Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Memory foam / Ceriflex Energy Memory foam matrac

Ceriflex Energy Memory foam matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Ceriflex Energy Memory matrac az egyik legvastagabb legfeszesebb memory-foam vákuum matrac a piacon. Kényelmes, vastag tartós igazi olasz matrac. Aki kényelmes vastag feszesebb élményt nyújtó memory foam matracra vágyik ez a matrac kiváló választás. A 15 év gyártói garancia meggyőző minőséget garantál

Főbb technikai adatok

Antiallergén: Nem
Szállítási határidő: 7 munkanap
Ergonómiai zónák száma: Homogén zónarendszer
Súlykorlát: 140 kg
Matracmagasság: 22 cm
Garanciális idő: 15 év
Gyártó: Ceriflex

76 900 Ft
63 600 Ft
1 db

85 900 Ft
71 600 Ft
1 db

134 900 Ft
111 600 Ft
1 db

154 900 Ft
127 600 Ft
1 db

179 900 Ft
143 600 Ft
1 db

184 900 Ft
159 600 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

 

Ceriflex

 

Ceriflex Energy Memory a jelenleg piacon kapható memory-foam matracok közül az egyik legvastagabb és legfeszesebb modell. Kiváló olasz minőség 22 cm-es belső szendvics szerkezetű maggal, Homeopatic huzattal vákuumcsomagolva. A kiváló felépítés és minőség párosul az önmagáért beszélő 15 év garanciális idővel is. A Ceriflex Energy Memory vákuummatrac mindenkinek ajánlható aki szeresti a kicsit feszesebb matracokat és nem akar lemondani a memory-foam remek tuéajdonságairól. Természetesen a matracválasztás mindig nehéz de ha valaki szeretne 10-15 évre magas minőségű alapanyagokból készülő matrcot választani a Ceriflex Energy Memory matrac remek választás lehet.A Ceriflex Energy Memory matrac belső tartómagja ELIOflex nagysűrűségű rendkívül jó légáteresztésű kemény hidghabból készül így az speciálisan és különlegesen jó alátámasztást és rugalmasságot biztosít.  Az ELIOflex tartóhabon a Ceriflex Energy Memory vákuummatracok esetében egy 55 kg/m3 3cm vastag memory foam réteg található amelyre a HOMEOPATIC ENERGY huzatba steppelt 2 cm meory foam réteg kerül, rendkívül kényelmes alátámasztást nyújtva használója számára. Ez a matrac egy közepesen kemény de feszes komfortot nyújt mindenki azámára aki nem hajlandó kompromisszumot kötni és kiváló alapanyagokból készült vastag memory-foam matracra vágyik. A hosszú élettartam megnyugtató választássá teszi a Ceriflex Energy Memory matracot. A HOMEOPATIC NATURAL természetes huzatanyag tökéletesen egészíti ki a vastag, feszes kibáló minőségű alapanyagokból felépített matracot. A legendás olasz design párosul a kimagasló kényelmi komforttal és a hosszú garanciális idővel. Nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb matrac az áruházban. Könnyen szállítható, akár hétvégi házakba balatoni nyaralóba is tökéletes kényelmes tartós választás.

 

Ceriflex Energy Memory matrac felépítése

15+3+2+Natural Homeopatic huzat, ahol az ELIOflex tartóhab egy nagysűrűségű feszes nagyrugalmasságú kiváló légáteresztési képességekkel rendelkező hideghab alap, amely tökéletes formakövetést és rugalmasságot biztosít. Ezen a tartóhabon heyezkedik el a 3 cm 55 kg/m3 tömegsűrűégű memory foam réteg melyen egy 2 cm hasonló memory  foam steppelve helyezkedik el a kiváló természetes huzatanyagban.

 

homeopatia

Mi is az a homeopatia: A homeopaták (a homeopátia képzett szakemberei) a szervezet áthangolásával, harmonizálásával próbálják leküzdeni a betegségeket. A homeopátiás szer feladata az öngyógyító folyamatok beindítása, segítése. A homeopátia holisztikus gyógymód, szándéka szerint nemcsak a betegséget, hanem az egész embert gyógyítja.

 

A homeopátia alaptételei


- A gyógyítás a beteg egészségessé tételét jelenti, és nem tudományos elméletek, teóriák gyártását.
- Az orvost a betegségek megszüntetésében a tünetek és azok változásai vezetik és irányítják. A homeopata orvos a tünetek összességét vizsgálja.
- A betegség eleinte tisztán a szellemi életerő elhangolódásán alapszik, ez a szakasz teljesen immateriális természetű.
- Ha egy homeopátiás szert egészséges embernek beadunk, akkor ő különféle, a szerre jellemző tüneteket produkál. Ez a jelenség a szervizsgálat alapja.
- Hasonló a hasonlót gyógyítja: a betegség olyan szer(ek)től fog meggyógyulni, amely egészséges embereknél e betegség tüneteihez hasonló tüneteket produkált.
- Hígítás során az anyagoknak egészen új, addig ismeretlen gyógyító tulajdonságai lesznek.
- A gyógyulás azáltal következik be, hogy a homeopátiás szer egy műbetegséget produkál a szervezetben: magas hígítása miatt csak a betegség információját szolgáltatja, s erre a szervezet válasza a gyógyulási reakció.
- A betegségeket nem lokálisan kell kezelni, hanem (például a bőrtüneteket is) belsőleg adott homeopátiás szerekkel.
- A hivatalos orvoslás gyógyszerei sokszor károsak, és a betegnek több kárt okoznak, mint hasznot.

