Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / Relaxx Signum Dual Medium hideghab matrac

Relaxx Signum Dual Medium hideghab matrac

Relaxx Signum Dual Medium hideghab matrac Értékelés: 5 / 5 1 0

Rövid leírás

Relaxx Signum Dual Medium hideghab matrac a kemény speciálisan kialakított fekvőfelülete ellenére meglepően rugalma és tökéletesen formakövető. Egyedi kialakítása hoszzú távon biztosít tökéletes alvási komfortot. A Signum kétoldalas hideghab matrac deréktámaszzal, vállzónákkal kialakított levehető mosható antibakteriális Tencel szövettel tervezett, kitűnő minőségű kétoldalas hideghab matrac.A termék Egészség Pénztárra elszámolható!

Főbb technikai adatok

Garanciális idő: 10 év
Összetétel/felépítés: Szendvics felépítés
Matacmagasság: 20 cm
Komfort: Félkemény
Huzat anyaga: Tencel
Szállítási határidő: 14 nap
Márka: Relaxx
Antiallergén: igen
Gyártó: Relaxx

79 900 Ft
69 900 Ft
1 db

79 900 Ft
69 900 Ft
1 db

86 500 Ft
76 500 Ft
1 db

124 900 Ft
109 900 Ft
1 db

142 000 Ft
116 500 Ft
1 db

159 900 Ft
129 800 Ft
1 db

177 900 Ft
143 100 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 3 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Relaxx

 

Relaxx Signum Dual Medium hideghab matrac

Relaxx Signum Dual Medium hideghab matrac a kemény speciálisan kialakított fekvőfelülete ellenére meglepően rugalma és tökéletesen formakövető. Egyedi kialakítása hoszzú távon biztosít tökéletes alvási komfortot. A Signum kétoldalas hideghab matrac deréktámaszzal, vállzónákkal kialakított levehető mosható antibakteriális Tencel szövettel tervezett, kitűnő minőségű kétoldalas hideghab matrac.A termék Egészség Pénztárra elszámolható!

Minőségpolitika

A RelaXx® termékcsalád és annak minden matraca kifogástalan minőségben készül. Ez egy kicsit a körülmények összeállásának is köszönhető. A hazai gyártás és alapanyag hiánynak köszönhetően a matracok szinte minden eleme nyugat-európai minőségben Nyugat-Európából érkezik Magyarországra. A RelaXx® matracok habanyagait az osztrák tulajdonú és Európa egyik legnagyobb habgyártó üzeme az Eurofoam készíti, amely több gyáregységével az egyik legnevesebb habgyártó vállalatának számít Európában. A RelaXx® termékcsaládok huzatához felhasznált Tencel® cellulóz alapú funkcionális textíliát a belgiumi Monks International, Európa egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező szövetgyártója szállítja.

Interaktív megoldások

A RelaXx® termékcsalád matracai kivétel nélkül interaktív megoldásokat kínálnak. Szakítva az eddigi „tradícióval", amikor is egy megvásárolt matrac vagy ilyen, vagy olyan és a használó pároknak a legtöbb esetben ergonómiai kompromisszumot kellett kötniük egymással, a RelaXx® termékcsalád fejlesztésénél az összes Vásárlók felől felmerült igény meghallgattatásra talált. Így a jövőben nem a felhasználónak kell a termékekhez igazítaniuk igényeiket, A RelaXx® termékcsaládokkal a felhasználók akár szélsőséges igényinek kielégítése is kompromisszum nélkül megtehető.

Kérdések és ősrégi válaszok

Lehet az ágy egyik oldala keményebb, a másik meg lágyabb? Nem! Lehet a férjem oldalán a matrac vállrésze mélyebb? Nem! Lehel olyan matracot kapni, amely két különböző komfortot kínál? Nem! Lehet az én oldalamon emlékezőhab, de a párom ezt nem szereti? Nem! Lehet a két oldalon különböző keménységű emlékezőhab? Nem! Lehet egy franciaágy méretű matracban két különböző matracmag? Nem! Lehet olyan matracot kapni, ahol egyben van a huzat, de alatta különböző komfortot találok? Nem! Lehet olyan matracot kapni, ami az egyszerű deszka bordán is kényelmes lesz, de állítható ágyráccsal is használható? Nem! Nem! Nem és nem!

