Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Bonell rugós matracok / Rottex BSK ALOE 3D matrac

Rottex BSK ALOE 3D matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Rottex BSK Aloe 3D bonellrugós matrac a Rottex bonell rugós matracok az egyik legkedveltebb. A Rottex BSK Aloe 3D 21 cm magas. 117 rugó található a matracban, amely mindegyik össze van kötve mindegyikkel. A Rottex BSK Aloe 3D matracban a bonell rugók vastagsága 2.2 mm. A rugó fölött 4cm konfort hideghab részeg található. A matrac huzat levehető és 40 fokon mosható. A huzat Aloe Verával van átittatva.

Főbb technikai adatok

Téli nyári oldal: Nem
Párnázórétrg: Hideghab
Huzat típusa: Aloe Vera
Komfort: Közepesen kemény fekvőfelület
Gyártó: Rottex
Összetétel: Speciális bonell+párnázó
Garanciális idő: 10 év
Súlykorlátozás: 110 kg
Egyedi méret rendelhető: Igen
Márka: Rottex
Szállítási határidő: három héten belül

47 900 Ft
41 600 Ft
1 db

52 900 Ft
45 400 Ft
1 db

59 800 Ft
53 000 Ft
1 db

65 900 Ft
60 500 Ft
1 db

76 900 Ft
70 100 Ft
1 db

79 800 Ft
73 800 Ft
1 db

89 800 Ft
81 400 Ft
1 db

109 800 Ft
95 600 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Rottex BSK Aloe 3D bonellrugós matrac a Rottex bonell rugós matracok közül igen kedvelt. A Rottex BSK Aloe 3D 21 cm magas. 117 rugó található a matracban, amely mindegyik össze van kötve mindegyikkel, ezáltal egy igen masszív rugó vázat kapunk. A Rottex BSK Aloe 3D matracban a bonell rugók vastagsága 2.2 mm. A rugó fölött 4cm konfort hideghab részeg található. A bonell rugó és a 4 cm hideghab között 1cm kókusz réteg van, ami biztosítja hogy a rugó ne szúrja át a habréteget. A Rottex BSC matrac közepén található egy kókusz ortopéd zóna, ami fent tartja a gerincet, ezzel elősegítve hogy egyenes legyen alvás közben. A matrac huzat levehető és 40 fokon mosható. A huzat Aloe Verával van átittatva. 

 

<

Rottex logó

Rottex cégtörténet

A Rottex egy 17 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár Tatán található, 2 hektáros területen található, modern gépparka szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. Az évek során számos matrac család került ki a gyárból. A Rottex termék kínálatában megtalálhatók a vákuum matracok, a bonell rugós, zsákrugós matracok, ezeken felül még a memory, latex kókusz és gyerekmatracok is. A matracokon felül számos kiegészítőt is találhatunk magunknak. A Rottex matracban gondolkodó vásárlók több mint 40 matrac közül választhatnak. Minden fajta matracból található a lánytól az egészen kemény matracokig. Az állandó bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy, mint Horvátország, Szlovákia, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztria, Németországba. A Rottex matracok mellett megtalálhatók az egyéb kiegészítők is, mint például a párnák, paplanok, matracvédők is. A párna kínálatban többek között memory, latex párna is előfordul. A matracvédők esetében 100% antiallergén anyagból készülnek, ezt a magas mosással érhető el, így minden allergén anyagot a 95 fokos mosással el lehet tüntetni.

Rottex matracok
A Rottex a 17 év alatt majdnem minden típusú matrac fajtából gyártott a vásárlóknak. Kikerült már számtalan rugós matrac, köztük a bonell rugós és zsákrugós is.

