Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Memory foam / Airflex Cactus Memory Premium matrac

Airflex Cactus Memory Premium matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Az Airflex Cactus Memory Premium matrac 3 cm-es kaktusz légáteresztő és alátámasztó réteggel igazi különlegesség a matracpiacon. Rendkívül kényelmes, a memory foam párnázóréteg a természetes kaktuszréteggel tökéletesen támaszt alá. A kaktusz rugalmassága és egyedülállóan természetes lélegzőképessége, levehető Aloe Vera huzattal remek választássá teszi ezt a matracot.

Főbb technikai adatok

Antiallergén: Igen
Szállítási határidő: 21 munkanap
Ergonómiai zónák száma: 7 zóna
Súlykorlát: 130 kg
Gyártó: Airflex
Garanciális idő: 10 év
Matracmagasság: 22 cm

74 900 Ft
69 900 Ft
1 db

74 900 Ft
73 900 Ft
1 db

84 900 Ft
74 900 Ft
1 db

129 900 Ft
124 900 Ft
1 db

139 900 Ft
136 900 Ft
1 db

149 900 Ft
148 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 1 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

Airflex logo

Az Airflex Cactus Memory Premium matrac igazi különlegesség a bio-memory matracok piacán. A 3 cm-es katusz merevítő réteg a legjobb rugalmas alátámasztást garantálja  a matrac számára. A kaktusz tökéletesen lélegzik, alaktartó és sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik mint a kaktusz. Nem porlik, és nem tömörödik. Az Airflex Cactus Memory Premium matrac 7 ergonómiai zónával készül. Ez a matrac egy kicsit lágyabb fekvőfelületet nyújt, de ez a  lágy fekvőfelület pontosan követi a test alakját és megakadályozza a kellemetlen nyomáspontok kialakulását. A memory foam 55kg/m3, hét zónára vágott tökéletesen formakövető és magas fokú kényelmet biztosító alvási rendszerben antiallergén környezetet eredményez használójának. Az AIRFLEX matracok magas minősége a kivitelezés minden pontján tökéletesen látszik. 10 év gyártói gyrancia nem véletlen, az alapanyagok gondos megválogatása és a kidolgozás rendkívül magas minőségének eredménye. Az Airflex Cactus Memory Premium matrac formakövetése és rugalmas alátámasztása páratlan. A 7 ergonómiai zóna pontosan ott keményebb és ott puhább ahol azt egy pihenő test megköveteli. A kókusz és memory foam egyedi kombinációja tökéletes választássá teszi  Az Airflex Cactus Memory Premium matracot.

mosas Az Airflex Cactus Memory Premium matrac huzata

 

Az Airflex Cactus Memory Premium huzata bőrbarát levehető és mosható antiallergén ALOE VERA kikészítésű speciálisan a matracipar számára tervezett bőrbarát textíliából készül. A márkás alvószállal steppelt huzat szétnyitható rendkívül egyszerűen. A szétnyitás után két darabban bármilyen otthoni mosógépben kimosható. A mosás és szárítás után kényelmesen pillanatok alatt újra a matracra helyezhető, így egy teljesen atkamente környezetet tudunk biztosítani. A matrac huzata korlátlanul mosható, semmiyen károsodás nem keletkezik rajta. A matrachuzat 40-60 C fokon mosható. 

 

aloe vera Aloe Vera

Az orvosi aloé vagy barbadosi aloé (Aloe vera) az aloé nemzetségbe tartozó növényfaj. Kivonatait széleskörűen használják a kozmetikai iparban és az alternatív gyógyászatban, megnyugtató, fiatalító, sőt sejtregeneráló és immunerősítő hatást tulajdonítva neki. Természetesen a textílipar is hasznája előnyös az egésszségre pozítivan ható tulajdonságai miatt.

Már a régi korokban is ismeretes volt, hogy az aloe nemzetség legtöbb tagjának húsos, lédús leveleiből nyerhető nedv felgyorsítja a bőr sérüléseinek regenerációját, különösen az égési sérülések gyógyulási idejét rövidítve le – tehát elsősorban külsőleg alkalmazták. Az aloe nedvének fő összetevője az uronsav, ám mellette már 200-nál is több egyéb összetevőt sikerült azonosítani: vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, szénhidrátok, szalicilsav. Több forrás élettani szempontból értékes enzimek jelenlétéről számol be. Mivel azonban az enzimek fehérje természetű anyagok, és a gyomor erősen savas kémhatása a fehérjék szerkezetét tönkreteszi, kérdéssé válik, hogy a szóban forgó enzimek hogyan képesek az élettanilag értékes hatásaikat kifejteni - legalábbis belsőleg fogyasztva. Az aloe verának fertőtlenítő (baktérium-, vírus- és gombaölő) és erős gyulladáscsökkentő hatást tulajdonítanak. Emellett antioxidáns szer, a sejtek anyagcseréjének élénkítését, a bőr sejtjeinek megfiatalítását, tisztító és méregtelenítő hatást is tulajdonítanak az aloének. Számos irodalmi utalás található az immunrendszert erősítő, fájdalmat csillapító hatására. A fentiek alapján az alábbi állapotokban lehet jó hatású: allergiás folyamatok, egyes bőrbetegségek, csípések, ízületi és reumás panaszok, cukorbetegség, gyomorfekély, székrekedés, vastagbél gyulladása, különböző szembetegségek, az immunrendszer kóros állapota következtében kialakuló folyamatok, stb. Kis túlzással az aloe szinte minden betegségre javallható.