De!

A RelaXx® termékcsalád fejlesztésénél az összes utóbbi évtizedben felmerült probléma a figyelem középpontjába került és a matraccsaládok kialakításánál érdekes módon szinte kivétel és funkcionális veszteség nélkül integrálhatók voltak. Az így kapott RelaXx® termékcsalád és annak matracai tehát méltán lettek a 21. századi Magyarország éllovas termékei, korszerűségükben,

A RelaXx® Signum titka

Bátran kijelenthetjük, hogy feszesnek mondható matracok között az egyik legátgondoltabb, szakmailag legkiforrottabb termékcsaláddal állunk szemben. A Signum termékcsalád kétféle Hard és Medium keménységén belül a Hard és Medium matracok külön-külön is két különböző keménységű –úgy nevezett dualcore magrendszer- komfortoldallal rendelkeznek, így gyakorlatilag egy termékcsaláddal négy különböző keménységű komfortoldal lehetőséget kapunk. Mindkét Signum Dual termék és mind a négy különböző komfortoldal 7 –ergonómiai szempontok alapján kialakított- zónából áll, nagy rugalmasságú HR hab átfutó megerősítéssel a legnagyobb terhelést viselő medence-tájékon; íves derék-alátámasztással és kikönnyített vállzónával a vállrész lágyabb besüppedése érdekében.

 

Ergonómiai szabadság

Feszesség, komfort s végtelen variálhatóság. A RelaXx® Signum Hard és Medium matracokkal egy franciaágy minimum 12 féleképpen alakítható ki úgy, hogy a variációk nem ismétlődnek. Ezen belül természetesen lehet egyféle felület az egész franciaágy, de a két különböző Hard és Medium termék variálhatóságából eredő számtalan lehetőség teszik igazán izgalmassá, interaktívvá a termékcsaládot. És a bónusz! A két különböző Hard és Medium matracmag akár egy franciaágy méretű egybe huzat alatt is kaphat helyet, ahol a két különböző matracmag egymáshoz tapadva szinte egységet alkot, kívülről pedig egy egyszerű franciaágy méretű egybe matracot látunk és érzünk. Ennek a variációs lehetőségnek köszönhetően Ön a használat közben is az esetleges komfortigények változásával kedve szerint variálhat a különböző kényelmi oldalakkal a matrachuzat alatt.

tencel

Levehető mosható huzat

A matracunk kiválasztásánál érdemes odafigyelni néhány higiéniai szempontra is, mint például matracunk huzatára. A matracok huzata kétfélék lehetnek: fix és levehető, mosható huzatok. Higiéniai szempontból az utóbbi előnyösebb, de akkor sem kell kétségbe esni, ha olyan matrac szimpatikus számunkra, melynek huzata nem levehető, hiszen erre is kitaláltak már egy tökéletes megoldást. Ezt hívják matracvédő huzatoknak. Az általában négy gumipánttal ellátott, funkcionális textíliákból készült matracvédőt könnyedén fel lehet tenni a matracra, mely megóvja a nem kívánt szennyeződésektől. Ha összekoszolódik, akkor pedig ugyanilyen könnyedén le is vehetők, és a mosógépben gyorsan és egyszerűen kimoshatók. De mi most azokról a huzatokról írunk egy kicsit bővebben, melyek a másik tábort erősítik, tehát levehetők, mosógépben moshatók. Ezeknél a huzatoknál is kétféle típus létezik. Mindegyik cipzáras, tehát könnyedén levehetők, azonban vannak olyan huzatok melyek a matrac csupán háromnegyedéig cipzárazhatók le, és vannak olyanok, melyek teljesen körkörösen leszedhetők a matracról. A körkörös cipzárnak az az előnye, hogy a huzat alsó és felső részét teljesen ketté lehet választani. Ez azért jó, mert a kétszemélyes matrac huzata teljes egészében általában nem fér bele a mosógépbe, de ha félbe választhatjuk, úgy már könnyebb dolgunk van. És amíg az egyik fele a matrachuzatnak mosásban van és szárad, addig a másik fele rajtamaradhat a matracunkon, hogy továbbra is védje azt. A matrachuzatok készülhetnek különböző féle textíliából. Az egyszerű pamuttól kezdve, a funkcionális textíliákon át (ilyen például a bambusz, tencel, lyocell, itense, stb.) egészen a speciális, antiallergén huzatokig. Ezek különböző kombinációjával is találkozhatunk, de mindegyikről elmondható, hogy mosógépben moshatók. A legtöbb matrachuzat lényege, hogy a nedvességet a lehető leggyorsabban magába szívja, és minél hamarabb elpárologtassa, hogy nekünk kellemes éjszakánk lehessen és egy tökéletes alvási környezetet alakítsanak ki számunkra. A legtöbb matrachuzat 60 oC-on mosható, de érdemes a mosást először 40 oC-on kezdeni, mert általában a legtöbb szennyeződés így is kimosható, és kíméljük vele a matrac huzatot. A huzat szárításához érdemes helyet csinálnunk a szobában, vagy erkélyen, vagy akár a kertben is, ha jó az idő, természetesen az időjárás függvényében. A legtöbb matrachuzat viszonylag gyorsan szárad, hiszen a funkcionális textílián belül egy puha flíz réteg is található, mely a gyorsabb és könnyebb átszellőzést hivatott szolgálni. Summa summarum, a mosható huzatok több előnnyel rendelkeznek a fix huzatokkal szemben.

