Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / Ceriflex Classic Hard vákuummatrac

Ceriflex Classic Hard vákuummatrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Ceriflex Classic Hard vákuummatrac egy igen kedvező árú félkemény hideghab vákuummatrac. Ideális választás vendégházakba, nyaralókba akár gyemekeknek illetve vendégágyakba is. Könnyen kezelhető szállítható, kiváló olasz minőség ebben a kategóriában.

Főbb technikai adatok

Gyártó: Ceriflex
Antiallergén: sajnos nem
Garanciális idő: 5 év
Összetétel/felépítés: Monoblock rendszer
Matacmagasság: 16 cm
Komfort: Félkemény
Huzat anyaga: Börbarát Öko-tex 100
Márka: Ceriflex
Szállítási határidő: 14 nap

37 900 Ft
30 600 Ft
1 db

37 900 Ft
34 600 Ft
1 db

33 900 Ft
38 600 Ft
1 db

54 600 Ft
49 600 Ft
1 db

64 900 Ft
61 600 Ft
1 db

69 900 Ft
69 600 Ft
1 db

79 900 Ft
77 600 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

ceriflex

 

Ceriflex Classic Hard vákuummatrac

Ceriflex Classic Hard vákuummatrac egy kiváló minőségű olasz vákuummatrac. 100 kg terhelhetőségig remek választás ha valaki egy ilyen típusú matracon szeretne pihenni. Viszonylag feszes alapot biztosít, könnyen kezelhető és összesen 16 cm magas. Az olasz design és minőség nem elérhetetlen senki számára. A kicsomagolás után hamar visszanyeri az eredeti alakját. Amennyiben Ön matracot keres könnyebb testsúlyra, vendégházakba illetve akár hétvégi házakba a Ceriflex Classic Hard vákuummatrac ideális választást jelenthet. Elioflex tartómagja az egyik legmodernebb a matracgyártásban használt habot tartalmazza. Viszonlyag olcsóbb kategóriában egy határozott alátámasztású olasz minőségi matracot vásárolhat.

 

roll

Miért is olyan jó a vákuummatrac? Mik az előnyei? Vannak hátrányai?

A vákuummatracok az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek a magyar matracpiacon. De miért is olyan jó a vákuummatrac? Mik az előnyei? Vannak hátrányai? A vákuumcsomagolási technikát a Magniflex olasz matracgyártó cég fejlesztette ki, mely eljárást ma már rengeteg más matracgyártó is előszeretettel használ. Ez az eljárást azért találták ki, hogy a matracok szállítása és tárolása sokkal könnyebb és olcsóbb lehessen. A matracokat egy óriási présgép alá helyezik, mely kipréseli belőlük az összes levegőt, így egy lapos, tekerhető matracot kapunk. Ezt hengerformába feltekerik, és befóliázzák. Légmentesen lezárják, hogy semmilyen levegő ne juthasson a matracba, csak akkor, ha kicsomagolásra kerülnek. A jóval kisebb matracok sokkal kevesebb helyet foglalnak, ennek köszönhetően több hely marad raktározásukra, és lényegesen többet tudnak egyszerre szállítani. Nem csak a gyártók, de a kereskedők és a vásárlók számára is előnyösebb megoldást jelenthet, hiszen a hazaszállítása is könnyebb, akár saját személyautónkba betehetjük, így megspórolunk egy plusz szállítási költséget. A matrac szerkezetének köszönhetően a csomagolás során a matrac nem sérül, cellaszerkezetén keresztül a levegő szabadon ki és beáramolhat. Kicsomagolásnál figyelni kell, hogy legalább egy napot hagyni kell állni, hogy a matrac visszaszívja magába az elvesztett levegőmennyiséget, visszanyerje eredeti formáját. Ha előbb vesszük használatba, akkor a matrac sérülhet. Bár ránézésre a matrac már pár órán belül eredeti pompájában fürdik, de tudni kell azt, hogy a látszat néha csal. Ha nem szeretnénk rögtön garanciális problémákkal küszködni, akkor kicsit türelmesnek kell lennünk. És mi az a 24 óra, nem igaz? A vákuummatracok másik nagy előnye, hogy nem szükséges alájuk semmilyen hiper, szuper, modern ágyrács, egy szimpla deszkabordázaton is tökéletesen ellátják funkciójukat. Arra kell figyelnünk csupán, hogy ezek a bordák között legyen annyi rés, hogy a matrac levegőzni tudjon, így elkerülhetjük a penészesedést. Vákuummatracokat már sok féle változatban találhatunk a matracpiacon. Az egyszerű hideghabtól kezdve, a speciális, felső kategóriás hideghabon át egészen az emlékezőhabos matracokig, biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb matracot. A legtöbb vákuummatrac huzata fix, mely azt jelenti, hogy nem levehető, de egy egyszerű matracvédő huzattal plusz védelemmel vértezhetjük fel. A matrachuzatok mind antiallergén anyagból készülnek, melyek biztosítják a tökéletes alvási higiéniát számunkra. Az egészséges alvás, a kényelem és a könnyű szállítás már nem álom többé.

 

pipaVákuummatracok kicsomagolása


Ha megvan matracunk végleges helye, akkor érdemes kibontani a fóliát, amint levegőt ér, elkezdi magába szívni 24 órán keresztül.

