Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Fedőmatracok / Tempur® fedőmatrac 3.5cm

Tempur® fedőmatrac 3.5cm

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Tempur® 3.5 cm-es fedőmatrac a Tempur® márka minden olyan tulajdonságát hordozza ami a Tempur® minőségtől elvárható. Klinikai tesztelésekkel alátámasztva a Tempur® matracokkal nyugtatóbb és mélyebb az alvás. A Tempur® memory fedőmatracok teljesen lekövetik a testet, ezáltal tehermentesítve a kritikus pontokat. A Tempur® fedőmatrac 3.5cm belső szerkezete 85kg/m3 sűrűségű, huzata levehető és 60C°-on mosható

Főbb technikai adatok

Márka: Tempur
Huzat típusa: Tempur Exclusive huzat
Származási ország: Dánia
Antiallergén: Igen
Szállítási határidő: 14 nap
Garancia: 1 év gyártói garancia

104 800 Ft
1 db

106 400 Ft
1 db

Ikea matracok

Az IKEA neve az egész világon közismert. Olcsó, ötletes, színes, svéd. Ez a néhány szó jut az ember eszébe, amikor meghallja a négy betűből álló szót. Tény, hogy a helymegtakarításban, ötletekben és fantáziában az áruház nem ismer határokat, de vajon minden termékre el [...]

Matrac fajták

Amikor matracvásárlásra adjuk a fejünket, nem árt tisztában lenni néhány dologgal, illetve fogalommal. Ebben a cikkben a matracok fajtáit vesszük górcső alá. Melyek azok a matracok, amik a magyar piacon is fellelhetők, mik a fontosabb tényezői és mi az, amit feltétlenül szüks [...]

Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Tempur® fedőmatrac 3.5cm

A Tempur® fedőmatrac 3.5cm minden olyan tulajdonságát magán hordozza amit egy Tempur® minőségtől elvárhatunk. Már a 85kg/m3 sűrűségű egyedülálló Tempur® memory foam alapanyagból készült 3,5 cm-es Tempur® fedőmatrac is elhozza az egyedülálló Tempur® minőséget otthonába. Milliméter pontosan leköveti a test formáját és a nyomáspontoknál tehermentesíti azt, ezzel biztosítva az egészséges, pihentető alvást. A fedőmatrac enyhén lágy, antiallergén levehető és mosható huzatú memória fedőmatrac.

Tempur®

A Tempur® egyenlő a memoryfoam alapanyaggal. Az első memoryfoam alapanyagot a NASA tudósai fejlesztették ki, hogy kényelmesebbé tegyék az űrhajósok ülését valamint a rájuk nehezedő G hatást csökkentsék. A Tempur® az űrprogramból átvett nyitott sejtszerkezetű, különleges nyomáskiegyenlítő anyag. A testsúlyt a Tempur® fedőmatrac egyenlően osztja szét megelőzve, hogy a test kiemelkedőbb részeire nyomás nehezedjen.

A memória fedőmatrac élettani hatásai:

A memória fedőmatrac feladata az, hogy figyelembe vegye a testsúlyt valamint a hőmérsékletet így kényelmes testtartást kínál alvás közben. Az Tempur® fedőmatrac 3.5cm csökkenti a kényelmetlen nyomáspontok kialakulását, hatását, így alvás közben kevesebbet forgolódik. Ezáltal hatékonyabb, mélyebb alvást biztosít magának. Allergiásoknak is ajánlott, hiszen a memória hab hipoallergén, így távol tartja a házi poratkákat. Mindezek mellett, a Tempur® fedőmatrac 3.5cm ajánlott azoknak, akiknek a vérkeringése nem kielégítő, csontritkulásban valamint ízületi betegségekben szenvednek.

Tempur® cégtörténet:

A Tempur matrac első lépései: 1991-ben, az anyag- és termelési módszereinek kifejlesztését követően, a nagyméretű 'Space Foam' technológia készen állt a Tempur World dániai (Dan-Foam) gyárában. Ez lehetővé tette, hogy ennek a NASA anyagnak kivételes nyomáscsökkentő tulajdonságait és kényelmét világszerte élvezhessék magán emberek ugyanúgy, mint kórházak, klinikák és beteggondozók páciensei. 1996-ben a Tempur-Pedic engedélyt kapott az Egyesült Államok Űralapítványától, hogy a hivatalos "Certified Technology" pecsétet használhassa a Tempur termékek csomagolásán és marketing anyagain. Ez a pecsét kizárólag olyan terméken és szolgáltatáson szerepelhet, amely vagy az Egyesült Államok űrkutatásából ered, vagy az űrben nagy szolgálatot tett. A Tempur matrac kiállja a próbát 1991-ben, több mint 5,000 dokumentált próba után, a Tempur matrac végre piacképes lett. Az eredi ötlet betegápolási intézmények számára megfelelő minőségű, felfekvést megelőző anti decubitus Tempur matrac és párna gyártása volt. A fejlesztés közben az is kiderült, hogy a Tempur matrac reumás panaszokon is segített. Miután sikeres megoldást találtak a gyártási technológiára, felmerült az a lehetőség, hogy a Tempur matrac a hátfájás csillapításában is segíthet. Svéd gerinc-specialisták közreműködésével végrehajtott kísérletek ezt rögtön alá is támasztották. Az a felfedezés, hogy a Tempur matrac gerinc problémákban is hatékony, óriásira megnövelte a termék lehetősségeit. Mivel az embereknek több mint a fele valamiféle hátfájásban szenved, a Tempur előtt világossá vált, hogy nagy feladat előtt áll.
A vásárlóknak tartott bemutató után, 1991 őszén Svédországban a Tempur matrac és párna azonnali sikert aratott.

Tanácsok:

Vásárlás előtt győződjön meg, hogy megfelelő sűrűségű, fajsúlyú fedőmatracot vásárol! Saját érdekében ne vásároljon olyan fedőmatracot, aminek a származási helyéről, eredetéről és összetételéről nem kap pontos és kielégítő információt. Ne vásároljon fedőmatracot szerkezetileg sérült, gödrös/teknős felületre, hiszen a fedőmatrac tulajdonságánál fogva a gödrös/teknős felület ugyanúgy megmarad, kitöltve a gödröt és csak némiképp segítve a problémán.

 

Hasonló termékek

Aloe Fedőmatrac memoryfoam 4 cm

Aloe Fedőmatrac memoryfoam 4 cm Tipikus elnevezései még: memoryfoam, fedőmatrac, topper Átlagos, 60 kg/m3 sűrűségű fedőmatrac, mely tökéletesen leköveti a test vonalait és tehermentesíti a gerincet. Felpuhítja a már meglévő, de esetlegesen kemény matracot. Egy 4 cm-es fedőmatrac már jelentős komfortváltozást hozhat. A huzata levehető és mosható 40C°-on.

Aloe Fedőmatrac memoryfoam 4 cm
29 900 Ft
Most: 19 900 Ft

Aloe Fedőmatrac memoryfoam 6 cm

Aloe Fedőmatrac memoryfoam 4 cm Tipikus elnevezései még: memoryfoam, fedőmatrac, topper Átlagos, 60 kg/m3 sűrűségű fedőmatrac, mely tökéletesen leköveti a test vonalait és tehermentesíti a gerincet. Felpuhítja a már meglévő, de esetlegesen kemény matracot. A huzata levehető és mosható 40C°-on.

Aloe Fedőmatrac memoryfoam 6 cm
0 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.