Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Hideghab matracok / Swisstech Dinamic habrugós matrac

Swisstech Dinamic habrugós matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Swisstech Dinamic habrugós matrac egy olyan különleges matrac, amely a legmodernebb alváskutatási eredményeket alkalmazva a legtökéletesebben támasztja alá az alvó testet. Ha keményebb hosszú élettartamú matracra vágyik ideális választás.

Főbb technikai adatok

Gyártó: Swisstech
Antiallergén: igen
Garanciális idő: 10 év
Összetétel/felépítés: Szendvics felépítés
Matacmagasság: 22 cm
Komfort: Félkemény
Huzat anyaga: 100% pamut
Szállítási határidő: 14 nap
Márka: Swisstech

117 800 Ft
97 900 Ft
1 db

131 800 Ft
109 900 Ft
1 db

147 800 Ft
122 900 Ft
1 db

205 800 Ft
170 900 Ft
1 db

235 800 Ft
195 900 Ft
1 db

263 800 Ft
219 800 Ft
1 db

293 800 Ft
244 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 1 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

 swisstech

 

Swisstech Dinamic habrugós matrac különleges kialakítású rácsos eloszlású habrugós rendszerével, tökéletesen követi és támasztja alá testét. Az 5 zónás rendszere a legmodernebb alváskutatási eredmények figyelembevételével készült.

A Swiss Tech Dinamic habrugós matrac a magyar matracpiacon található matracok közül talán az egyik leginnovatívabb darab. A vásárló számára számos előnnyel járó, egyedülálló habrugós rendszerrel rendelkező matrac nagyon népszerű, mivel a belsejében található rugók mind kivétel nélkül nagy tömegsűrűségű hideghabokból, speciális CNC formavágással készülő habrugók, melynek köszönhetően egyáltalán nem tartalmaznak fémet. Ez azért fontos, mert a matrac így nem erősíti fel a káros sugárzásokat, egészséges és pihentető alvást biztosít. A különböző minta szerint vágott habrugók dinamikája eltérő, mely a hagyományos zsákrugós matracok funkcióját és rugalmasságát adják vissza a felhasználónak, de itt természetesen fémmentesen. A habrugók 7 ergonómiai zónára vannak felosztva, mely zónázás szempontjából a ma ismert legfejlettebb technológia. Mindemellett a habrugók egy úgynevezett térhálós rendszerben vannak elhelyezve, mely a még tökéletesebb formakövetést és pontosabb alátámasztást szolgálják. A habrugók között található levegőjáratoknak köszönhetően pedig az egész matrac tökéletesen légáteresztő, így a megfelelő alvási higiéniai is megoldásra talált. A speciális habrugós rendszer tetején egy nagy rugalmasságú HR hideghab komfortréteg található, mely már csak hab a tortán. A levehető és mosógépben mosható, különleges szövetből készült matrachuzat nem csak a megfelelő klímát és higiéniát fogja biztosítani matracunk számára, de szemet gyönyörködtető is.

gerincNincs olyan matractípus, mely mindenki derékfájására megoldást nyújthat...de a Swisstech Dinamic

