Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Memory foam / Best Dream Bamboo Memory matrac

Best Dream Bamboo Memory matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Best Dream Bamboo Memory matrac, vákuumcsomagolt antiallergén levehető mosható természetes bambusz huzattal készülő, rendkívül kényelmes memory-foam matrac, kiváló ár/érték aránnyal. A Best Dream matracok antiallergén, antibakteriális huzattal készülnek. A fantasztikus 15 év garancia hosszú távon biztosítja kényelmét. Ez az olasz vákuummatrac remek választás azon kedves vásárlók számára akik a közepesen kemény fekvőfelületű matracokat kedvelik. A memory-foam párnázóréteg tökéletes súlyelosztást biztosít mindenki számára.

Főbb technikai adatok

Antiallergén: Igen
Szállítási határidő: 14 munkanap
Ergonómiai zónák száma: 5 zóna
Súlykorlát: 130 kg
Matracmagasság: 20 cm
Garanciális idő: 15 év
Gyártó: Best Dream

64 900 Ft
54 900 Ft
1 db

64 900 Ft
61 900 Ft
1 db

75 300 Ft
67 900 Ft
1 db

105 400 Ft
95 900 Ft
1 db

120 500 Ft
109 900 Ft
1 db

143 900 Ft
122 900 Ft
1 db

150 700 Ft
135 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

 

Best Dream Logo

 

Best Dream Bamboo Memory matrac Best Dream Bamboo Memory matrac, vákuumcsomagolt antiallergén levehető mosható természetes bambusz huzattal készülő, rendkívül kényelmes memory-foam matrac, kiváló ár/érték aránnyal. Amennyiben Ön a kicsit lágyabb matracokat kedveli ez a matrac tökéletes választás. A tökéletes memory foam súlyelosztás leveszi  a terhelést a gerincoszlopról, tökéletes súlyelosztást biztosít. A levehető bambusz huzat természetes keserűanyag tartalma miatt garantáltan atkamentes antiallergén alvási környezetet biztosít. A Best Dream matracokat akciós áron vásárolhatja meg a MatracXXl webáruházban. 

A Best Dream bamboo matrac felépítése és memory foam párnázórétege miatt csökkenti a nyak gerinc és hátfájdalmat. A gyártó által biztosított külölegesen hosszú 15 év általános gyártói garancia biztosítékot jelent a matrac hosszú használhaóságára. Vákuumcsomagolt rendkívül egyszerűen szállítható a matrac. Kiváló opciót jelent hétvégi házakba nyaralókba is. 

 

info Best Drean vákuummatracok

 

Ha vákuummatracok, akkor Best Dream. Ha gyógymatracok, akkor is Best Dream. Ez a márka ma Magyarországon már egybeolvadt a legnagyobb vákuumcsomagolt gyógymatracokkal. Az Olaszországból importált, minőségi ortopéd matracok kis hazánkban már több mint 10 éve megtalálhatók, és népszerűségük a mai napig töretlen. A vákuumcsomagolási technikának köszönhetően szállításuk egyszerű, olcsó és gyors. A speciális habanyagok és matrachuzatok pedig igazán különleges élményt nyújtanak nekünk az alvás során. A Best Dream matracok nem csak kényelmesek, de formakövetésük páratlan, a különböző párnázó rétegeknek köszönhetően pedig szinte minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb matracot. Az antiallergén huzatok meggátolják, hogy a poratkák és egyéb baktériumok megtelepedhessenek matracunkban, ezáltal egy megfelelő alvási környezetet biztosítanak. Bár a legtöbb Best Dream matrac huzata fix, vagyis nem levehető, de még ez sem gátolja meg őket sikereikben. Egytől-egyig az összes termék nagy népszerűségnek örvend mind a fiatalok, mind az idősebbek körében. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően szállítási határidejük jóval alacsonyabb, mint a nem vákuumos társaiké és szállításuk is sokkal könnyebb. A vákuumcsomagolás során a matracot egy több tonnás présgép alá helyezik, mely a nagy súlynak köszönhetően az összes levegőt kiszorítja a matracmagból. Ezután a nylon csomagolás széleit lehegesztik, mellyel meggátolják, hogy bármi nemű levegő a matracba juthasson. Ennek a technikának köszönhetően a raktározás is sokkal könnyebb. A matracok hónapokig, akár évekig is elállhatnak így anélkül, hogy bármilyen károsodást szenvednének. Kicsomagolásuk sem bonyolult. Csupán le kell venni a nylon fóliát, mely után a matrac megszívja magát levegővel, vagyis visszaszerzi azt a levegőt, melyet a présgép kisajtolt belőle. Ez a folyamat eltart egy kis ideig, a matracnak legalább 24 órát állnia kell, hogy biztosan felvegye az alakját, csak ezután vehető használatba. A Best Dream matracok árérték arányban is jó teljesítményt nyújtanak, kiváló minőséget kapunk, elérhető áron. A legtöbb matracra 15 év garanciát vállal a gyártó, de ha a matracot rendeltetésszerűen használjuk, akkor nem lesz semmi szükség a garancia érvényesítésére. A Best Dream márkával már a legtöbb matracüzletben és matrac webáruházban találkozhatunk, hiszen a matracok mellett párnákat is gyártanak, melyek úgyszintén közkedveltek. A standard méretek mellett lehetőség van egyedi méretek rendelésére is, a Best Dream e téren sem ismer akadályt.