 

A kiváló olasz design elemei nem kizárólag a matrac külsejében láthatóak hanem a felhasznált anyagok minőségében is. MInden CERIFLEX matracnak van valamilyen különlegessége- Ez a memory-foam matrac huzatanyagában is kiváló. A Natural Homeopatic huzatanyag egy olyan impregnált szövet amely a homeopatiában használt anyagokat épít be. Manapság nem sok olyan matrac található mely ilyen magas szinten járul hozzá az egészséges életmódhoz.  A HOMEOPATIC huzatanyag felületén a homeopátiában évtizedek óta használt elemeket kötnek meg melyek illóanyagokkal kiegészítve hatásukat az éjszakai pihenés közben fejtik ki. A homeopátia évtizedek óta a szervezet öngyógyítására, az immunrendszer stabilitására és probléma megoldó képességére épít és a világon mindenhol nagy sikerrel alkalmazzák önálló vagy kiegészítő terápiaként a legtöbb betegség esetében.

 

 grinc

 

Kiváló matrac gerincfájásra

Sokan szenvedünk derékfájással, amely miatt legtöbbször a fekhelyünket okoljuk. Sajnos a derékfájás, akárcsak sok minden más fájdalom hátterében is rengeteg tényező állhat. A folyamatos ülőmunkát végző emberek zöme hátfájásos panaszokkal küzd, de sajnos ez a korral is jár. Olyan konkrét matrac, mely megszünteti a derékfájást, nem létezik, csupán enyhíteni tudja a hátfájásos tüneteket. A megfelelő körülmények – ebbe természetesen a matrac is beletartozik – idővel helyrehozzák a problémát, de nem várhatunk azonnal csodát. Mindenképpen tudni érdemes, hogy ha új matracot veszünk, akkor legalább két hetet várnunk kell, hogy testünk és a matrac összhangba kerüljenek, és egy igazán kényelmes és pihentető alvás részesei lehessünk. Kezdetekben lehet, hogy majd a pokolba kívánjuk a matracot, legszívesebben kidobnánk, és átkozni fogjuk a napot, amikor megvettük, de tudnunk kell, hogy ha megfelelően választottunk, akkor ezek a problémák két héten belül megszűnnek. A matrac folyamatosan hozza helyre testünk azon pontjait, melyeket az előző fekhelyünk esetlegesen tönkretett. De hogy idáig eljussunk, mindenképpen a megfelelő matracot kell kiválasztanunk. A matracot csak úgy szabad vásárolni, ha előtte kipróbáljuk azt. Próbánál figyelnünk kell testünk jelzéseire, hiszen ugyanezt fogjuk majd érezni alvás közben is. Az a legfontosabb, hogy a matrac fenékrészen engedjen be egy kicsit, de deréktájon támasszon alá, szinte toljon el minket a matractól. Legyen az rugós matrac, kókusz matrac, latex matrac vagy hideghab matrac, a döntés a miénk. Ha valaki krónikus derékfájással vagy gerincsérvvel küzd, akkor nekik ajánlatos a memóriahabos matrac, mely hőre és nyomás hatására lágyul, szinte körülöleli testünket, így sokkal kíméletesebb gerincünkkel, mint bármelyik másik matrac. Az emlékezőhab speciális előnye, hogy nem csak a gerincsérveseknek, de a hosszan fekvő betegeknek is tökéletes megoldást nyújthat, mivel antidecubitus hatásának köszönhetően a felfekvéseket meggátolja. Mindezekből milyen következtetést tudunk levonni? Nincs olyan matractípus, mely mindenki derékfájására megoldást nyújthat, mindenkinek magának kell megtapasztalnia, hogy melyik matrac megfelelő számára. A hatalmas matracválasztéknak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja magának a legjobbat, és vége az álmatlan éjszakáknak és fejfájásnak.