 

Rottex rugós matrac


A Bonell rugós matracok még a mai napig az egyik legsikeresebb rugós matracok közé sorolják. Bonell rugós matracok már több mint 100 éve jelen vannak a piacon. A bonell rugós matracoknál a rugó mindegyik rugó mindegyikkel össze van kötve, ezért egy nagy masszív rugós szerkezetedet kapunk. A Rottex bonell rugós matraciban 117 rugó található 1 négyzetméteren. A rugók vastagsága 2,2 mm és 11 cm magas. A Rottex bonell rugós matraciban középen két kókusz Ortopéd zóna található, ez segíti elő a gerinc megfelelő alátámasztását. Általában a bonell rugós matracok különbsége nem a rugó vázból adódik, hanem a fölötte lévő hab rétegből és a hozzá tartozó huzatból. Elmondhatjuk, hogy minél magasabb a rugó fölötti hab réteg, annál tartósabb lesz a matrac, nem lehet olyan gyorsan kifeküdni és kisebb a valószínűsége, hogy megérezzük 5 év után a rugót a hátunkban. Viszont a Rottex rugós matracokban a rugó és a komfort hab réteg között található egy filc vagy kókusz réteg, ami megakadályozza, hogy átszúrja a rugó a habréteget. Ezért nem fog előfordulni, hogy egy kisebb habréteggel ellátott rugós matracnál a rugó átszúrja a habot. A bonell rugós matracoknak a huzata téli-nyári oldalas nem levehető fix huzatok. A téli-nyári oldal abból adódik, hogy az egyik oldalon pamut a másikon gyapjú réteg van steppelve a huzatba.

Bonell rugó


A bonell rugós matracok mellett a másik igen kedvelt rugók a zsákrugók, vagy más néven táskarugók. A zsákrugó abban különbözik a bonell rugótól, hogy míg a bonellnél mindegyik rugó mindegyikkel össze van kötve. addig a

 zsákrugónál mindegyik rugó egy zsákban van és csak a mellette lévő rugóval van összekötve, ezért a zsákrugós matracok sokkal jobban pontelasztikusabbak. Ez fogja eredményezni, hogy nem lesz a zsákrugós matracoknál áthullámzás. A Rottex zsákrugós matracokban 230 rugó található 1 négyzetméteren. A rugóváz 5 ergonómiai zónát tartalmaz. Az ergonómiai zóna azt jelenti, hogy a nagyobb nyomáspontok a testen jobban bele fognak süllyedni a matracba, hogy a gerinc megfelelő alátámasztást kapjon. A Rottex zsákrugós matracai mindegyik rendelkezik téli-nyári oldallal. Ezáltal a matracot lehet forgatni is. Nem kötelező a forgatás, csak célszerű, mivel így a matracoknak az élettartama megnövekedhet.

zsákrugóRottex rugós matrac garancia.
A Rottex bonell és zsákrugós matracira a cég 10 év garanciát vállal. Ebből egy év teljes körű, a maradék 9 év esetében pedig 30% -os deformációja esetén él a garancia.

10 év garancia


Rottex rugós matrac méretek.
A rugós matracoknál a leggyakoribb standard méretke a 90*200, a 160*200 és a 180*200-as méret, de standarnek minősül a 80*200, 100*200, 110*200, 120*200, 130*200, 140*200, 150*200, 170*200, 190*200, és a 200*200-as méret is. Ettől eltérő méretet is le tud gyártani a cég felár ellenében, Ha egyedi matracra lenne szüksége emailen keresztül érdeklődhet az árakról.

 

Rottex BSK Aloe 3D , matrac, Rottex, bonell rugós, matracok , BSK

Hasonló termékek

Rottex BC-EX bonellrugós matrac

Népszerű, kemény határozott alátámasztást biztosító bonellrugós matrac. A kókusz megerősítés jelentősen növeli a matrac élettartamát és jelentősen növeli a matrac alátámasztását.

Rottex BC-EX bonellrugós matrac
57 900 Ft
Most: 55 300 Ft

Rottex BK bonellrugós matrac

Kedvező ára és kókusz megerősítése optimális választást biztosít. a matracvásárlók számára. Viszonylag feszes alátámasztása és kiváló minősége párosul a rendkívül kedvező ár/érték aránnyal.

Rottex BK bonellrugós matrac
35 400 Ft
Most: 32 100 Ft

Rottex BK-EX kemény bonellrugós matrac

Az egyik legkeményebb vastag matrac a matracXXl webáruházban. Az egyik legjobb választás azok számára akik a kemény feszes megerősített matracot szeretik. Kompozit hab párnázóréteg, kókusz merevítés. Kemény.remek matrac

Rottex BK-EX kemény bonellrugós matrac
64 900 Ft
Most: 50 400 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.