Airflex logo

 

Az Airflex márka volt 2005-ben az első olyan magyar gyártó aki habmatracokkal megjelent a piacon. Az akkori alváskultúrában ez abszolút forradalmat jelentett mivel a piacon egyeduralkodók voltak a rugós matracok. Az Airflex megpróbálta azt nyugat-európai trended követni amelyben a főszerepet a habmatracok jelentették. A fejlett alváskultúrával rendelkező országok mint Németország Svájc azokban az években már többségében habmatracokat gyártottak számos előnyös tulajdonságuk miatt. Az Airflex matracok rendkívül sikeressé váltak. Az olyan modellek mint a SleepHard és Fittness a legnagyobb darabszámban eladott habmatracok voltak az országan. Az Airflex szolgálta ki a legnagyobb láncokat mint a Retz illetve az RS. Kiváló fejlesztések magas minőség és egy teljesen új alváskultúra meghonosítása jellemezte. A válság főleg a Retz áruházlánc váratlan csődje azonban pontott tett a sikertörténet végére és a gyártás abba maradt rendkívül sajnálatos módon.

Az AIRFLEX újra a piacon

2014-ben ismét feléledt az Airflex matraccsalád. Ugyanolyan kiváló minőségben mint régen. Az AIRFLEX matracok a minőséget, megfizethető árat és a kiváló szolgáltatást jelentik napjainkban is. Magas minőségű alapanyagok, innovatív technológia és a fogyasztók iránti feltétlen elkötelezettség kapcsolódik az Airflex márkanévhez. Természetesen a régi AIRFLEX típusok még megtalálhatók a piacon más gyártók szortimentjében messze nem azonos minőségben. Kifejezetten előnyös a piac számára az eredeti, innovatív a minőséghez a végletekig ragaszkodó márka újboli megjelenése.

 

memory foam Memory foam tulajdonságai

 

A matracgyártásban és matrackereskedelemben ma legnépszerűbb anyag az emlékezőhab, vagy memory foam. De miért is? Az alábbiakban a memóriahab legfontosabb tulajdonságait fejtjük ki egy kicsit részletesebben. Az emlékezőhab hideghab anyagból készül, de előállítása során egy speciális anyag segítségével lelassítják mozgását, melynek következtében sokkal lassabban reagál, mint a sima hideghab. A memory foam így csak hőre és nyomás hatására kezd el lágyulni, ellenkező esetben keményedik. Ennek a kiváló tulajdonságának köszönhetően csak ott süllyed be, ahol terhelést kap, vagyis ahol az ember ránehezedik. Ez a pontrugalmasság legtökéletesebb példája. Formakövetése páratlan. Testünk kitüremkedő részeit (váll és csípő) hagyja kellőképpen besüllyedni a matracba, míg a fontosabb pontokon, mint például a derék nyomja vissza, tartja testünket. A hibátlan formakövetés mellett másik nagy előnye, hogy csökkenti a testünk által felgyülemlett nyomást. Nyomáscsökkentő hatásának köszönhetően egy pihentetőbb alvásban lehet részünk. Segíti vérkeringésünket, hiszen olyan lágy, hogy testünk semmilyen pontja nem nyomódik el, ezáltal nem feküdjük el. Ez a különleges tulajdonság a hosszan fekvő betegek és ágyhoz kötöttek számára a legelőnyösebb, hiszen így elkerülhetők a nem kívánt felfekvések, mely megkönnyíti az ágyban töltött napjainkat. Nem véletlen tehát, hogy e miatt a tulajdonsága miatt sok kórház előszeretettel használja fekvőhelyként az ortopédiai és égési osztályokon. A felfekvés meggátolása mellett gyorsítja a felgyógyulást is. Gerincsérültek, gerincsérvvel és hátfájásokkal küzdőknek is ajánlott, mivel sokkal jobban kíméli gerincünket, mint egy esetlegesen nem emlékezőhabos matrac. Mivel az emlékezőhab hőre puhul, így testünk hőmérsékletét benntartja, úgynevezett fűtőrendszerként is tökéletesen funkcionál. Ezen túl nem kell beöltöznünk éjszaka, nem kell feltekernünk a fűtést, nem kell vastag takaró, hogy ne fázzunk éjszaka, a matrac ebben is segít. Mondhatjuk, hogy nem csak egészségmegőrző, de költségkímélő hatásokkal is rendelkezik. Talán csak azok fogják kicsit kellemetlenebbül érezni magukat egy ilyen matrac használata során, akik izzadósabbak, főleg a meleg nyári estéken, de ezek a problémák is mind orvosolhatók, hiszen a matracok huzata pont ezt a problémát oldják meg. A legtöbb emlékezőhabos matrac gyógymatracnak minősül, így legtöbbjük rendelkezik orvostechnikai eszközökre vonatkozó engedéllyel, vagyis egészségpénztárra elszámolhatók. Ez nagy előny azok számára, akik kafetériaként rendelkeznek egészségpénztári kártyával, hiszen nem kell pénztárcájukhoz nyúlniuk, elég csupán a kártyával fizetni. A memory foam tehát sokkal több jó tulajdonsággal rendelkezik, mint rosszal, így nem véletlen, hogy ma már a legtöbb vásárló az emlékezőhabos matracot válassza.