 

Relaxx

 

A RelaXx matraccsalád egy hazai, magyar matracszakértő sok éves tapasztalata és kemény munkájának a gyümölcse, melyet eredetileg saját matracszaküzletében kívánt a vásárlói részére értékesíteni, de hamar kiderült, hogy ez a termékcsalád az egész matracpiacon kiváló szolgálatot tehet. Így indult útjának a RelaXx márka sikertörténete, mely ma már egy igen népszerű, védjegyoltalom alá helyezett magyar márka. Ezekkel a matracokkal Pálinkás László, hazai matracszakértő egy rést szeretett volna betömni a magyar matracpiacon, hiszen a RelaXx matracok olyan dolgokat pótolnak, melyek a legtöbb matracból sajnos hiányoznak. A jó árfekvést szerette volna ötvözni a kiváló minőségű és egészséges alvást nyújtó matracokkal, hiszen valljuk be, sajnos kevés olyan matrac létezik, mely mindkét kritériumnak megfelel. Sikerült. A több mint egy évtizedes alváskultúrában szerzett tapasztalatoknak köszönhetően olyan termékeket sikerült megalkotni, melyek radikálisan alakították át a matracokról alkotott vásárlói és szakmai véleményeket. Sajnos azonban egy jó matrac gyártásához kicsiny hazánkból sok minden hiányzik. Nincs minőségi, hazai alapanyag, melyből igazán kiváló matracot lehetne gyártani, így a RelaXx matracmagok mind Nyugat-Európából érkeznek. Nincs megfelelő textilgyártás a nyugat-európai szintű matrachuzatok elkészítéséhez, így a RelaXx huzatok alapanyagait Belgiumból importálják. Így a RelaXx termékcsalád és annak minden matraca kifogástalan minőségben készülhet. A hazai gyártás és alapanyagok hiánya miatt a matracok szinte minden eleme Nyugat-Európából érkezik Magyarországra. A matracok belső magjait Európa egyik legnagyobb és legismertebb habgyártó cége, az osztrák Eurofoam készíti kifejezetten a RelaXx kérése szerint, a matrachuzatok pedig Tencel funkcionális textíliából készülnek, melyet Európa egyik legnagyobb szövetgyártó cége állít elő Belgiumban. A RelaXx termékcsalád matracai mind kivétel nélkül interaktív megoldást kínálnak, vagyis a fogyasztó maga választhatja ki, hogy milyen matracot szeretne matrachuzata alá. A kétoldalú, dualcore magoknak köszönhetően a pároknak is tökéletes megoldást nyújthat. A keményebb oldal általában a férfiaknak, míg a lágyabb oldal a hölgyeknek megfelelő. A matracot mindenki kedve szerint forgathatja úgy, hogy közben a mellette lévő másik matrac más komfortot nyújt, és mégis úgy tűnnek, mintha ugyanolyanok lennének, hiszen nincsen se méretbeli, se pedig magasságbeli különbség. A speciálisan kialakított váll –és derékrész pedig a szélesebb vállú uraknak kedvező. A hosszanti és keresztirányban is kialakított légcsatornák biztosítják a tökéletes átszellőzést, így nem kell az esetleges penészesedéstől tartanunk, továbbá a matracon található emlékezőhab rétegbe sem fogunk beleizzadni. Az izzadás meggátolásában nagy szerepet játszik még a Tencel huzat, mely egy speciálisan kialakított, cellulóz alapú, funkcionális textília. Különlegessége, hogy az anyag egész felületén képes szinte azonnal beszívni a nedvességet, és kevesebb, mint egy óra alatt elpárologtatja. A textília további előnye, hogy antiallergén, tehát meggátolja a poratkák és egyéb baktériumtelepek megtelepedését. A cipzár kialakításának köszönhetően a huzat kétfelé szedhető, így biztosan befér a mosógépbe. Míg a huzat egyik fele a mosásban van és szárad, addig a másik fele a matracon maradhat, ezzel is védve a szennyeződésektől. A RelaXx termékcsalád 6 féle matraccal rendelkezik, melyek együttesen 12 matrac tudását foglalják magukba. Kiváló árérték arányuknak köszönhetően pedig bárki hálószobájába eljuthat, így az egészséges alvás ezen túl nem kiváltság. Ki kívánhatna ennél többet?

