fajta matracból található a lánytól az egészen kemény matracokig. Az állandó bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy, mint Horvátország, Szlovákia, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztria, Németországba. A Rottex matracok mellett megtalálhatók az egyéb kiegészítők is, mint például a párnák, paplanok, matracvédők is. A párna kínálatban többek között memory, latex párna is előfordul. A matracvédők esetében 100% antiallergén anyagból készülnek, ezt a magas mosással érhető el, így minden allergén anyagot a 95 fokos mosással el lehet tüntetni.

Rottex matracok
A Rottex a 17 év alatt majdnem minden típusú matrac fajtából gyártott a vásárlóknak. Kikerült már számtalan rugós matrac, köztük a bonellrugós és zsákrugós is.

 

Rottex rugós matrac


A Bonellrugós matracok még a mai napig az egyik legsikeresebb rugós matracok közé sorolják. Bonellrugós matracok már több mint 100 éve jelen vannak a piacon. A bonellrugós matracoknál a rugó mindegyik rugó mindegyikkel össze van kötve, ezért egy nagy masszív rugós szerkezetedet kapunk. A Rottex bonellrugós matraciban 117 rugó található 1 négyzetméteren. A rugók vastagsága 2,2 mm és 11 cm magas. A Rottex bonell rugós matraciban középen két kókusz Ortopéd zóna található, ez segíti elő a gerinc megfelelő alátámasztását. Általában a bonellrugós matracok különbsége nem a rugó vázból adódik, hanem a fölötte lévő hab rétegből és a hozzá tartozó huzatból. Elmondhatjuk, hogy minél magasabb a rugó fölötti hab réteg, annál tartósabb lesz a matrac, nem lehet olyan gyorsan kifeküdni és kisebb a valószínűsége, hogy megérezzük 5 év után a rugót a hátunkban. Viszont a Rottex rugós matracokban a rugó és a komfort hab réteg között található egy filc vagy kókusz réteg, ami megakadályozza, hogy átszúrja a rugó a habréteget. Ezért nem fog előfordulni, hogy egy kisebb habréteggel ellátott rugós matracnál a rugó átszúrja a habot. A bonell rugós matracoknak a huzata téli-nyári oldalas nem levehető fix huzatok. A téli-nyári oldal abból adódik, hogy az egyik oldalon pamut a másikon gyapjú réteg van steppelve a huzatba.

Bonell rugó


A bonellrugós matracok mellett a másik igen kedvelt rugók a zsákrugók, vagy más néven táskarugók. A zsákrugó abban különbözik a bonellrugótól, hogy míg a bonellnél mindegyik rugó mindegyikkel össze van kötve. addig a zsákrugónál mindegyik rugó egy zsákban van és csak a mellette lévő rugóval van összekötve, ezért a zsákrugós matracok sokkal jobban pontelasztikusabbak. Ez fogja eredményezni, hogy nem lesz a zsákrugós matracoknál áthullámzás. A Rottex zsákrugós matracokban 230 rugó található 1 négyzetméteren. A rugóváz 5 ergonómiai zónát tartalmaz. Az ergonómiai zóna azt jelenti, hogy a nagyobb nyomáspontok a testen jobban bele fognak süllyedni a matracba, hogy a gerinc megfelelő alátámasztást kapjon. A Rottex zsákrugós matracai mindegyik rendelkezik téli-nyári oldallal. Ezáltal a matracot lehet forgatni is. Nem kötelező a forgatás, csak célszerű, mivel így a matracoknak az élettartama megnövekedhet.

zsákrugóRottex rugós matrac garancia.
A Rottex bonell és zsákrugós matracira a cég 10 év garanciát vállal. Ebből egy év teljes körű, a maradék 9 év esetében pedig 30% -os deformációja esetén él a garancia.

10 év garancia


Rottex rugós matrac méretek.
A rugós matracoknál a leggyakoribb standard méretek a 90*200, a 160*200 és a 180*200-as méret, de standarnek minősül a 80*200, 100*200, 110*200, 120*200, 130*200, 140*200, 150*200, 170*200, 190*200, és a 200*200-as méret is. Ettől eltérő méretet is le tud gyártani a cég felár ellenében, Ha egyedi matracra lenne szüksége emailen keresztül érdeklődhet az árakról.

 

 

matrac, egyedi méret, egyedi méret matrac, rottex matracok, rottex matrac méretek, matrac webáruház

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.