 

A mai matraciparban az egyre népszerűbb memory foam, más néven memóriahab vagy emlékezőhab a piac élére tört. De miért is jó ez az anyag? Miben segíti egészséges alvásunkat? Az emlékezőhab számos előnnyel rendelkezik, de egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy tökéletes alátámasztást biztosítson testünk számára. Ezt természetesen csupán maga a memóriahab nem képes elérni, hiszen ahhoz túl lágy, egy normális matrac vastagságban a ránehezedő test szinte eltűnne benne. Ezért szoktak a memory foam réteg alá egy úgynevezett tartómagot helyezni, mely gyártónként változó. Lehet hideghab, kókusz, bonell rugó, zsákrugó, vagy akár latex. Az emlékezőhab keménységét annak sűrűsége és az alá helyezett tartómag vastagsága és keménysége fogja megadni. Az emlékezőhabot magyar berkekben lustahabnak is nevezik, hiszen hőre és nyomás hatására lágyul, puhul, melynek eredményeképpen csak ott süllyed be, ahol az ember ránehezedik, ezáltal egy tökéletes formakövetést és alátámasztást biztosít használójának. A speciális habanyag nem csupán a formakövetésben segíti testünket, de kiegyenlíti a nyomáspontokat, így testünk bizonyos pontjai nem nyomódnak el, nem feküdjük el őket, segíti a vérkeringést, és nyugodt, pihentető éjszakákat biztosít. A felfekvése elkerülése mellett kiváló segítséget nyújt gerincsérülteknek, gerincsérvvel küzdőknek is. Az emlékezőhab jóval több előnnyel, mint hátránnyal rendelkezik, így nem kérdéses tehát, hogy miért olyan népszerű mind az értékesítők, mind a vásárlók körében.

biztonság MatracXXL garanciavállalás

A Matrac XXL webáruház a garancia terén is a legkönnyebb és legjobb megoldást nyújtja. Nálunk a garanciák teljes értékű garanciák. Cégünk már majdnem 20 éve foglalkozik matracok gyártásával és forgalmazásával. Matracaink és minden webáruházunkban található termékünk csak minőségi alapanyagokból készülnek, neves hazai és külföldi gyártók termékei. A tapasztalat, a szakszerű előállítás és a kifogástalan alapanyagoknak köszönhetően a matracok az egészséges alvás minden kritériumának megfelelnek, kényelmesek és hosszú élettartammal rendelkeznek. Ha azonban a megvásárolt matrac nem nyerte el a tetszését, visszavásároljuk öntől. Mivel a matracok higiéniai termékek, így a visszavásárlási garanciával akkor élhet, ha a matrac bontatlanul, az eredeti csomagolásában jut vissza hozzánk. A garanciával kapcsolatos bővebb információért érdeklődjön munkatársainknál a honlapunkon található telefonszámon.

 

matrac, matracok, memory-foam matrac, biomatrac, biomatrac memoy-foam, memory akció

Az Airflex Cactus Memory Premium matrac igazán tökéletes akciós memory foam matrac, a biomatracok közül vastag antiallergén és olcsó matrac....

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2016. január 18. 18:19:29

Gerzson Miklós

Érdeklődés

Tisztelt Cím.
Engem a cactus memori plus matracuk felépitése érdekelne,mi és hány cm il. a hideghab keménysége.A szövegben egyszer kaktusz rostról beszél egyszer kokuszról,akor melyik?Hol lehetne esetleg kiprobálni?
Várom válaszát