Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Memory foam / Best Dream Memory Duet matrac

Best Dream Memory Duet matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Best Dream Memory Duet matrac vákuumcsomagolt kemény alátámasztást biztosító memory foam matrac. A két memory foam réteg orthopéd, igen ergonómikus alátámasztást biztosít hosszú 15 éves garanciális idővel. Jelenleg ez a piacon kapható legnépszerűbb matrac ebben a kategóriában.Feszes vastag mindenkinek ajánlható aki a keményebb alátámasztást szeretné ötvözni a memory foam kényelmével.

Főbb technikai adatok

Antiallergén: Nem
Szállítási határidő: 14 munkanap
Ergonómiai zónák száma: 5 zóna
Súlykorlát: 140 kg
Matracmagasság: 21 cm
Garanciális idő: 15 év
Gyártó: Best Dream

70 800 Ft
61 900 Ft
1 db

79 900 Ft
69 900 Ft
1 db

88 600 Ft
76 900 Ft
1 db

123 900 Ft
107 900 Ft
1 db

141 900 Ft
123 900 Ft
1 db

159 900 Ft
139 900 Ft
1 db

177 000 Ft
153 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Best Dream logo

 

 

Best Dream Memory Duet matrac vákuumcsomagolt kemény alátámasztást biztosító memory foam matrac. A két memory foam réteg orthopéd, igen ergonómikus alátámasztást biztosít hosszú 15 éves garanciális idővel. A három rétegű memory foam matrac 20 cm vastag kiváló orthopédiai komfortot biztosít. A huzata antibakteriális higiénikus alvási környezetet biztosít. 3cm nagysűrűségű memory foam párnázórétegen felül a huzatba steppelt 2 cm memory hab keményebb felületet nyújt.

 

Best Dream

Ha vákuummatracok, akkor Best Dream. Ha gyógymatracok, akkor is Best Dream. Ez a márka ma Magyarországon már egybeolvadt a legnagyobb vákuumcsomagolt gyógymatracokkal. Az Olaszországból importált, minőségi ortopéd matracok kis hazánkban már több mint 10 éve megtalálhatók, és népszerűségük a mai napig töretlen. A vákuumcsomagolási technikának köszönhetően szállításuk egyszerű, olcsó és gyors. A speciális habanyagok és matrachuzatok pedig igazán különleges élményt nyújtanak nekünk az alvás során. A Best Dream matracok nem csak kényelmesek, de formakövetésük páratlan, a különböző párnázó rétegeknek köszönhetően pedig szinte minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb matracot. Az antiallergén huzatok meggátolják, hogy a poratkák és egyéb baktériumok megtelepedhessenek matracunkban, ezáltal egy megfelelő alvási környezetet biztosítanak. Bár a legtöbb Best Dream matrac huzata fix, vagyis nem levehető, de még ez sem gátolja meg őket sikereikben. Egytől-egyig az összes termék nagy népszerűségnek örvend mind a fiatalok, mind az idősebbek körében. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően szállítási határidejük jóval alacsonyabb, mint a nem vákuumos társaiké és szállításuk is sokkal könnyebb. A vákuumcsomagolás során a matracot egy több tonnás présgép alá helyezik, mely a nagy súlynak köszönhetően az összes levegőt kiszorítja a matracmagból. Ezután a nylon csomagolás széleit lehegesztik, mellyel meggátolják, hogy bármi nemű levegő a matracba juthasson. Ennek a technikának köszönhetően a raktározás is sokkal könnyebb. A matracok hónapokig, akár évekig is elállhatnak így anélkül, hogy bármilyen károsodást szenvednének. Kicsomagolásuk sem bonyolult. Csupán le kell venni a nylon fóliát, mely után a matrac megszívja magát levegővel, vagyis visszaszerzi azt a levegőt, melyet a présgép kisajtolt belőle. Ez a folyamat eltart egy kis ideig, a matracnak legalább 24 órát állnia kell, hogy biztosan felvegye az alakját, csak ezután vehető használatba. A Best Dream matracok árérték arányban is jó teljesítményt nyújtanak, kiváló minőséget kapunk, elérhető áron. A legtöbb matracra 15 év garanciát vállal a gyártó, de ha a matracot rendeltetésszerűen használjuk, akkor nem lesz semmi szükség a garancia érvényesítésére. A Best Dream márkával már a legtöbb matracüzletben és matrac webáruházban találkozhatunk, hiszen a matracok mellett párnákat is gyártanak, melyek úgyszintén közkedveltek. A standard méretek mellett lehetőség van egyedi méretek rendelésére is, a Best Dream e téren sem ismer akadályt.

