Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / SwissDream Exclusive Vario hideghab matrac

SwissDream Exclusive Vario hideghab matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

SwissDream Exclusive Vario hideghab matrac memoriahabos vállsüppedés rendszerrel. Ideális választás azon vásárlók számára akik szeretik a kemény matracokat. Antiallergén levehető mosható bőrbrát SwissDream speciális huzattal készül 10 év garanciával. A feszes, kemény alátámasztási rendszere ellenére tökéletes formakövetést biztosít.

Főbb technikai adatok

Antiallergén: igen
Garanciális idő: 10 év
Összetétel/felépítés: Szendvics felépítés
Matacmagasság: 18 cm
Komfort: Kemény
Huzat anyaga: Swissdream speciális bőrbarát szövet
Szállítási határidő: 14 nap
Márka: Swissdream
Gyártó: SwissDream

79 900 Ft
64 900 Ft
1 db

84 900 Ft
69 900 Ft
1 db

129 800 Ft
108 900 Ft
1 db

148 900 Ft
124 900 Ft
1 db

168 900 Ft
139 800 Ft
1 db

189 800 Ft
155 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 3 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

SwissDream

 

SwissDream Exclusive Vario hideghab matrac

SwissDream Exclusive Vario hideghab matrac memoriahabos vállsüppedés rendszerrel. Ideális választás azon vásárlók számára akik szeretik a kemény matracokat. Antiallergén levehető mosható bőrbrát SwissDream speciális huzattal készül 10 év garanciával. A feszes kemény alátámasztási rendszere ellenére tökéletes formakövetést biztosít.

Ez a gerinckímélő matrac speciális 7 zónás Memory foam vállzóna rendszerrel készül. Ideálisan ötvözi a az emlékezőhab testformához alkalmazkodó tulajdonságát a feszesebb hideghab rugalmas alátámasztásával. Speciális komfort derékmerevítéssel dinamikus vállzóna rendszerrel egészítették ki ezt a matracot , optimális terheléseloszlást elérve. Így jól csökkenti a kellemetlen nyomáspontok kialakulását és ideálisan segíti a vérkeringés éjszakai regenerálódását. 

Speciális vágású kényelmi felülete ideális választást jelent a keményebb matracot kedvelőknek akik szeretnék a memory foam nyomáscsökkentő hatását is élvezni.

pipaMiért ajánljuk:

- mert ideális alátámasztást biztosít nagyobb testsúlyú embrek számára is

- mert az egésszségügyben is gyakran használt emlékezőhab kiváló orthopédiai komfortot nyújt

- megfelelő s pihentető alvást biztosít

-140 kg testsúlyig is ajánljuk

 

kereszt  Levehető mosható antiallergén huzat

 

SwissDream Exclusive Vario hideghab matrac biztosítja a megnyugtató antiallergén körülményeket az Ön számára. Levehető bőrbarát antiallergén huzata otthon is kényelmesen mosható, tisztítható. Ön nyugodtan moshatja korlátlanul az otthonában hagyományos mosógépben is. Higiénikus antiallergén környezete garantált.

gerincoszlopKemény feszes alátámasztás

SwissDream Exclusive Vario hideghab matrac, 7 zónás kemény alátámasztást biztosít. Az ergonómiai zónák a memory foam vállzónával optimálisan támasztják alá a gerincoszlopot, kiegyenesítve és ellazítva a  körülötte található tartó vázizmokat. Ha nagyobb a testsúlya és kedveli a kemény matracokat a SwissDream Exclusive Vario hideghab matrac az Ön ideális választása

Matrac derékfájásra

 

Nincs olyan matractípus, mely mindenki derékfájására megoldást nyújthat...

