Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / Hilding Select Air műanyag rugós matrac

Hilding Select Air műanyag rugós matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Kemény vastag 7 zónás orthopédiai matrac. A vadonatúj High-tech technológia lehetővé teszi a tökéletes formakövetést és a kompromisszumok nélküli alátámasztást. Antiallergén levehető mosható bőrbarát huzata tökéletes higiéniát garantál. A speciálisan elhelyezett új rendszerű múanyag rugók hosszú élettartamot biztosítanak.

Főbb technikai adatok

Gyártó: Hilding
Antiallergén: igen
Garanciális idő: 15 év
Összetétel/felépítés: Szendvics felépítés
Matacmagasság: 24 cm
Komfort: Kemény
Huzat anyaga: 100% pamut
Márka: Hilding
Szállítási határidő: 14 nap

139 800 Ft
109 900 Ft
1 db

139 800 Ft
109 900 Ft
1 db

188 800 Ft
164 900 Ft
1 db

216 800 Ft
186 900 Ft
1 db

246 800 Ft
208 900 Ft
1 db

298 800 Ft
229 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Új logó

 

HILDING SELECT AIR műanyag rugós kemény orthopedikus matrac

 

A Hilding Select Air műanyag rugós matrac igazi újdonság a matracok között. A nagyrugalmasságú, tartós és kemény műanyag rugók tökéletes alátámasztást garantálnak. Vetemedési mutatójuk kiváló, nem deformálódnak alakjukat hosszú távon megtartják. A matracba épített rugórendszer olyan pontokon támaszt alá ahol a feszesebb nyomáspontok szükségesek. A műanyag rugók karakterisztikájukból fakadóan sokkal jobban szorítják ki a levegőt a maracból ezért a fekvőfelület mikroklímája szárazabb lesz, nagyon kellemes mikroklimatikus viszonyokat garantálva a tökéletes pihenés érdekében

Műanyag rugó

 

 

A Hilding Select Air műanyag rugós matrac 7 zónás, ergonómiailag tökéletes alátámasztást biztosít. A matrac kemény, feszes alátámasztást nyújt, vastag masszív szerkezete ideálissá teszi magasabb testsúlyú vásárlók számára. Levehető, mosható bőrbarát klinikailag tesztelt huzata garantálja a tökéletes antiallergén, antibakteriális hatást hosszú távon. A Hilding Anders 15 év garanciát ajánl ehhez a típusú matrachoz.

 

ANTIALLERGÉN

 


Hilding Select Air műanyag rugós matrac garantálja a Svéd minőséget, rendkívül hosszú garanciális idővel, a legújabb alváskutatási eredmények alkalmazását a matracban, és a hosszú távú tökéletes pihenés élményét.

 

Hilding logo

 