 

Vákuummatracok

A vákuummatracok különleges, rendkívül praktikus csomagolásának köszönhetően a szállítás jóval könnyebbé, kényelmesebbé vált. Ezen matracok ugyanolyanok, mint nem vákuumcsomagolt társaik, csupán a csomagolástechnikájuk más. Az eljárás során a már kész matracot fóliába csomagolják, majd egy többtonnás présgép alá helyezik. A gép lassan összepréseli a matracot, ezáltal kiszorítva belőle minden levegőt. Préselés után a fóliák végeit lehegesztik, így annak felbontásáig semmilyen levegő nem juthat vissza a matracba. Emiatt kicsomagolás után nem szabad azonnal használatba venni a matracot, legalább 24 órán át levegőztetni kell, hogy az felvehesse eredeti formáját és méretét. Rendkívül rugalmas kezelhetősége miatt kiváló választás a hálószobánkon kívül galériára, esetleg a nyaralónkba. Kínálatunkban a fix huzatos vákuum matracok mellett találhatók olyanok is, melyek levehető, mosható huzattal rendelkeznek. A megkönnyített raktározási és szállítási feltételeknek köszönhetően a vákuummatracok olcsóbbak a hagyományos matracokhoz képest, a legtöbb akció ezek között a matracok között található. A Matrac XXL webáruház a vákuum matracok széles választékát vonultatja fel a kedves vásárlók előtt. Hogy a szállítás minél egyszerűbb legyen!

bambusz Bambusszálak

 

Ma már rengeteg matraccal találkozhatunk, melynek huzata speciális kialakítással, különleges anyagok hozzáadásával készült, hogy ezzel is segítsék a még egészségesebb alvást. Az egyik ilyen anyag a bambusz. De miért is jó ez? És hogyan kerül ez matracunk huzatába? A bambuszt leginkább textíliaként használják. Bár a történelem során csupán szerkezeti elemként részesítették előnyben – mint például a szoknyák abroncsaiként vagy fűzők bordáiként – az utóbbi években számos olyan technológiát fejlesztettek ki, melynek köszönhetően a bambusz ma már a textilipar szinte minden területén használhatóvá vált. A bambusz rost nem más, mint cellulóz, melyet természetes bambuszból és szükség esetén más adalékanyagokból állítanak elő. Ezt a rostot a bambusz belsejéből nyerik ki. Általában nem magából a bambusz növény szálaiból készül, hiszen még sok gyártási folyamaton kell átesnie, hogy használható legyen, így ez egy szintetikus anyag. Ezért a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság úgy határozott, hogyha a bambusz fonalat, nem közvetlenül a bambusz szálaiból készítik, akkor azt poliészternek vagy bambuszból készült poliészternek kell nevezni. Ettől függetlenül nem kell megijedni a poliészter szó hallatán, hiszen most már tudhatjuk, hogy az nem egyenlő a műanyaggal. Bár a bambusz egy polimerizációs folyamaton megy keresztül a gyártás során, de attól az még bambusz marad. Éppen ezért a bambusz nagy népszerűségnek örvend a természetes anyagokkal dolgozóknak, így kaphatta a „zöld szál" nevet. A bambusz, mint anyag, rendkívül rugalmas és tartós. Kutatások bizonyítják, hogy szakítószilárdsága, párologtató és nedvességelvezető képessége jóval magasabb, mint a pamutnak vagy más poliészter anyagoknak. A kutatások azt is bebizonyították, hogy a bambusz sokkal környezetbarátabb anyag bármelyik másik anyagnál. A tudósok megállapították, hogy a bambusz rendelkezik egy sajátságos antibakteriális, bakteriosztatikus anyaggal, melyet kinyernek belőle, és a bambusz szálak előállítása során ezt az anyagot párosítják a bambusz rostokkal, így egy igazán különleges anyagot kaphatunk. Másik figyelemreméltó a bambuszban, hogy képes lélegezni. A bambusz szál tele van különböző mikro résekkel és mikro lyukakkal, melyek segítik a nedvszívást és a szellőzést. Ennek a páratlan mikro szerkezetnek köszönhetően a bambusz szálból készült textíliák képesek elszívni az emberi izzadságot és elpárologtatni azt egy szempillantás alatt, így az emberek a forró nyári napokon is kellemesen érezhetik magukat, hiszen az anyag nem tapad a bőrükhöz. Nem véletlen tehát, hogy a matracgyártók is előszeretettel használják ezt az anyagot matrachuzataik, matracvédő textíliáik gyártása során, és a vásárlók körében is egyre népszerűbbé válik.