Sokan szenvedünk derékfájással, amely miatt legtöbbször a fekhelyünket okoljuk. Sajnos a derékfájás, akárcsak sok minden más fájdalom hátterében is rengeteg tényező állhat. A folyamatos ülőmunkát végző emberek zöme hátfájásos panaszokkal küzd, de sajnos ez a korral is jár. Olyan konkrét matrac, mely megszünteti a derékfájást, nem létezik, csupán enyhíteni tudja a hátfájásos tüneteket. A megfelelő körülmények – ebbe természetesen a matrac is beletartozik – idővel helyrehozzák a problémát, de nem várhatunk azonnal csodát. Mindenképpen tudni érdemes, hogy ha új matracot veszünk, akkor legalább két hetet várnunk kell, hogy testünk és a matrac összhangba kerüljenek, és egy igazán kényelmes és pihentető alvás részesei lehessünk. Kezdetekben lehet, hogy majd a pokolba kívánjuk a matracot, legszívesebben kidobnánk, és átkozni fogjuk a napot, amikor megvettük, de tudnunk kell, hogy ha megfelelően választottunk, akkor ezek a problémák két héten belül megszűnnek. A matrac folyamatosan hozza helyre testünk azon pontjait, melyeket az előző fekhelyünk esetlegesen tönkretett. De hogy idáig eljussunk, mindenképpen a megfelelő matracot kell kiválasztanunk. A matracot csak úgy szabad vásárolni, ha előtte kipróbáljuk azt. Próbánál figyelnünk kell testünk jelzéseire, hiszen ugyanezt fogjuk majd érezni alvás közben is. Az a legfontosabb, hogy a matrac fenékrészen engedjen be egy kicsit, de deréktájon támasszon alá, szinte toljon el minket a matractól. Legyen az rugós matrac, kókusz matrac, latex matrac vagy hideghab matrac, a döntés a miénk. Ha valaki krónikus derékfájással vagy gerincsérvvel küzd, akkor nekik ajánlatos a memóriahabos matrac, mely hőre és nyomás hatására lágyul, szinte körülöleli testünket, így sokkal kíméletesebb gerincünkkel, mint bármelyik másik matrac. Az emlékezőhab speciális előnye, hogy nem csak a gerincsérveseknek, de a hosszan fekvő betegeknek is tökéletes megoldást nyújthat, mivel antidecubitus hatásának köszönhetően a felfekvéseket meggátolja. Mindezekből milyen következtetést tudunk levonni? Nincs olyan matractípus, mely mindenki derékfájására megoldást nyújthat, mindenkinek magának kell megtapasztalnia, hogy melyik matrac megfelelő számára. A hatalmas matracválasztéknak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja magának a legjobbat, és vége az álmatlan éjszakáknak és fejfájásnak.

 

logo

Swiss Tech matracok


A Swiss Tech nagy gyártási múlttal és értékesítési tapasztalattal rendelkező svájci cég, mely speciálisan kifejlesztett matracaival már évek óta rendületlenül tör előre a matracpiacon. Habrugós matracai egy igazán egyedülálló habrugós rendszer alkalmazásával készülnek. Nem véletlen tehát, hogy a magyar matracpiacon ezek a matracok az egyik legjobbaknak számítanak, köszönhetően az eltérő keménységű, komfortú és kialakítású modelleknek. A matracon belül található habrugók észrevétlenül és zajtalanul mozognak, és képesek egymástól teljesen függetlenül elmozdulni. A habrugók között található levegőjáratok a tökéletes átszellőzést hivatottak szolgálni, mely higiéniai szempontból egy teljesen egészséges alvást biztosít. Ezeknek a különleges tulajdonságoknak köszönhetően a Swiss Tech matracok kényelmének és egészségmegőrzésének nincs párja. A matracok az egyszerű ágybordától kezdve, a rugalmas és funkcionális ágyrácsig, bármin tökéletesen működik, de lehetőség van boxspring ágyakkal kombinálni őket, így egy speciális alvási rendszert kaphatunk, mely a kényelem luxusérzetét hozhatja el hálószobánkba. A Swiss Tech matracok huzata egy különleges, igazán finom szövetből készül, melyet egy speciális kivitelezésű, lélegző szalaggal látnak el. A matrachuzat könnyedén lecipzárazható és mosógépben mosható, mely higiéniai szempontból nem elhanyagolandó. A matrachuzat megjelenése, exkluzív és szép kivitelezése azt az érzetet kelti a vásárlóban, hogy luxusterméket vásárolt, és miután kipróbálja a teljes matracot, nem csalódik a látottakban. Az alábbiakban felsoroljuk a Swiss Tech matraccsalád különböző típusait és azok legfontosabb jellemzőit és egyedi tulajdonságait.

Swiss Tech, habrugós matrac, habrugós matracok, swisstech matrac, luxus matracok, swisstech webáruház, swisstech akció

Swisstech Dinamic habrugós matrac kimagasló komfortot biztosít, a Swisstech matrac különlegesen támasztja alá gerincoszlopát, megvásárolható a matracxxl webáruházban

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2017. február 09. 13:54:54

ZELIZI TIBOR

SWISS TECH DYNAMIC

Üdvözlöm. szeretném megtudni van-e a matracnak valamilyen a megszokott "szagoktól-illatoktól " eltérő szószerint kellemetlen szaga.