Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / Ceriflex Selena Comfort 22 cm vákuum hideghab matrac

Ceriflex Selena Comfort 22 cm vákuum hideghab matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Ceriflex Selena Comfort 22 cm vákuum hideghab matrac a legvastagabb vákuummatrac a hazai kínálatban. Kemény feszes fekvőfelülete, könnyű kezelhetősége és a 15 év gyártói garancia önmagárért beszél.A termék Egészség Pénztárra elszámolható!

Főbb technikai adatok

Garanciális idő: 15 év
Összetétel/felépítés: Monoblock rendszer klímacsatornákkal
Matacmagasság: 24 cm
Komfort: Kemény
Huzat anyaga: Börbarát Öko-tex 100
Szállítási határidő: 14 nap
Márka: Ceriflex
Antiallergén: sajnos nem
Gyártó: Ceriflex

44 900 Ft
43 600 Ft
1 db

54 900 Ft
48 600 Ft
1 db

55 300 Ft
54 600 Ft
1 db

82 900 Ft
75 600 Ft
1 db

99 800 Ft
87 600 Ft
1 db

109 900 Ft
97 600 Ft
1 db

119 800 Ft
104 800 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 2 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 Ceriflex

 

Ceriflex Selena Comfort 22 cm vákuum hideghab matrac

A Selena Comfort vákuummatrac az olasz Ceriflex matracgyártó egyedi fejlesztése, mely 22cm-es magasságával Magyarországon a vákuumcsomagolt matracok között páratlan. A gyönyörű, antiallergén huzat alatt egy Elioflex félkemény habból álló matracmag található, mely azok számára kínál tökéletes megoldást, akik a feszesebb, mégis kényelmes matracokat részesítik előnyben. A matrac 140kg-ig terhelhető, strapabíró, melyre a gyártó 15 év garanciát vállal. A fix matrachuzat antiallergén aloe vera szövetből készült, mely nem csak a tökéletes alvási higiénia elérését szolgálja, de bőrbarát tulajdonságokkal is rendelkezik. Az Elioflex habanyag tökéletes formakövetés és alátámasztást nyújt testünk minden pontján, mely feszes, ezzel szemben mégis rugalmas komfortot kölcsönöz a matracnak. Terhelhetőségének köszönhetően magasabb testsúllyal rendelkező vásárlóknak is ajánljuk, illetve mindazoknak, akik a keményebb fekvőfelületet szeretik. A téli-nyári oldal biztosítja a megfelelő alvási hőmérsékletet, hiszen télen fűt, nyáron pedig gyorsabban elpárologtatja a nem kívánt nedvességet. Árkategóriában az egyik legkedvezőbb matrac, hiszen minősége a felsőkategóriás matracokéval vetekszik, ára mégis mindenki számára megengedhető. A termék Egészség Pénztárra elszámolható!

gerinc

Kiváló matrac gerincfájásra

Sokan szenvedünk derékfájással, amely miatt legtöbbször a fekhelyünket okoljuk. Sajnos a derékfájás, akárcsak sok minden más fájdalom hátterében is rengeteg tényező állhat. A folyamatos ülőmunkát végző emberek zöme hátfájásos panaszokkal küzd, de sajnos ez a korral is jár. Olyan konkrét matrac, mely megszünteti a derékfájást, nem létezik, csupán enyhíteni tudja a hátfájásos tüneteket. A megfelelő körülmények – ebbe természetesen a matrac is beletartozik – idővel helyrehozzák a problémát, de nem várhatunk azonnal csodát. Mindenképpen tudni érdemes, hogy ha új matracot veszünk, akkor legalább két hetet várnunk kell, hogy testünk és a matrac összhangba kerüljenek, és egy igazán kényelmes és pihentető alvás részesei lehessünk. Kezdetekben lehet, hogy majd a pokolba kívánjuk a matracot, legszívesebben kidobnánk, és átkozni fogjuk a napot, amikor megvettük, de tudnunk kell, hogy ha megfelelően választottunk, akkor ezek a problémák két héten belül megszűnnek. A matrac folyamatosan hozza helyre testünk azon pontjait, melyeket az előző fekhelyünk esetlegesen tönkretett. De hogy idáig eljussunk, mindenképpen a megfelelő matracot kell kiválasztanunk. A matracot csak úgy szabad vásárolni, ha előtte kipróbáljuk azt. Próbánál figyelnünk kell testünk jelzéseire, hiszen ugyanezt fogjuk majd érezni alvás közben is. Az a legfontosabb, hogy a matrac fenékrészen engedjen be egy kicsit, de deréktájon támasszon alá, szinte toljon el minket a matractól. Legyen az rugós matrac, kókusz matrac, latex matrac vagy hideghab matrac, a döntés a miénk. Ha valaki krónikus derékfájással vagy gerincsérvvel küzd, akkor nekik ajánlatos a memóriahabos matrac, mely hőre és nyomás hatására lágyul, szinte körülöleli testünket, így sokkal kíméletesebb gerincünkkel, mint bármelyik másik matrac. Az emlékezőhab speciális előnye, hogy nem csak a gerincsérveseknek, de a hosszan fekvő betegeknek is tökéletes megoldást nyújthat, mivel antidecubitus hatásának köszönhetően a felfekvéseket meggátolja. Mindezekből milyen következtetést tudunk levonni? Nincs olyan matractípus, mely mindenki derékfájására megoldást nyújthat, mindenkinek magának kell megtapasztalnia, hogy melyik matrac megfelelő számára. A hatalmas matracválasztéknak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja magának a legjobbat, és vége az álmatlan éjszakáknak és fejfájásnak.

