Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Bonell rugós matracok / Yatas Blue Star rugós matrac

Yatas Blue Star rugós matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Yatas Blue Star matrac az egyik legismertebb rugós matrac. Tradícionális minőség kemény fekvőfelület. Speciális DHT rugótest, ami a szerkezet kétszeres hőkezelését jelenti garantáltan deformáció nélkül támasztja alá a pihenő testet. A párnázóréteg nagy tömegsűrűségű habokból készül.

Főbb technikai adatok

Téli nyári oldal: Igen
Párnázórétrg: HR hab párnázó
Huzat típusa: Bőrbarát Öko-tex 100 textília
Komfort: Kemény feszes alátámasztás
Gyártó: Yatas
Összetétel: Speciális bonell+párnázó
Garanciális idő: 10 év
Súlykorlátozás: 130 kg
Egyedi méret rendelhető: Nem
Márka: Yatas
Szállítási határidő: két héten belül

109 900 Ft
87 900 Ft
1 db

155 900 Ft
135 900 Ft
1 db

169 900 Ft
149 900 Ft
1 db

Matracvásárlás webshop

A Matracvásárlás webáruházat azoknak találták ki, akik ragaszkodnak a minőségi matracokhoz és ágykeretekhez megfizethető áron, szakszerű tanácsadással, úgy, hogy közben otthonuk kényelmét élvezzék, és ne kelljen üzletről üzletre vándorolniuk, értékes órákat a keresg [...]

Matrac házhozszállítás

A matracválasztáson és megrendelésen már túl vagyunk, de hogyan jut otthonunkba? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel az emberben, ha matracvásárlásra adja a fejét, és a kérdés logikus. A házhozszállításoknak különböző módjai lehetnek. A vásárló maga is hazav [...]

Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

A Yatas Blue Star matrac az egyik legismertebb és legrégebbi matrac a Yatas kínálatában. 24 cm vastag, kiválóan feszes alátámasztást nyújt és rendkívül tartós. A kemény alátámasztás garanciája a Yatas Blue star matrac esetében a speciális, csak a Yatas által alkalmazott DHT rugórendszer. A DHT rugórendszer különlegességét a gyártási eljárás során alkalmazott kétszeres hőkezelés jelenti. A dupla hőkezelés hatására a rugótest vetemedési mutatója gyakorlatolag még nagy terhelés esetén is nullára csökken. Ez a rendszer biztosítja, hogy a gerincoszlopa a hosszú évek során is ugyanolyan alátámasztást kapjon. A huzat  különleges technikai szövetből készül PUROTEX technológiával. 

A 100% tisztaságú Woolmark védjeggyel ellátott gyapjú párnázóréteg magas szintű komfort mellett kiváló nedvességszabályozást biztosít. Az egyik oldal gyapjú a másik 100% pamut párnázóréteget tartalmaz. A nagy gondossággal megválogatott alapanyagok hatása folyamatosan érezhető a matrac használatakor.

 

 

A Yatas Blue Star matrac egy kiváló minőségű feszes alátámasztást garantáló kemény DHT bonell rugórendszerű matrac. Ideális választás magasabb testsúly esetén is. Ha Ön egy tartós jó minőségű matracot vásárolna és szereti a kemény alátámasztást akkor ez a matrac az egyik legjobb választás.

 

A YATAS Group  vállalat

A YATAS Törökország legnagyobb matrac, ágy és lakástextíl gyártó vállalata. 1976-ban alapították folyamatos fejéődés mellettt már a 80-as évek elején az egyik legnagyobb bonell és táskarugós matracgyárrá nőtte ki magát. Hamar megszerezte a piacvezető szerepét hazájában. Ez a folyamatosan fejlődő kiváló minőségű termékválasztékának volt köszönhető. 1993 ban kezdték meg a kárpitos bútorok gyártását is és a magas minőségű lakástextíliákkal együtt komplett hálószobai megoldásokat lett képes nyújtani. A Yatas nemcsak hazájában ismert a világ számos pontjára szállítanak. Európa, Közel kelet Ázsia és az Egyesült Államok is jelentős piacot biztosítanak számukra.  Világszerte a Yatas márkanév garncia a magas minőségre, a gondosan válogatott alapanyagokra illetve a magas szintű technikai fejlesztésekre. A Yatas a világ vezető matracgyártó technológiáit alkalmaza számos egyedülálló innovációval kiegészítve. A Yatas rendkívül erős szállodai programmal is rendelkezik, rengeteg szállodában találkozhatnak különböző termékeivel a világ bármely pontján. Az intenzív szállodai használat során szerzett tapasztalatokat folyamatosan építik be fejlesztéseikbe ennek is köszönhetően a termékeik rendkívül tartósak. A YATAS matracok hihetetlen széles választékban készülnek, mindenki számára található valamilyen matrac a szortimentben. A YATAS garanciát jelent a minőségre és a szolgáltatások magas színvonalára.

 

 Yatas, yatas matrac, yatas akció, kemény matrac, rugós matrac, török matrac

A Yatas matracok budapesten és vidéken kiváló minőségben kaphatók, kemény matracok akciós áron hosszú garanciális idővel kiváló minőségben...

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.