Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / SwissDream SleepHard hideghab matrac

SwissDream SleepHard hideghab matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

SwissDream SleepHard hideghab matrac azon kedves vásárlóink számára megfelelő matrac, akik kiváló ár/érték arányban szeretnének kemény, feszes 5 zónás hosszú garanciális idővel rendelkező hideghab matracot vásárolni. A nagysűrűségű kemény kialakítású speciális felületi vágással készülő matrac huzata levehető és mosható.

Főbb technikai adatok

Gyártó: SwissDream
Antiallergén: igen
Garanciális idő: 10 év
Összetétel/felépítés: Monoblock rendszer klímacsatornákkal
Matacmagasság: 18 cm
Komfort: Kemény
Huzat anyaga: Swissdream speciális bőrbarát szövet
Márka: Swissdream
Szállítási határidő: 14 nap

59 900 Ft
49 900 Ft
1 db

59 900 Ft
49 900 Ft
1 db

94 900 Ft
84 900 Ft
1 db

106 900 Ft
89 900 Ft
1 db

119 900 Ft
99 900 Ft
1 db

Rottex matrac akció

Ahogy az a legtöbb kereskedésben lenni szokott, úgy a matrac szaküzletekben is találkozhatunk akciókkal. Vannak szezonális leárazások, mely egy adott matrac kifutása miatt történik. Ilyenkor az akciós matracokat nagyon kedvező árakon szerezhetjük be. A kifutó termékek mellett ta [...]

Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 1 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

SwissDream

 

SwissDream SleepHard hideghab matrac

SwissDream SleepHard hideghab matrac azon kedves vásárlóink számára megfelelő matrac, akik kiváló ár/érték arányban szeretnének kemény, feszes 5 zónás hosszú garanciális idővel rendelkező hideghab matracot vásárolni. A nagysűrűségű kemény kialakítású speciális felületi vágással készülő matrac huzata levehető és mosható ezáltal teljesen antiallergén. A Sleephard matrac volt az egyik legelső kemény hideghab matrac Magyarországon. A homogén rendkíbvül egységes szerkezetű kemény mag, feszes határozott alátámasztást nyújt. 

Ez a termék jelenleg az egyik legkeményebb nagy testsűrűségű hideghab matrac ami kapható a MatracXXl webáruházban. Egységes monoblock szerkezetű alvási rendszer, nagy pontrugalmassága miatt kiválóan követi a test formáját, ezáltal megakadályozza a kellemetlen nyomáspontok kialakulását.

felkiáltójel Miért ajánljuk?

mert ez a matrac az egyik legkeményebb alátámasztást garantálja ami megtalálható a piacon

mert ideális nagyobb testsúly számára is

antiallergén hatású

Matrac derékfájásra

Sokan szenvedünk derékfájással, amely miatt legtöbbször a fekhelyünket okoljuk. Sajnos a derékfájás, akárcsak sok minden más fájdalom hátterében is rengeteg tényező állhat. A folyamatos ülőmunkát végző emberek zöme hátfájásos panaszokkal küzd, de sajnos ez a korral is jár. Olyan konkrét matrac, mely megszünteti a derékfájást, nem létezik, csupán enyhíteni tudja a hátfájásos tüneteket. A megfelelő körülmények – ebbe természetesen a matrac is beletartozik – idővel helyrehozzák a problémát, de nem várhatunk azonnal csodát. Mindenképpen tudni érdemes, hogy ha új matracot veszünk, akkor legalább két hetet várnunk kell, hogy testünk és a matrac összhangba kerüljenek, és egy igazán kényelmes és pihentető alvás részesei lehessünk. Kezdetekben lehet, hogy majd a pokolba kívánjuk a matracot, legszívesebben kidobnánk, és átkozni fogjuk a napot, amikor megvettük, de tudnunk kell, hogy ha megfelelően választottunk, akkor ezek a problémák két héten belül megszűnnek. A matrac folyamatosan hozza helyre testünk azon pontjait, melyeket az előző fekhelyünk esetlegesen tönkretett. De hogy idáig eljussunk, mindenképpen a megfelelő matracot kell kiválasztanunk. A matracot csak úgy szabad vásárolni, ha előtte kipróbáljuk azt. Próbánál figyelnünk kell testünk jelzéseire, hiszen ugyanezt fogjuk majd érezni alvás közben is. Az a legfontosabb, hogy a matrac fenékrészen engedjen be egy kicsit, de deréktájon támasszon alá, szinte toljon el minket a matractól. Legyen az rugós matrac, kókusz matrac, latex matrac vagy hideghab matrac, a döntés a miénk. Ha valaki krónikus derékfájással vagy gerincsérvvel küzd, akkor nekik ajánlatos a memóriahabos matrac, mely hőre és nyomás hatására lágyul, szinte körülöleli testünket, így sokkal kíméletesebb gerincünkkel, mint bármelyik másik matrac. Az emlékezőhab speciális előnye, hogy nem csak a gerincsérveseknek, de a hosszan fekvő betegeknek is tökéletes megoldást nyújthat, mivel antidecubitus hatásának köszönhetően a felfekvéseket meggátolja. Mindezekből milyen következtetést tudunk levonni? Nincs olyan matractípus, mely mindenki derékfájására megoldást nyújthat, mindenkinek magának kell megtapasztalnia, hogy melyik matrac megfelelő számára. A hatalmas matracválasztéknak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja magának a legjobbat, és vége az álmatlan éjszakáknak és fejfájásnak.