Vákuummatracok

A vákuummatracok az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek a magyar matracpiacon. De miért is olyan jó a vákuummatrac? Mik az előnyei? Vannak hátrányai? A vákuumcsomagolási technikát a Magniflex olasz matracgyártó cég fejlesztette ki, mely eljárást ma már rengeteg más matracgyártó is előszeretettel használ. Ez az eljárást azért találták ki, hogy a matracok szállítása és tárolása sokkal könnyebb és olcsóbb lehessen. A matracokat egy óriási présgép alá helyezik, mely kipréseli belőlük az összes levegőt, így egy lapos, tekerhető matracot kapunk. Ezt hengerformába feltekerik, és befóliázzák. Légmentesen lezárják, hogy semmilyen levegő ne juthasson a matracba, csak akkor, ha kicsomagolásra kerülnek. A jóval kisebb matracok sokkal kevesebb helyet foglalnak, ennek köszönhetően több hely marad raktározásukra, és lényegesen többet tudnak egyszerre szállítani. Nem csak a gyártók, de a kereskedők és a vásárlók számára is előnyösebb megoldást jelenthet, hiszen a hazaszállítása is könnyebb, akár saját személyautónkba betehetjük, így megspórolunk egy plusz szállítási költséget. A matrac szerkezetének köszönhetően a csomagolás során a matrac nem sérül, cellaszerkezetén keresztül a levegő szabadon ki és beáramolhat. Kicsomagolásnál figyelni kell, hogy legalább egy napot hagyni kell állni, hogy a matrac visszaszívja magába az elvesztett levegőmennyiséget, visszanyerje eredeti formáját. Ha előbb vesszük használatba, akkor a matrac sérülhet. Bár ránézésre a matrac már pár órán belül eredeti pompájában fürdik, de tudni kell azt, hogy a látszat néha csal. Ha nem szeretnénk rögtön garanciális problémákkal küszködni, akkor kicsit türelmesnek kell lennünk. És mi az a 24 óra, nem igaz? A vákuummatracok másik nagy előnye, hogy nem szükséges alájuk semmilyen hiper, szuper, modern ágyrács, egy szimpla deszkabordázaton is tökéletesen ellátják funkciójukat. Arra kell figyelnünk csupán, hogy ezek a bordák között legyen annyi rés, hogy a matrac levegőzni tudjon, így elkerülhetjük a penészesedést. Vákuummatracokat már sok féle változatban találhatunk a matracpiacon. Az egyszerű hideghabtól kezdve, a speciális, felső kategóriás hideghabon át egészen az emlékezőhabos matracokig, biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb matracot. A legtöbb vákuummatrac huzata fix, mely azt jelenti, hogy nem levehető, de egy egyszerű matracvédő huzattal plusz védelemmel vértezhetjük fel. A matrachuzatok mind antiallergén anyagból készülnek, melyek biztosítják a tökéletes alvási higiéniát számunkra. Az egészséges alvás, a kényelem és a könnyű szállítás már nem álom többé.

teli Téli nyári oldalas matrac

 

Téli-nyári oldalas matracot találhatnak a Matrac XXL webáruházban. A huzaton belül más-más klímát biztosítanak felhasználójának.