Ha sikerült kiválasztanunk a számunkra legmegfelelőbb matracot, és az esetleg pont egy vákuumcsomagolt matrac lett, akkor érdemes tudni, hogyan is zajlik a matrac kicsomagolásának folyamata. A vákuummatracok úgy készülnek, hogy az adott gyárban egy több tonnás présgép alá helyezik őket, amely kipréseli belőlük az összes levegőt. Ez a jobb minőségű hideghab matracoknál lehetséges, mert a habanyag sejtszerkezetein, celláin keresztül gond nélkül ki tud áramolni a levegő, és természetesen ugyanígy visszajuthat bele. Miután az összes levegő eltűnt a matracból, egy hengerformába feltekerik, és befóliázzák, úgy, hogy semmi levegő ne juthasson a matracba. Ez nem csak raktározási, de szállítási szempontból is sokkal előnyösebb, hiszen így jóval több matrac fér el ugyanakkora helyen. Ha megvan matracunk végleges helye, csak akkor érdemes kibontani a fóliát, hiszen a matrac, amint levegőt ér, rögtön elkezdi magába szívni, cellái ismét megtelnek vele. Ez a folyamat 24 órán keresztül tart, ezért nem érdemes már aznapra tervezni vele, mindenképpen várnunk kell még egy napot. Bár a legtöbb matrac láthatólag pár órán belül visszanyeri eredeti állapotát, de akadhatnak olyan részek, pontok, melyek még nem teltek meg teljesen levegővel, és ha idő előtt nehezedünk ezekre a pontokra, akkor bizony matracunk sérülhet. Ez azonban nem tartozik bele a garanciális esetekbe, hiszen a használati útmutató kifejezetten kiemeli a 24 órás várakozást. Legyünk kicsit türelmesek, mivel így rengeteg problémától, macerától megkímélhetjük magunkat. Ha letelik az egy nap, akkor viszont már semmi akadálya matracunk üzembe helyezésének, egészen nyugodtan használatba lehet venni. És ha minden úgy megy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, akkor legalább 10 évre van egy jó, kényelmes és egészséges matracunk. Nincs ebben semmi hókusz-pókusz, csupán egyszerű fizika az egész.

szállítás Ingyenes szállítás

Hogyan jut otthonunkba a matrac? A házhozszállításoknak különböző módjai lehetnek.

A matracválasztáson és megrendelésen már túl vagyunk, de hogyan jut otthonunkba? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel az emberben, ha matracvásárlásra adja a fejét, és a kérdés logikus. A házhozszállításoknak különböző módjai lehetnek. A vásárló maga is hazaviheti a matracát, amennyiben szeretné és lehetősége van rá. Lehetőség alatt értendő az autó mérete, a matrac mérete, csomagolása, hajlíthatósága és súlya. Hiszen egy 180x200-as bonell rugós matrac a legtöbb személygépkocsiba nem fér bele, mivel nem vákuumcsomagolt, nagyon nehéz és egyáltalán nem hajlékony. Ha a vásárló házhozszállítást kér, akkor a matracüzlet szállító cége adott időpontban (amikor a vásárlónak is megfelel) elszállítja neki a matracot a megadott címre. Ez természetesen szállítási díjjal jár, melyet minden matracszaküzlet maga határoz meg. Az árkalkuláció minden esetben eltérő, hiszen számít, hogy a matracot milyen messzire kell szállítani, a megadott cím emeleti lakás vagy kertes ház, és hogy az emeleti lakásnál a társasház rendelkezik-e lifttel vagy a szállítóknak lépcsőzniük kell. Vákuumcsomagolt matracnál már könnyebb dolgunk van, hiszen a matracból kipréselik az összes levegőt, összetekerik, így egy kisebb hengerformát kapunk, amit akár saját autóval hazaszállíthatunk. A hajlékonyabb hideghab illetve latex matracoknál is a kocsival rendelkező vásárlóknak könnyebb dolguk van, hiszen a matracokat a szállítás idejére meghajlíthatjuk, hogy beférjenek az autó csomagterébe. Természetesen hosszabb ideig nem maradhatnak így a matracok, de abban a fél órában, órában a matrac nem fog semmilyen módon károsodni, amíg az otthonunkba jut. Másik lehetőség, ha az autó rendelkezik tetőcsomagtartóval. Erre felerősítve a matrac könnyen szállítható, hiszen minden esetben fóliába vannak csomagolva, minden időjárási körülmény ellenére is sértetlen maradhat. Ha online rendeltük a matracunkat, akkor semmi teendőnk nincsen, hiszen a fizetéskor a szállítási díjat az ár tartalmazni szoktak. Csupán várnunk kell a futár telefonját, hogy mikor érkezik házunkhoz a matraccal.

matrac, vákuummatrac, matrac ár, akciós matrac, matracrendelés, matrac webáruház

Ceriflex Classic Hard vákuummatrac akciós olasz hideghab vákuummatrac akciós áron kemény könnyen szállítható a matracxxl webáruházban...

 

 

Hasonló termékek

Ceriflex Selena Comfort 22 cm vákuum hideghab matrac

Ceriflex Selena Comfort 22 cm vákuum hideghab matrac a legnépszerűbb és legvastagabb vákuummatrac a hazai kínálatban. A legideálisabb választás azon kedves vásárlóink számára akik téli nyári oldalas kemény könnyen kezelhető matracot szeretne. A 15 év gyártói garancia csak megkoronázza a választást. A termék Egészség Pénztárra elszámolható!

Ceriflex Selena Comfort 22 cm vákuum hideghab matrac
44 900 Ft
Most: 43 600 Ft

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács, kiváló minőség ideális választás rugalmas matraca alá. Megnövelt élettartam, kiváló összeszerelés, hosszú élettartam.

Mrava FIX 28 léces rugalmas ágyrács
19 900 Ft
Most: 14 900 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.