matrac, matracok,hideghab matrac matrac, relaxx signum, ortopéd matrac, kemény matrac, matrac ár, matrac méret, matrac egyedi méret

Relaxx Signum Dual Medium hideghab matrac kétoladalas különleges kivitelben. Fantasztikus kényelmét a feszes speciálisan kialakított felületének köszönheti. Kétoldalas kemény hideghab matrac megrendelhető a matracXXl webáruházban.

Hasonló termékek

Hilding Thermo Select luxus memory foam matrac

Hilding Thermo Select luxus memory foam matrac egy kivételesen különleges Svéd memory foam matrac. Átgondolt formatervezésével, rendkívül magas minőségű alapanyagok felhasználásával készült memory foam matrac. A speciális, alváslaboratóriumi kutatások eredményeként megszületett matrac, páratlan pihenési élményt garantál

Hilding Thermo Select luxus memory foam matrac
149 900 Ft
Most: 129 700 Ft

Relaxx Senzone Memory Medium matrac

Relaxx Senzone Medium Memory-foam matrac különleges 7 zónás, speciális kialakítású matrac. A különleges gyártási technológiának köszönhetően a matrac belső szerkezete több mint 160 ponton találkozik a külső környezettel, kiváló klímatikus környezetet biztosítva a tökéletes pihenéshez.

Relaxx Senzone Memory Medium matrac
99 900 Ft
Most: 89 900 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2014. szeptember 24. 19:39:48

Németh Ferenc

érdeklődés szállításról

Tisztelt Ügyintéző !

Azt szeretném kérdezni, hogy ha megrendelek Önöknél 2db Relaxx signum dual medium matracot, azt milyen határidővel tudják kiszállítani Kőszegre ?

Üdvözlettel : Németh Ferenc

2016. július 20. 17:54:23

Béres Gábor

információ

Érdeklődni szeretnék hogy van e raktáron 90*200-as Relaxx Signum Dual Medium hideghab gyógymatrac?
Ha igen, rendeléstől számítva hány napon belül szokták leszállítani a rendelt terméket?

Köszönöm
Üdv
Béres Gábor

2016. július 20. 19:20:50

Béres Gábor

információ

Érdeklődni szeretnék hogy van e raktáron 90*200-as Relaxx Signum Dual Medium hideghab gyógymatrac?
Ha igen, rendeléstől számítva hány napon belül szokták leszállítani a rendelt terméket?

Köszönöm
Üdv
Béres Gábor