FelkiáltóMatracvásárlás

 Mire érdemes odafigyelnünk matracvásárlás során? Ha matracvásárlásra adjuk a fejünket, akkor bizony nem lesz egyszerű dolgunk, még ha azt is gondoljuk. Persze erre csak akkor jövünk rá, amikor naivan besétálunk egy matracüzletbe és üres kézzel távozunk. De nem érdemes elkeserednünk, hiszen ez nem a mi hibánk, ki gondolta volna, hogy ekkora a választék és ennyi mindenre oda kell figyelni. De ha megfelelő matracot szeretnénk, akkor bizony nem szabad elkapkodnunk. Legelőször információt kell szereznünk a piacról és a piacon fellelhető matracválasztékról. Az internet világában már számos olyan honlapot és fórumot találhatunk, ahol nemcsak adatokat gyűjthetünk, de más emberekkel is beszélhetünk a témáról. Olyanokkal, akik úgyszintén még csak most szeretnének matracot venni, és olyanokkal is, akik már túl vannak a vásárláson. Ilyenkor érdemes velük információt cserélni, tanácsot kérni, hiszen több szem többet lát. Internetes kalandozásaink során pár szakmai kifejezést is eltanulhatunk, mely a későbbi vásárlásnál még nagyon jól jöhet. Következő lépésként érdemes megkeresni néhány matracboltot, esetleg szaküzletet, ahol széles a választék és a szakképzett eladók minden lehetséges kérdésünkre válaszolni tudnak. Az ilyen üzletekben a kiállított matracokat ki lehet próbálni, hiszen a puding próbája az evés, látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy melyik is jó nekünk. Fontos azonban tudni, hogy a matracok is olyanok, mint a parfümök. Három, esetleg négy matracnál többet egyszerre nem szabad kipróbálnunk, mert elvesztjük a fonalat és már arra sem fogunk emlékezni, hogy milyen volt az első. Emiatt célszerű a matracboltot többször is meglátogatni, több típust kipróbálni, hogy eldönthessük melyik számunkra a legkényelmesebb. Egy jó matracüzlet fő profilja a jó tanácsadó. A szakképzett eladó segít nekünk eligazodni a matracok világában, megmutatja, elmagyarázza, hogy mit kell éreznünk egy matracpróba során, és nem akarja ránk tukmálni a matracot. Ha sikerült ilyen üzletet találnunk, az már fél siker. Ha sikerült kiválasztanunk a megfelelő matracot, akkor érdemes kicsit jobban körülnézni a piacon, hiszen a jó matrac mellett fontos a jó ár is. Sok üzletben ugyanis érthetetlen módon túlárazzák a matracokat, és csak otthon jövünk rá, hogy nem azt kaptuk a pénzünkért, amit szerettünk volna. Lehet, hogy az a matrac, ami megtetszett nekünk máshol olcsóbb. Figyeljük az akciókat, leárazásokat, hiszen ilyenkor jóval olcsóbban is hozzájuthatunk a matrachoz. Természetesen az ár is egy relatív fogalom, a legeslegfontosabb a matrac maga és annak minősége és élettartama. Rohanó világban élünk, de ne sajnáljuk az időt a megfelelő matrac kiválasztására, hiszen a pihentető alvás kihat az egészségünkre, egész életünkre.

ingyen szállításIngyenes szállítás

A matracválasztáson és megrendelésen már túl vagyunk, de hogyan jut otthonunkba? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel az emberben, ha matracvásárlásra adja a fejét, és a kérdés logikus. A házhozszállításoknak különböző módjai lehetnek. A vásárló maga is hazaviheti a matracát, amennyiben szeretné és lehetősége van rá. Lehetőség alatt értendő az autó mérete, a matrac mérete, csomagolása, hajlíthatósága és súlya. Hiszen egy 180x200-as bonell rugós matrac a legtöbb személygépkocsiba nem fér bele, mivel nem vákuumcsomagolt, nagyon nehéz és egyáltalán nem hajlékony. Ha a vásárló házhozszállítást kér, akkor a matracüzlet szállító cége adott időpontban (amikor a vásárlónak is megfelel) elszállítja neki a matracot a megadott címre. Ez természetesen szállítási díjjal jár, melyet minden matracszaküzlet maga határoz meg. Az árkalkuláció minden esetben eltérő, hiszen számít, hogy a matracot milyen messzire kell szállítani, a megadott cím emeleti lakás vagy kertes ház, és hogy az emeleti lakásnál a társasház rendelkezik-e lifttel vagy a szállítóknak lépcsőzniük kell. Vákuumcsomagolt matracnál már könnyebb dolgunk van, hiszen a matracból kipréselik az összes levegőt, összetekerik, így egy kisebb hengerformát kapunk, amit akár saját autóval hazaszállíthatunk. A hajlékonyabb hideghab illetve latex matracoknál is a kocsival rendelkező vásárlóknak könnyebb dolguk van, hiszen a matracokat a szállítás idejére meghajlíthatjuk, hogy beférjenek az autó csomagterébe. Természetesen hosszabb ideig nem maradhatnak így a matracok, de abban a fél órában, órában a matrac nem fog semmilyen módon károsodni, amíg az otthonunkba jut. Másik lehetőség, ha az autó rendelkezik tetőcsomagtartóval. Erre felerősítve a matrac könnyen szállítható, hiszen minden esetben fóliába vannak csomagolva, minden időjárási körülmény ellenére is sértetlen maradhat. Ha online rendeltük a matracunkat, akkor semmi teendőnk nincsen, hiszen a fizetéskor a szállítási díjat az ár tartalmazni szoktak. Csupán várnunk kell a futár telefonját, hogy mikor érkezik házunkhoz a matraccal.