A svéd matracgyártó a Hilding Anders 1939-óta működik.. Hilding Anderson akkor alapította első bútorgyárát. Bjarnum városban. A gazdasági környezet nehézségei ellenére hozzáértésének és szaktudásának köszönhetően az 1940-es évek elejére virágzó és folyamatosan növekvő vállalkozás lett belőle. Magas minőségű matracai és bútarai töretlen népszerűséget biztosítottak számára.
Az 1950-es években gyakorlatilag együtt fejlődött az ugyancsak svéd IKEA- val. Kiválő minőségű matracai bútoraira megnövekedett az igény ráadásul a a Svéd IKEA konszern beszállítójaként együtt tudott növekedni vele.
1972-ben Hilding fia, Olle nagy újításokat vezetett be, az úgynevezett „Polyspring" új matrac designnal. A nagy áttörést azonban 1976 hozta, amikor már a nemzetközi piacot meghódítva belépett szállodai piacra ahol kompromisszumok nélküli minősége miatt bekerült a legkeresettebb matracok közé. Így lett a családi vállalkozásból globális vállalat. 1980-ban a cégvezetés úgy döntött kizárólag az ágyakra összpontosítanak.
Növekedés...
1991-ben a Hilding Anders vált a legnagyobb ágygyártó vállalattá és folyamatos terjeszkedésével uralni kezdte Európát és Ázsiát. A stratégia viszonylag egyszerűnek tűnt, hiszen a vezetőség belátta: terjeszkedni csak úgy lehet sikeresen, ha nem csak a nevet vásárolják meg, hanem a teljes vállalkozásokat gyáregységgel mindennel együtt. Az elképzelés jól sikerült, hiszen nem véletlen hogy napjainkban 22 márkanévvel, 18 gyáregységgel rendelkezik a cég Európában, Ázsiában és Oroszországban.
Gyárai a legmodernebb üzemek európában, rendkívül magas minőségi színvonalat biztosítva termékeinek. A géppark és a technológiai folyamatok állandó fejlesztése miatt a matracok a legapróbb részleteikben is tökéletesek, a nagy figyelemmel készült termékek hosszú távon garantálják használójuk tökéletes pihenését.
A Hilding Anders Európa legnagyobb matracgyártó cége. A cég története:
1939 - Hilding Andersson megalakítótta bútorgyártó cégét a Svéd Bjarnum városában. Szakmai hozzáértése és a minőség iránti megszállottsága a nehéz gazdasági környezet ellenére is is a vállalkozás növekedét eredményezte. Az 1940-es évek végére nagyon komoly hírnévre tett szert, kiváló minőségű ötletes termékei miattt
1959- A Hilding Anders olyan méretű céggé nőtte ki magát amely képes volt arra, hogy az ugyancsak abban az időben radikálisan fejlődő IKEA áruházlánccal szorosan együttműködjön és együtt fejlődjön. Ez a kapcsolat azóta is töretlen, a Hilding Anders rengeteg matracot és kanapét gyárt az IKEA számára.
1972- Ekkor a fia Ollie Anderson nyitott új távlatokat a vállalkozás számára, mivel ötletei designjai a matracok közül kiemelte őket és a vállalat tovább folytatta radikális növekedését.
1980- Ezekben az években nőtt igazán a vállalat mert nemzeközi terjeszkedésbe kezdtek. Megszereztek több a hazájukban piacvezető matracgyártó vállalkozást. Alapvető filozófiájuk az volt, hogy nem változtatták meg a már jól bevált és a vásárlók által megkedvekt márkákat és termékeket csak az üzemeltetést vették át. Így a tulajdonukba került általában piacvetzető matracmárkák megőrizhették hagyományaikat,nem szóltak bele a matracok kialakítsába így a helyi szokásoknak és ízléseknek megfelelő matracok gyártása folytatódhatott. 1991-re a Hilding Anders óriási nemzetközi vállalattá nőtte ki magát jelentős részesedést szerzett az ázsiai, európai és oroszországi piacon
Napjaink - az amerikai területeken kívül a HIlding Anders a világ legnagyobb matracgyártója 41 országban 22 márka és 18 rendkívül modern üzem van a birtokukban.
Hilding Anders márkák a világon - a különböző országok helyi márkáinak felvásárlása és megtartása után a teljesség igénye nélkül a következő márkák tartoznak a Hilding matracgyártó portfóliójába : Jensen, Dunlopillo / Egyesült Királyság, Írország, Skandinávia/ Slumberland, Bico, Hespo, Perfecta, Andre Renault, Hilding, Curem, Eastborn, SleepWell, Pullman, Ascona stb....

 

Hilding, Hilding matrac, Hilding akciós matrac, Hilding Budapest , Hilding webáruház

A Hilding matracok kiváló minőségű akciós matracok. A Hilding budapest választék kifejezetten nagy , műanyag high-tech rugós lélegző matrac. A hilding matracok megrendelhetők webáruházban.

 

 

Hasonló termékek

Relaxx Senzone Memory Medium matrac

Relaxx Senzone Medium Memory-foam matrac különleges 7 zónás, speciális kialakítású matrac. A különleges gyártási technológiának köszönhetően a matrac belső szerkezete több mint 160 ponton találkozik a külső környezettel, kiváló klímatikus környezetet biztosítva a tökéletes pihenéshez.

Relaxx Senzone Memory Medium matrac
99 900 Ft
Most: 89 900 Ft

Swissdream Memopedic memory foam matrac

Swissdream Memopedic memory foam matrac 8 cm-es nagy tömegsűrűségű memory foam párnázóréteggel, deréktámasszal és speciálisan kialakított vállsüpppedés rendszerrel az egyik legkiválóbb minőségű memory foam matrac a piacon. Vastag feszes antiallergén matrac, mindenkinek ajánlható akik szeretik kombinálni a memory foam fantasztikus tulajdonságait a feszes alátámasztással.

Swissdream Memopedic memory foam matrac
89 900 Ft
Most: 69 900 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.