Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / SwissDream Superdream hideghab matrac

SwissDream Superdream hideghab matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

SwissDream Superdream hideghab matrac nagyrugalmasságú habokból készült fantasztikus hideghab matrac. A speciális mag svájci technológián alapszik, kifejezetten alvásra tervezett az alvási kutatásokat a legmesszemenőkig figyelembe vevő technológiai kialakítással készült. Kemény formakövető kiválóan lélegző antiallergén matrac.

Főbb technikai adatok

Gyártó: SwissDream
Antiallergén: igen
Garanciális idő: 10 év
Összetétel/felépítés: Szendvics felépítés
Matacmagasság: 18 cm
Komfort: Félkemény
Huzat anyaga: Swissdream speciális bőrbarát szövet
Márka: Swissdream
Szállítási határidő: 14 nap

64 900 Ft
54 900 Ft
1 db

64 900 Ft
54 900 Ft
1 db

109 900 Ft
89 900 Ft
1 db

124 900 Ft
99 900 Ft
1 db

134 900 Ft
114 900 Ft
1 db

Kétoldalas matracok

A vásárlói igények fokozatosan növekszenek, a matracgyártók pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy kielégítsék ezeket, és a folyamatos innovációknak köszönhetően meg is tehetik ezt. Ma már nem egyedi eset, hogy olyan matracokkal találkozunk, melyek mindkét oldala kül [...]

Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

SwissDream

SwissDream Superdream hideghab matrac

SwissDream Superdream hideghab matrac nagyrugalmasságú habokból készült fantasztikus hideghab matrac. A speciális mag svájci technológián alapszik, kifejezetten alvásra tervezett az alvási kutatásokat a legmesszemenőkig figyelembe vevő technológiai kialakítással készült. Kemény formakövető kiválóan lélegző antiallergén matrac.

Nemzetközi alváskutatási és orvosi visszajelzések és vélemények figyelembevételével készült új hideghab matrac az egyik legmodernebb hideghabrendszerű matrac. Aktív sportos életet élők számára készült speciális felületi kialakítással. Különböző keménységű és rugalmasságú triobase habrendszere pihentető és regeneráló megújulást garantál. Közepesen kemény és feszesen aktív alátámasztást biztosít a gerincoszlop számára. Különleges belső felületi kialakítása segít az izomzat megfelelő ellazításában, megakadályozva a kellemetlen nyomáspontok kialakulását. Segíti az ideális vérkeringést éjszaka. A szendvics panel kialakításának köszönhetően ideális kölcsönhatásban segítik az éjszakai regenerálódást.

pipaMiért ajánljuk:

- mert ez a matrac ideális aktív sportos életet élő emberek megfelelő pihenéséhez

- antiallergén hatású

- klímakiegyenlítő tulajdonságú

- optimális alátámasztást biztosít

- 120 kg testsúlyig ajánljuk

 

kereszt zöld Antialergén levehető mosható huzat

A matracok által nyújtott megfelelő ágy higiénia napjainkban rendkívül fontos. Sajnálatos módon az allergiás tünetek elterjedtek a lakosság széles körében. A SwissDream Superdream hideghab matrac levehető mosható huzattal rendelkezik biztosítva az abszolút antiallergén atkamentes alvási környezetet az egész család számára. Kényelmesen szétszedhető matrachuzata mosható otthoni körülményke között is , hosszú távon garantálva az antialergén atkamentes higiénikus pihenési környezetet.

 

Öko Öko Tex 100 as szabványnak megfelelő huzat

 

SwissDream Superdream hideghab matrac antibakeriális huzata belgiumból érkezik, és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Hosszú távon korlátlanul tisztítható és mosható. Kiváló bőrbarát textília funkcionális tulajdonságokkal.

 

info Triobase hideghab rendszer

A SwissDream Superdream hideghab matrac szedvics szerkezetű, speciális vágástechnikával kialakított feszesen aktív alátámasztást nyújtó hideghab matrac. A különböző sűrűségű egységes rendkívül homogén szerkezetű kiválóan lélegző matracmag hosszú távon biztosítja pihenését. Feszesen optimálisan támasztja meg a gerincoszlopot, ellazítva a tartóizmokat a gerinc körül. A matrac a legkiválóbb anyagokból a legmodernebb vágástechnikával készül.

 

Matrac gerincsérvre

A matracnál az a legfontosabb, hogy tökéletesen lekövesse a test vonalát, ezzel is segítve a gerincoszlop éjszakai regenerálódását.