Sokan szenvedünk derékfájással, amely miatt legtöbbször a fekhelyünket okoljuk. Sajnos a derékfájás, akárcsak sok minden más fájdalom hátterében is rengeteg tényező állhat. A folyamatos ülőmunkát végző emberek zöme hátfájásos panaszokkal küzd, de sajnos ez a korral is jár. Olyan konkrét matrac, mely megszünteti a derékfájást, nem létezik, csupán enyhíteni tudja a hátfájásos tüneteket. A megfelelő körülmények – ebbe természetesen a matrac is beletartozik – idővel helyrehozzák a problémát, de nem várhatunk azonnal csodát. Mindenképpen tudni érdemes, hogy ha új matracot veszünk, akkor legalább két hetet várnunk kell, hogy testünk és a matrac összhangba kerüljenek, és egy igazán kényelmes és pihentető alvás részesei lehessünk. Kezdetekben lehet, hogy majd a pokolba kívánjuk a matracot, legszívesebben kidobnánk, és átkozni fogjuk a napot, amikor megvettük, de tudnunk kell, hogy ha megfelelően választottunk, akkor ezek a problémák két héten belül megszűnnek. A matrac folyamatosan hozza helyre testünk azon pontjait, melyeket az előző fekhelyünk esetlegesen tönkretett. De hogy idáig eljussunk, mindenképpen a megfelelő matracot kell kiválasztanunk. A matracot csak úgy szabad vásárolni, ha előtte kipróbáljuk azt. Próbánál figyelnünk kell testünk jelzéseire, hiszen ugyanezt fogjuk majd érezni alvás közben is. Az a legfontosabb, hogy a matrac fenékrészen engedjen be egy kicsit, de deréktájon támasszon alá, szinte toljon el minket a matractól. Legyen az rugós matrac, kókusz matrac, latex matrac vagy hideghab matrac, a döntés a miénk. Ha valaki krónikus derékfájással vagy gerincsérvvel küzd, akkor nekik ajánlatos a memóriahabos matrac, mely hőre és nyomás hatására lágyul, szinte körülöleli testünket, így sokkal kíméletesebb gerincünkkel, mint bármelyik másik matrac. Az emlékezőhab speciális előnye, hogy nem csak a gerincsérveseknek, de a hosszan fekvő betegeknek is tökéletes megoldást nyújthat, mivel antidecubitus hatásának köszönhetően a felfekvéseket meggátolja. Mindezekből milyen következtetést tudunk levonni? Nincs olyan matractípus, mely mindenki derékfájására megoldást nyújthat, mindenkinek magának kell megtapasztalnia, hogy melyik matrac megfelelő számára. A hatalmas matracválasztéknak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja magának a legjobbat, és vége az álmatlan éjszakáknak és fejfájásnak.

matrac, matracok, hideghab matrac, speciális matrac, szivacsmatrac, akciós hideghab matrac

SwissDream Exclusive Vario hideghab matrac memoriahabos vállsüppedés rendszerrel. Ideális választás azon vásárlók számára akik szeretik a kemény matracokat. Antiallergén levehető mosható bőrbrát SwissDream speciális huzattal.Ez a hideghab matrac megvásárolható a matracxxl webáruházban.

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2014. szeptember 11. 22:56:30

Zomboriné Fodor Adrienn

egyedi méret

Tisztelt Matrac XXL!

Nagyon tetszene ez a matrac, de érdeklődnék, hogy nem lehet-e esetleg egyedi méretben, 220x200-asban rendelni, és ha igen, akkor mennyibe kerülne? Ha nem, akkor van esetleg olyan - ehhez hasonló - gyógymatracuk, ami rendelhető ekkora méretben?

Köszönettel:
Zomboriné Fodor Adrienn

2014. szeptember 12. 08:40:05

MatracXXL webáruház

egyedi méret

Kedves Zomboriné Fodor Adrienn,

Ezt a matracot természetesen lehet egyedi méretben rendelni. Ha jól értelmezem a méretet akkor a matrac szélessége kell, hogy 220 cm legyen. A matrac ára területarányosan változik, az ára 22% al magasabb mint a 180x200 cm -es ára. Abban az esetben, ha a hossza 220 cm akkor 10 % a különbözet mindösszesen.

Üdvözlettel

Üdvözlettel:

MatracXXL Ügyfélszolgálat
06 20 260 1073

Zomboriné Fodor Adrienn írta

„ Tisztelt Matrac XXL!

Nagyon tetszene ez a matrac, de érdeklődnék, hogy nem lehet-e esetleg egyedi méretben, 220x200-asban rendelni, és ha igen, akkor mennyibe kerülne? Ha nem, akkor van esetleg olyan - ehhez hasonló - gyógymatracuk, ami rendelhető ekkora méretben?

Köszönettel:
Zomboriné Fodor Adrienn “

2015. július 15. 11:49:46

Gasztonyiné Pál Éva

SwissDream Exclusive Vario hideghab orthopéd matrac

Érdekelne a hideghab sűrűsége, ?/m2.
Köszönettel
Éva