info Matrac gerincsérvre

A legtöbbünk már biztosan szenvedett hát –és derékfájdalmakkal, krónikus hátfájással, esetleg gerincsérvvel. De hogyan is alakulhat ki és mi lehet rá a megoldás? A hátfájás legtöbbször egy hosszú folyamat eredménye, melyet akár egy hirtelen tett, rossz mozdulat is előidézhet. A folyamatos ülőmunka, a kevés mozgás mind-mind olyan tényezők, mely a hátfájások leggyakoribb okozói. Ezért is nagyon fontos életünkben a kellő mozgás, testünk ilyen módon való karbantartása. A gerincsérv a csigolyák közötti porcok kitüremkedése, melynek évekbe telik, míg kialakul, és sajnos, ha egyszer már megtörtént a baj, akkor az a folyamat nehezen gyógyítható. A gerincsérv nagyon kellemetlen, fájdalommal jár, és igencsak megkeserítheti mindennapjainkat. A hosszas üldögélés, folyamatos hajlongás, hirtelen mozdulatok megterhelik a gerincet, mely egy idő után már nem tudja kellőképpen elnyelni a rá nehezedő nyomást. A porckorongok egyenként egy külső és egy belső részből állnak. A belső rész biztosítja a rugalmasságot és a terhelhetőséget. Ha a porckorongok eldeformálódnak, a belső rész kitüremkedhet és idővel áttörhet a külső rétegen. A porckorongnak ez a része nyomhatja, akár meg is sértheti az ideggyököket, mely amint azt már leírtuk bizony erős fájdalommal jár. Napközben a csigolyáink a folyamatos terhelés miatt egymásra nyomódnak, összepréselve a közöttük található porckorongot és eltávolítják az így összegyűlt salakanyagot. A porckorongok nem rendelkeznek önálló vérellátással, ezért igen fontos ezek megfelelő tehermentesítése. Egy jó matrac éjszaka teszi meg hatását, így a csigolyák a gerincoszlopban egymástól széthúzódhatnak, ennek köszönhetően a porckorongok térfogata megnövekedhet, és kellő tápanyaghoz juthatnak. Mivel nem vagyunk egyformák, így minden embernek magának kell éreznie, hogy mi a legmegfelelőbb testének. A matracnál az a legfontosabb, hogy tökéletesen lekövesse a test vonalát, a megfelelő pontoknál megfelelő alátámasztást nyújtson, ezzel is segítve a gerincoszlop éjszakai regenerálódását. Ha már kialakult a gerincsérv, akkor a legjobb megoldást az emlékezőhabos matracok nyújthatják. Mivel ezek a matracok speciális habanyagból készülnek, így hőre és nyomás hatására kezdenek el lágyulni, puhulni, vagyis ténylegesen csak ott süllyednek be, ahol az ember rájuk nehezedik. Szinte körülölelik testünket, egy igazán kellemes, lágy komfortérzetet nyújtva nekünk, nem utolsósorban a kitüremkedő porckorongot is óvva ezzel. Természetesen mindenképpen érdemes matracvásárlás előtt a matracokat kipróbálni, hiszen a puding próbája az evés, és látatlanban semmilyen körülmények között nem érdemes matracot vásárolnunk. Ne felejtsük el, hogy egy matracot legalább 10 évre veszünk, ő lesz a támaszunk, a menedékünk a hosszú, stresszes és fárasztó napok után. Nem mindegy tehát, hogy milyen matracon hajtjuk álomra a fejünket.

 pipa Kemény matrac


A Sleephard matrac az egyik legkeményebb habmatrac a piacon. Mindenkinek nyugodtan ajánlható, akár nagy testsúlyra is aki szereti a kemény fekvőfelületet. Stabil feszes alátámasztás, kiváló érzés a gerincoszlop számára.

matrac, akciós matrac, matracok, kemény matrac, kétoldalas matrac, hideghab matrac, szivacsmatrac, olcsó matrac

SwissDream SleepHard hideghab matrac kemény kétoldalas formavágott akciós matrac. A hideghab matrac akciós és hosszú élettartammal készül megvásárolható a matracxxl.hu webáruház honlapon A matrac levehető antiallergén hizattal készül. olcsó matrac.

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2018. november 09. 21:08:31

Csuzdi Krisztina

melyiket válasszam?

Szeretném "összehasonlítani a SwissDream SleepHard hideghab matracot a Ceriflex Wool Extra 22 cm gyapjú vákuummatraccal - keménység szempontjából. Eddig nekem a Certiflex matracom volt, nagyon szerettem, de a magassága sok volt. Ez a 160x200-as ágyon még elment, de most 90x200-as méretet vennék.
A swiss 18 cm-es, mosható a huzata. Jó is lenne ezekkel az előnyökkel, de ha sokkal keményebb a Certiflexnél, az már sok lenne. Nem tudom eldönteni, melyiket szeressem. Kaphatok egy kis segítséget?
köszönöm,
Krisztina