A legtöbbünk már biztosan szenvedett hát –és derékfájdalmakkal, krónikus hátfájással, esetleg gerincsérvvel. De hogyan is alakulhat ki és mi lehet rá a megoldás? A hátfájás legtöbbször egy hosszú folyamat eredménye, melyet akár egy hirtelen tett, rossz mozdulat is előidézhet. A folyamatos ülőmunka, a kevés mozgás mind-mind olyan tényezők, mely a hátfájások leggyakoribb okozói. Ezért is nagyon fontos életünkben a kellő mozgás, testünk ilyen módon való karbantartása. A gerincsérv a csigolyák közötti porcok kitüremkedése, melynek évekbe telik, míg kialakul, és sajnos, ha egyszer már megtörtént a baj, akkor az a folyamat nehezen gyógyítható. A gerincsérv nagyon kellemetlen, fájdalommal jár, és igencsak megkeserítheti mindennapjainkat. A hosszas üldögélés, folyamatos hajlongás, hirtelen mozdulatok megterhelik a gerincet, mely egy idő után már nem tudja kellőképpen elnyelni a rá nehezedő nyomást. A porckorongok egyenként egy külső és egy belső részből állnak. A belső rész biztosítja a rugalmasságot és a terhelhetőséget. Ha a porckorongok eldeformálódnak, a belső rész kitüremkedhet és idővel áttörhet a külső rétegen. A porckorongnak ez a része nyomhatja, akár meg is sértheti az ideggyököket, mely amint azt már leírtuk bizony erős fájdalommal jár. Napközben a csigolyáink a folyamatos terhelés miatt egymásra nyomódnak, összepréselve a közöttük található porckorongot és eltávolítják az így összegyűlt salakanyagot. A porckorongok nem rendelkeznek önálló vérellátással, ezért igen fontos ezek megfelelő tehermentesítése. Egy jó matrac éjszaka teszi meg hatását, így a csigolyák a gerincoszlopban egymástól széthúzódhatnak, ennek köszönhetően a porckorongok térfogata megnövekedhet, és kellő tápanyaghoz juthatnak. Mivel nem vagyunk egyformák, így minden embernek magának kell éreznie, hogy mi a legmegfelelőbb testének. A matracnál az a legfontosabb, hogy tökéletesen lekövesse a test vonalát, a megfelelő pontoknál megfelelő alátámasztást nyújtson, ezzel is segítve a gerincoszlop éjszakai regenerálódását. Ha már kialakult a gerincsérv, akkor a legjobb megoldást az emlékezőhabos matracok nyújthatják. Mivel ezek a matracok speciális habanyagból készülnek, így hőre és nyomás hatására kezdenek el lágyulni, puhulni, vagyis ténylegesen csak ott süllyednek be, ahol az ember rájuk nehezedik. Szinte körülölelik testünket, egy igazán kellemes, lágy komfortérzetet nyújtva nekünk, nem utolsósorban a kitüremkedő porckorongot is óvva ezzel. Természetesen mindenképpen érdemes matracvásárlás előtt a matracokat kipróbálni, hiszen a puding próbája az evés, és látatlanban semmilyen körülmények között nem érdemes matracot vásárolnunk. Ne felejtsük el, hogy egy matracot legalább 10 évre veszünk, ő lesz a támaszunk, a menedékünk a hosszú, stresszes és fárasztó napok után. Nem mindegy tehát, hogy milyen matracon hajtjuk álomra a fejünket.

Ergonómiai zónák

További elengedhetetlen követelmény, hogy matracunk ergonómiai zónákra legyen felosztva. Testünk kontúrja, testrészeink különböző tömege megkívánja, hogy egy matracmagon belül különböző keménységű szelvények – ergonómiai zónák – kapjanak helyet. Szükségszerű, hogy oldalt fekvő helyzetben a váll- és a medence rész a matrac magjába besüppedhessen, derékrésznél pedig határozott, keményebb alátámasztást kapjon. Csak így érhető el, hogy a gerincoszlop oldalt fekvő helyzetben egyenes pozícióba kerüljön. Hanyatt fekvő helyzetben a gerincoszlop természetes kettős „S" alakja kerül alátámasztásra, a lágyan besüppedő váll- és medencerész mellett a deréktáji gerincrész határozott alátámasztást kap. A SwissDream Superdream hideghab matrac 5 ergonómiai zónával rendelkezik.

A túl kemény matrac

Képzeljünk el egy kemény felületet, például, hogy a padlón hanyatt fekszünk. Két lapockánk, valamint medence részünk határozottan felfekszik a felületen, derék részünk pedig „boltívet" alkotva ível („lóg") centikre a padló fölött. Ami ebből következik az minden egészséges ajánlással szembeszegül: a medence– és a vállrész a hasi részünk tömegével növelve, aránytalanul nagy súlyt tart, ezen a két testrészen bőrfelszíni vérpangást, a sejtregenerációs folyamatok lassulását eredményezi. Derékrészen –megfelelő alátámasztás hiányában- a természetes ívét követő gerincet, valamint a fölötte található hasi rész súlyát a gerinc melletti tartóizmok fogják viselni, amik így egész éjjel dolgozni kényszerülnek. Nem jön létre továbbá a közvetlen kapcsolat a test és az őt támasztó felszín között, így a nem érintkező részek hőszigetelése sem lesz megfelelő.

matrac, hideghab matrac, matracok, szivacsmatrac, swiss dream, ergonómikus matrac, matracakció

SwissDream Superdream hideghab matrac háromrétegű szendvicsszerekezetű kemény alátámasztást nyújtó akciós matrac. Ergonómikus formakövetése az 5 kényelmi zóna kialakításával tökéletes. Ez a kemény foemakövető hideghab matrac a matracxxl webáruházban megvásárolható

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.