info Memory foam jellemzői

A memory foam habbal ellátott matracok, más néven emlékezőhabos matracok a mai matracgyártásban a legjobb és legnépszerűbb matracok. Miért is? A magyar berkekben csak „lustahabként" titulált anyag egy speciális hideghab anyag, mely a gyártás során egy plusz adalékanyagnak köszönhetően kissé lassabban reagál a hagyományos habokhoz képest. Hőre és nyomás hatására lágyul, puhul, ezáltal ténylegesen csak ott süllyed be, ahol az ember ránehezedik, szinte körülöleli a testet. Lustasága folyamán lassabban nyeri vissza formáját is, mely sokak számára kissé zavaró lehet, de ezt az ember könnyen megszokja. Azt azonban kevesen tudják, hogy sűrűsége miatt ennek a habanyagnak nem a legjobb a légáteresztő képessége. Önmagában nem is nagyon szokták használni, csak fedőmatracok illetve párnák formájában. Az emlékezőhab tehát egyedül nem ad ki egy komplett matracot, valamilyen alsó rétegnek (alátámasztásnak) mindenképpen kerülnie kell alá, ezzel is segítve a tökéletes átszellőzést és formakövetést. Sok esetben a matracgyártók kisebb lyukakat fúrnak a memory foam magba, hogy az átszellőzés még precízebb legyen, és természetesen puhábbá is téve ezzel a matracot. A hőmérsékletet benntartja, így egy plusz melegséget nyújthat számunkra, ami téli napokon igen kellemes lehet, de nyáron már kevésbé, főként azoknak, akik izzadósabbak. Az emlékezőhabos matracokat csak olyan esetekben javasoljuk, ha minden olyan külső körülmény adott ahhoz, hogy az alvásunkat ne zavarhassa meg a melegségérzet, vagy az izzadással járó egyéb kellemetlenség. Ilyen esetekben érdemes matracvédő huzatot tennünk a matracunkra, és nem szabad nagyon meleg paplannal takaróznunk, vagy flanel pizsamát húznunk éjszakára. Szerencsére a memóriahabnak jóval több jó tulajdonsága van, mint rossz, így nem kell rögtön lemondanunk róla, hiszen mindenre van megoldás. Az emlékezőhabot már nem csak a szállodaiparban, de a gyógyászatban is nagyon kedvelik, egyre többen használják. Hosszan fekvő betegeknek tökéletes megoldást nyújthat, mivel antidecubitus hatásának köszönhetően nem nyomja el testünket, nem gátolja a vérkeringést, így felfekvések ellen ez a legjobb megoldás. Nagyon sok kórház használja ortopédiai és égési osztályán is, hiszen a gerincsérülteknek, gerincsérvvel küzdőknek, de még az égési sérülteknek is igazi segítség lehet. Bizonyított tény, hogy azok az égési sérültek, akik memóriahabos matracon feküdtek, sokkal hamarabb épültek fel, mint a hagyományos kórházi ágyon gyógyulgató társaik. Egy szó, mint száz, az emlékezőhabé a jövő, de persze a döntés a mi kezünkben van, mivel mi magunk tudjuk, hogy mi a legmegfelelőbb számunkra.

 

Best Dream Memory Duet matrac vákuumcsomagolt kemény alátámasztást biztosító memory foam matrac. A két memory foam réteg orthopéd, igen ergonómikus alátámasztást biztosít hosszú 15 éves garanciális idővel.

Best Dream Memory Duet matrac vákuummatrac mely feszes memory foam alátámasztásával kiváló alváskomfortot biztosít. Ez az akciós, olcsó vákuumcsomagolt memory foam matrac, hosszú garanciával akciós memory foam matrac árban megtalálható a matraxXXl webáruházban

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.