A matraciparban rengeteg matracfajta létezik, szinte elveszünk az óriási matractengerben. A különböző kategóriák segítenek eligazodni a hatalmas matracválasztékban. Az egyik ilyen kategória a kétoldalas matracok. Kétoldalas matracok között találhatunk olyat, melyek mindkét oldala különböző párnázó réteggel vannak ellátva, ezáltal egy matracon belül két egymástól teljesen eltérő komfortot kapunk. Vannak azonban olyanok, melyek mindkét oldala ugyanolyan komfortréteggel vannak ellátva, csupán a huzaton belül más-más anyag védi a matracot, más klímát biztosítanak felhasználójának. Ezeket nevezzük téli-nyári oldalas matracoknak. Nem sokban különböznek a sima matracoktól, csupán egy kevés pluszt adnak. A nyári oldalon általában a huzaton belül pamutréteget helyeznek a jobb átszellőzés és párologtatás érdekében. Ez azért előnyös, mert a meleg nyári éjszakákon a pamut sokkal gyorsabban szívja magába a nedvességet, a matrac egész felületén eloszlatja, ezáltal jóval gyorsabban el tudja párologtatni. Így nem kell azon aggódnunk, hogy esetleg beleizzadunk a matracba, nyugodtan pihenhetünk. A téli oldalon a huzaton belül gyapjú réteg lapul, de az is előfordul, hogy a huzaton kívül helyezik el ezt. Ez matraconként és gyártónként eltérő. Bármelyiket is válasszák, biztosak lehetnek benne, hogy a gyapjú szerepe a hideg téli estéken nagyon jól fog jönni. A gyapjú egy plusz meleget ad, így nem kell éjszaka feltekerni a fűtést, sem pedig egy vastagabb takarót keresni, mert a gyapjú alulról fűt minket. Amint azt már írtuk önöknek ez csak egy kis extra némelyik matracon, sokan még a mai napig nem szeretik, feleslegesnek tartják. Ez csupán azért jó, hogy egy újabb vásárlói réteg igényét kielégíthessék. És mivel van rá igény, így téli-nyári oldalas matracot a Matrac XXL webáruházban is találhatnak. Akár ilyet, akár másmilyen matracot választanak, biztosak lehetnek benne, hogy jó matracot választottak, hiszen mindenképpen a saját igényük szerint döntenek.

A Matrac XXL webáruház a vákuum matracok széles választékát vonultatja fel a kedves vásárlók előtt. Hogy a szállítás minél egyszerűbb legyen.

A vákuummatracok különleges, rendkívül praktikus csomagolásának köszönhetően a szállítás jóval könnyebbé, kényelmesebbé vált. Ezen matracok ugyanolyanok, mint nem vákuumcsomagolt társaik, csupán a csomagolástechnikájuk más. Az eljárás során a már kész matracot fóliába csomagolják, majd egy többtonnás présgép alá helyezik. A gép lassan összepréseli a matracot, ezáltal kiszorítva belőle minden levegőt. Préselés után a fóliák végeit lehegesztik, így annak felbontásáig semmilyen levegő nem juthat vissza a matracba. Emiatt kicsomagolás után nem szabad azonnal használatba venni a matracot, legalább 24 órán át levegőztetni kell, hogy az felvehesse eredeti formáját és méretét. Rendkívül rugalmas kezelhetősége miatt kiváló választás a hálószobánkon kívül galériára, esetleg a nyaralónkba. Kínálatunkban a fix huzatos vákuum matracok mellett találhatók olyanok is, melyek levehető, mosható huzattal rendelkeznek. A megkönnyített raktározási és szállítási feltételeknek köszönhetően a vákuummatracok olcsóbbak a hagyományos matracokhoz képest, a legtöbb akció ezek között a matracok között található. A Matrac XXL webáruház a vákuum matracok széles választékát vonultatja fel a kedves vásárlók előtt. Hogy a szállítás minél egyszerűbb legyen!

 

ceriflex, ceriflex matracok, vákuum matrac, matrac, matracok, vákuummatrac, olcsó matrac

Ceriflex Selena Comfort 22 cm vákuum hideghab matrac a legvastagabb vákuummatrac a hazai kíbnálatban, vastag feszes kemény érzést ad akciós áron a matracxxl webáruházban...

 

Hasonló termékek

Billerbeck Bioline Nova biomatrac

Billerbeck Bioline Nova biomatrac természetesen feszes komfortot garantál. Kiválóan lélegzik tökéletesen követi a pihenő testet a gerinc melletti vázizmokat ellazítja. Mosható magas minőségű Billerbeck levehető, mosható antiallergén huzattal készül.

Billerbeck Bioline Nova biomatrac
119 800 Ft
Most: 101 500 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2016. június 29. 16:55:54

Buczku Csaba

Méret

Tisztelt Matracxxl!
A Ceriflex Selena Comfort 22 cm vákuum hideghab matrac kapható egyedi (85cm*195cm) méretben?
Vagy esetleg a Best Dream Siglo matrac 85*195-ös méretben? Ha igen akkor az hogy befolyásolja az árat és a szállítási határidőt?

2018. november 24. 21:15:48

Gábor Nyerges

Ceriflex Selena készlet

Sziasztok!

Ceriflex Selena Comfort matrac 90x200-as méretben van raktáron? Ha nincs akkor nagyjából mikorra várható? A főoldalon látható ajándék matracvédő akció tart még és a Ceriflex Selena matrachoz is jár?

Előre is köszönöm!