bambusz

 

Felkiáltó Memory foam története

 


A memory foam anyag, más néven emlékezőhab vagy memóriahab története egészen az 1966-os évig nyúlik vissza, amikor is a NASA Kutatási Központ kifejlesztette azt. Ezzel az anyaggal párnázták ki az űrhajók belsejét, hogy a nyomáskülönbségeket kiegyenlítsék, ezzel is segítve az űrhajósok biztonságosabb utazását. A hőérzékeny memóriahabot eredetileg „lassú rugós habnak" nevezték el. Nyitott cellás struktúrájának köszönhetően hőre és nyomás hatására lágyul, és lassan nyeri csak vissza eredeti formáját. Yost – az egyik kutató – később megalapította a Dynamic System elnevezésű céget, mely a NASA-val együttműködve kereskedelmi forgalomba hozta a habanyagot, és az űrkutatáson kívül most már az orvostudomány és a sportszergyártók is használhatták az emlékezőhabot. Miután a Dynamic System eladta a memóriahabot a Bectonnak, a termékkínálat jelentősen bővült. Amikor a NASA bemutatta a nyilvánosságnak az emlékezőhabot az 1980-as évek elején, a Fagerdala World Foams vállalat volt az egyik csupán a néhány közül, akik hajlandók voltak a habanyaggal dolgozni, mivel a gyártási folyamat bonyolultnak és megbízhatatlannak bizonyult. Az 1991-ben megalkotott Tempur Pedic svéd matrac piacra kerülése végül ahhoz vezetett, hogy a Tempur nagyvállalat lett az emlékezőhab fő gyártója. Eleinte csak az egészségügyben használták ezeket a matracokat, olyan esetekben, amikor a beteg hosszú időre ágyba kényszerült. Egy idő után a sok ágyban töltött óra már egészségtelennek bizonyult, és a betegen megjelentek a felfekvések tipikus jelei. Mivel a páciensek bizonyos testrészei hosszabb ideig folyamatos nyomásnak voltak kitéve, így azon pontok vérellátása csökkent vagy akár leállt, nem véletlen tehát, hogy felfekvés alakult ki rajtuk, és üszkösödni kezdtek. Az emlékezőhabos matracok ezeket a felfekvéseket voltak hivatottak meggátolni, sikeresen. A memory foam habanyagot eleinte nem tudták széles körben kiterjeszteni, hiszen előállítása drága volt, de idővel olcsóbb lett. Ma már a leggyakoribb előfordulási helye a háztartásokban van, matracok, fedőmatracok és párnák sokasága készül ebből az anyagból. Orvosi célokra is kiváló lehetőséget nyújt, mint például kerekes székek ülőpárnáiként, vagy kórházakban párnaként és fedőmatracként, ahol a betegek sokáig tartó fájdalommal és testi problémákkal küzdenek. Példaként a memóriahabos nyakpárna megkönnyítheti a krónikus nyaki fájdalommal küzdők mindennapjait. Hőtartó tulajdonsága pedig segíthet azon személyek számára, akik fájdalmait a meleg enyhítheti. Sajnos ez a hőtartó tulajdonság nem minden esetben előnyös, ezért a gyártók kifejlesztettek egy második generációs emlékezőhabot, melynek cellaszerkezete már jóval nyitottabb, így légáteresztő képessége lényegesen javult. 2006-ban pedig megjelentek a harmadik generációs memóriahabok is. A viszkoelasztikus gél, vagy memória gél elnevezésű anyag viszkoelasztikus hab és gél részecskék elegyéből tevődik össze, mely csökkenti a csapdába ejtett testhőmérsékletet, gyorsabban nyeri vissza eredeti formáját és lágyabb érzetet kölcsönöz a matracnak. Bár számos matracgyártó kísérletezett ezzel az anyaggal, a gél matracok csupán 2011-ben kezdtek népszerűvé válni. A gél emlékezőhab kidolgozása óta már számos más anyaggal is kísérletezni kezdtek. Aloe vera, zöld tea kivonat és aktív szén kombinációival csökkenteni tudják az emlékezőhab sajátságos illatát és kiváló aromaterápiás kezelésként szolgálnak alvás közben. A bambusz szálat pedig a matracok huzatába szőtték bele, hogy gyorsabban és könnyebben elpárologtathassa az izzadásunkkal által okozott nedvességet. Ez lenne tehát röviden és tömören az emlékezőhab története, és ki tudja még, mit hoz a jövő.

 

 

Best Dream matrac, Best Dream Memory, Memory-foam matrac, viszkóelasztikus matrac, vákuummatrac

Best Dream Bamboo Memory matrac levehető mosható huzatú olasz válummatrac. Ez a memory-foam matrac antiallergén és kiváló alátámasztást nyújt. A matracXXL webshopban folyamatosan akciós áron talál kiváló memory foam matracokat is.

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.