Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / Rottex Dina 7 zónás hideghab matrac

Rottex Dina 7 zónás hideghab matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Rottex Dina vákuum matrac az egyik legkedveltebb vákuum matrac a matracxxl.hu-n. A matrac 16 cm magas, a hideghab réteg 7 különböző ergonómiai zónával rendelkezik, ezzel elősegítve a gerinc megfelelő alátámasztását. A Dina matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található, ami mosható 40 fokon.

Főbb technikai adatok

Gyártó: Rottex
Antiallergén: igen
Garanciális idő: 7 év
Összetétel/felépítés: 7 zónás hideghab
Matacmagasság: 16 cm
Komfort: Félkemény
Huzat anyaga: Ultrafresh matrac huzat
Márka: Rottex
Szállítási határidő: 21 nap

34 900 Ft
28 900 Ft
1 db

35 900 Ft
29 600 Ft
1 db

44 900 Ft
38 600 Ft
1 db

54 900 Ft
44 600 Ft
1 db

59 900 Ft
50 600 Ft
1 db

64 900 Ft
52 600 Ft
1 db

69 900 Ft
55 600 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 1 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Rottex Dina hideghab matrac a Rottex matracok közül igen kedvelt. A Rottex Dina 16 cm magas, 7 különböző ergonómiai zónával van ellátva, ami elősegíti, hogy a nagyobb nyomáspontok a testen jobban belesüllyedjenek a matracba ezáltal a gerinc megfelelő alátámasztást kapjon. A Dina matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található. A huzat levehető és mosható 40 fokon. A Dina hideghab matrac vákuum csomagolva kapható. A matracra a gyártó 7 év garanciát biztosít.

Rottex logó

Rottex cégtörténet

 

A Rottex egy 17 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár Tatán található, 2 hektáros területen található, modern gépparka szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. Az évek során számos matrac család került ki a gyárból. A Rottex termék kínálatában megtalálhatók a vákuum matracok, a bonell rugós, zsákrugós matracok, ezeken felül még a memory, latex kókusz és gyerekmatracok is. A matracokon felül számos kiegészítőt is találhatunk magunknak. A Rottex matracban gondolkodó vásárlók több mint 40 matrac közül választhatnak. Minden fajta matracból található a lánytól az egészen kemény matracokig.
Az állandó bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy, mint Horvátország, Szlovákia, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztria, Németországba.

 

Rottex matracok

 


A Rottex a 17 év alatt majdnem minden típusú matrac fajtából gyártott a vásárlóknak. Kikerült már számtalan rugós matrac, köztük a bonell rugós és zsákrugós is, illetve memory habos, latex matrac is. Néhány memória habos matracban előfordul kókusz réteg is. A kókusz nagyon jó átszellőző tulajdonsággal rendelkezik és mellette tartást ad a matracnak. A Rottex memory habos matracai 16 és 20 magasság között vannak, előfordul hagyományos csomagolással és vákuumcsomagolással is.


Vákuum matrac család

 

 

Hideghab


Lassan a régi szivacsokat felváltják a hideghabok. A hideghabok legfőbb tulajdonsága a kémiai összetételt mellőzve, hogy a hideghabok sokkal tartósabbak, hosszabb az élettartama, jobban szellőzik és nem fog porlani az évek folyamán. A hideghaboknak számos változata létezik, többek között a memória hab is egy hideghab. A hideghabok sűrűsége általában 25-35 kg/m3 között vannak. A Rottex matracokban ez a szám 33-35.

 

Vákuum matrac

A vákuum matrac egy csomagolási technika. Nem lesz tőle jobb vagy rosszabb a matrac, ez a csomagólási mód a szállítás megkönyítése miatt lett kitalálva. A vákkum matracok egy nagyobb méret esetén is könyebben szállítható, így akár egy személygépkocsiba is ellehet vinni. A vákuum matracra a kicsomagolás után 24 óráig nem lehet ráfeküdni, ennyi idő kell beki, hogy teljes megszívja magát levegővel és használható legyen. 

 Vákuum matrac

Hideghab matrac garancia.


A Rottex a vákkum matracaira 7 év garanciát vállal. Ebből egy év teljes körű, a maradék 9 év esetében pedig 30% -os deformációja esetén él a garancia. 

 

 

Egónómiai zóna

Általában a Rottex matracok ergónómiai zónával vannak ellátva. Az ergónómiai zónának a lényege, hogy  a nagyobb nyomápontok a testen  jobban belesűllyedjenek a matracba, ezzel elősegítve, hogy a gerinc egyenes legyen. Mindig olyan mértékig engedi a matrac a belesűllyedét, amilyen nehéz a bizonyos testrészünk és persze a zóna bevágásnak mértékétől is. A legnagyobb nyomáspontok a testen a fej, váll és a csípő. A Dina matrac 7 ergónómiai zónát tartalmaz. Szimetrikus, ezért forgatható is.

 

 

 

matrac, egyedi méret, egyedi méret matrac, rottex matracok, rottex matrac méretek, matrac webáruház, memory matrac, memory, emlékező hab, vákuum matrac

Hasonló termékek

Rottex Arad hideghab vákuummatrac

Rottex Arad hideghab vákuum matrac matrac a Rottex matracok közül igen kedvelt. A Rottex Arad hideghab vákuum 14 cm magas félkemény matrac. A z Ardad hideghab vákuum matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található. A huzat levehető és mosható 40 fokon. A Rottex Arad hideghab vákuum matrac vákuum csomagolva kapható. A matracra a gyártó 7 év garanciát biztosít.

Rottex Arad hideghab vákuummatrac
29 900 Ft
Most: 26 700 Ft

Rottex VM 14 Merino gyapjú vákuummatrac

Feszes alátámasztást nyújtó természetes merinó gyapjú huzattal készült remek ár/érték arányú hideghab vákuummatrac. Téli nyári oldal egészíti ki ezt a Rottex matracot, amely otthoni használat mellett kiváló hétvégi házakba és nyaralókba is.

Rottex VM 14 Merino gyapjú vákuummatrac
32 400 Ft
Most: 28 100 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2016. március 08. 23:51:37

Szakáczki Katalin

Érdeklődés

Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Aziránt érdeklődnék, hogy a Dina matrac fix ágyrácson használható-e?
Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel: Szakáczki Katalin