Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / Rottex Ezra hideghab kókusz matrac

Rottex Ezra hideghab kókusz matrac

Rottex Ezra hideghab kókusz matrac Értékelés: 4 / 5 1 0

Rövid leírás

A Rottex Ezra hideghab kókusz matrac az egyik legkedveltebb matrac a matracxxl.hu-n. A matrac 16 cm magas, 2 cm kókusz réteget tartalmaz, ezzel elősegítve a gerinc megfelelő alátámasztását. Az Ezra matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található, ami mosható 40 fokon.

Főbb technikai adatok

Gyártó: Rottex
Antiallergén: igen
Garanciális idő: 7 év
Összetétel/felépítés: hideghab + kókusz
Matacmagasság: 16 cm
Márka: Rottex
Szállítási határidő: 21 nap
Komfort: Félkemény
Huzat anyaga: Ultrafresh matrac huzat

43 900 Ft
36 600 Ft
1 db

45 900 Ft
38 400 Ft
1 db

66 900 Ft
55 800 Ft
1 db

76 600 Ft
63 900 Ft
1 db

80 600 Ft
67 200 Ft
1 db

84 900 Ft
71 000 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 2 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Rottex Ezra hideghab matrac a Rottex matracok közül igen kedvelt. A Rottex Ezra félkemény érzetű 16 cm magas matrac, amiből 2cm kókusz réteg. A kókusz nagyon jó alátámasztást ad a matracnak, ezzel is elősegítve a gerinc megfelelő alátámasztását. A kókusz előnye ezen felül a jó átszellőzés, mivel a kókusz rostoknak jobb az átszellőző képessége, mint a habnak. Az Ezra matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található. A huzat levehető és mosható 40 fokon.  A matracra a gyártó 7 év garanciát biztosít. 

 

 

Rottex logó

Rottex cégtörténet

 

A Rottex egy 17 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár Tatán található, 2 hektáros területen található, modern gépparka szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. Az évek során számos matrac család került ki a gyárból. A Rottex termék kínálatában megtalálhatók a vákuum matracok, a bonell rugós, zsákrugós matracok, ezeken felül még a memory, latex kókusz és gyerekmatracok is. A matracokon felül számos kiegészítőt is találhatunk magunknak. A Rottex matracban gondolkodó vásárlók több mint 40 matrac közül választhatnak. Minden fajta matracból található a lánytól az egészen kemény matracokig.
Az állandó bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy, mint Horvátország, Szlovákia, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztria, Németországba.

 

Rottex matracok

 


A Rottex a 17 év alatt majdnem minden típusú matrac fajtából gyártott a vásárlóknak. Kikerült már számtalan rugós matrac, köztük a bonell rugós és zsákrugós is, illetve memory habos, latex matrac is. Néhány memória habos matracban előfordul kókusz réteg is. A kókusz nagyon jó átszellőző tulajdonsággal rendelkezik és mellette tartást ad a matracnak. A Rottex memory habos matracai 16 és 20 magasság között vannak, előfordul hagyományos csomagolással és vákuumcsomagolással is.

 

Hideghab


Lassan a régi szivacsokat felváltják a hideghabok. A hideghabok legfőbb tulajdonsága a kémiai összetételt mellőzve, hogy a hideghabok sokkal tartósabbak, hosszabb az élettartama, jobban szellőzik és nem fog porlani az évek folyamán. A hideghaboknak számos változata létezik, többek között a memória hab is egy hideghab. A hideghabok sűrűsége általában 25-35 kg/m3 között vannak. A Rottex matracokban ez a szám 33-35.

 

Kókusz matrac


A Rottex matracokban nagy számmal fordul elő a kókusz réteg. A kókusz nagyon jó szellőzést biztosít a matracnak. A kókuszt előnye a szellőzés melett a nagyon jó alátámasztás. 

kókusz

 

 

Hideghab matrac garancia.


A Rottex a vákkum matracaira 7 év garanciát vállal. Ebből egy év teljes körű, a maradék 9 év esetében pedig 30% -os deformációja esetén él a garancia. 

 

7 év garancia

 

 

 

 

matrac, egyedi méret, egyedi méret matrac, rottex matracok, rottex matrac méretek, matrac webáruház, memory matrac, memory, emlékező hab, vákuum matrac

Hasonló termékek

Rottex Arad hideghab vákuummatrac

Rottex Arad hideghab vákuum matrac matrac a Rottex matracok közül igen kedvelt. A Rottex Arad hideghab vákuum 14 cm magas félkemény matrac. A z Ardad hideghab vákuum matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található. A huzat levehető és mosható 40 fokon. A Rottex Arad hideghab vákuum matrac vákuum csomagolva kapható. A matracra a gyártó 7 év garanciát biztosít.

Rottex Arad hideghab vákuummatrac
29 900 Ft
Most: 26 700 Ft

Rottex VM 16 merino hideghab vákuummatrac

Természetes alapanyagú nagyon népszerű vákuummatrac. Azon vásárlók számára nyújt hosszú távú megoldást akik szeretik a természetes alapanyagok előnyeit, a kemény alátámasztással kombinálva.

 Rottex VM 16 merino hideghab vákuummatrac
39 000 Ft
Most: 33 700 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2014. november 10. 11:26:03

Gaál Jánosné

1007954 rendelés

Érdeklődöm, hogy mikor szállítják ki a 1007954 számú megrendelésemet?

2015. szeptember 13. 11:16:24

Némethné Pokol Angéla

matrac

Melyek azok a matracok amiket egészségpénztári kártyával tudok fizetni?Küldene egy listát?