 

gép

 

Vákuummatracok

A vákuummatracok az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek a magyar matracpiacon. De miért is olyan jó a vákuummatrac? Mik az előnyei? Vannak hátrányai? A vákuumcsomagolási technikát a Magniflex olasz matracgyártó cég fejlesztette ki, mely eljárást ma már rengeteg más matracgyártó is előszeretettel használ. Ez az eljárást azért találták ki, hogy a matracok szállítása és tárolása sokkal könnyebb és olcsóbb lehessen. A matracokat egy óriási présgép alá helyezik, mely kipréseli belőlük az összes levegőt, így egy lapos, tekerhető matracot kapunk. Ezt hengerformába feltekerik, és befóliázzák. Légmentesen lezárják, hogy semmilyen levegő ne juthasson a matracba, csak akkor, ha kicsomagolásra kerülnek. A jóval kisebb matracok sokkal kevesebb helyet foglalnak, ennek köszönhetően több hely marad raktározásukra, és lényegesen többet tudnak egyszerre szállítani. Nem csak a gyártók, de a kereskedők és a vásárlók számára is előnyösebb megoldást jelenthet, hiszen a hazaszállítása is könnyebb, akár saját személyautónkba betehetjük, így megspórolunk egy plusz szállítási költséget. A matrac szerkezetének köszönhetően a csomagolás során a matrac nem sérül, cellaszerkezetén keresztül a levegő szabadon ki és beáramolhat. Kicsomagolásnál figyelni kell, hogy legalább egy napot hagyni kell állni, hogy a matrac visszaszívja magába az elvesztett levegőmennyiséget, visszanyerje eredeti formáját. Ha előbb vesszük használatba, akkor a matrac sérülhet. Bár ránézésre a matrac már pár órán belül eredeti pompájában fürdik, de tudni kell azt, hogy a látszat néha csal. Ha nem szeretnénk rögtön garanciális problémákkal küszködni, akkor kicsit türelmesnek kell lennünk. És mi az a 24 óra, nem igaz? A vákuummatracok másik nagy előnye, hogy nem szükséges alájuk semmilyen hiper, szuper, modern ágyrács, egy szimpla deszkabordázaton is tökéletesen ellátják funkciójukat. Arra kell figyelnünk csupán, hogy ezek a bordák között legyen annyi rés, hogy a matrac levegőzni tudjon, így elkerülhetjük a penészesedést. Vákuummatracokat már sok féle változatban találhatunk a matracpiacon. Az egyszerű hideghabtól kezdve, a speciális, felső kategóriás hideghabon át egészen az emlékezőhabos matracokig, biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb matracot. A legtöbb vákuummatrac huzata fix, mely azt jelenti, hogy nem levehető, de egy egyszerű matracvédő huzattal plusz védelemmel vértezhetjük fel. A matrachuzatok mind antiallergén anyagból készülnek, melyek biztosítják a tökéletes alvási higiéniát számunkra. Az egészséges alvás, a kényelem és a könnyű szállítás már nem álom többé.

Memory foam légátersztése

A memory foam habbal ellátott matracok, más néven emlékezőhabos matracok a mai matracgyártásban a legjobb és legnépszerűbb matracok. Miért is? A magyar berkekben csak „lustahabként" titulált anyag egy speciális hideghab anyag, mely a gyártás során egy plusz adalékanyagnak köszönhetően kissé lassabban reagál a hagyományos habokhoz képest. Hőre és nyomás hatására lágyul, puhul, ezáltal ténylegesen csak ott süllyed be, ahol az ember ránehezedik, szinte körülöleli a testet. Lustasága folyamán lassabban nyeri vissza formáját is, mely sokak számára kissé zavaró lehet, de ezt az ember könnyen megszokja. Azt azonban kevesen tudják, hogy sűrűsége miatt ennek a habanyagnak nem a legjobb a légáteresztő képessége. Önmagában nem is nagyon szokták használni, csak fedőmatracok illetve párnák formájában. Az emlékezőhab tehát egyedül nem ad ki egy komplett matracot, valamilyen alsó rétegnek (alátámasztásnak) mindenképpen kerülnie kell alá, ezzel is segítve a tökéletes átszellőzést és formakövetést. Sok esetben a matracgyártók kisebb lyukakat fúrnak a memory foam magba, hogy az átszellőzés még precízebb legyen, és természetesen puhábbá is téve ezzel a matracot. A hőmérsékletet benntartja, így egy plusz melegséget nyújthat számunkra, ami téli napokon igen kellemes lehet, de nyáron már kevésbé, főként azoknak, akik izzadósabbak. Az emlékezőhabos matracokat csak olyan esetekben javasoljuk, ha minden olyan külső körülmény adott ahhoz, hogy az alvásunkat ne zavarhassa meg a melegségérzet, vagy az izzadással járó egyéb kellemetlenség. Ilyen esetekben érdemes matracvédő huzatot tennünk a matracunkra, és nem szabad nagyon meleg paplannal takaróznunk, vagy flanel pizsamát húznunk éjszakára. Szerencsére a memóriahabnak jóval több jó tulajdonsága van, mint rossz, így nem kell rögtön lemondanunk róla, hiszen mindenre van megoldás. Az emlékezőhabot már nem csak a szállodaiparban, de a gyógyászatban is nagyon kedvelik, egyre többen használják. Hosszan fekvő betegeknek tökéletes megoldást nyújthat, mivel antidecubitus hatásának köszönhetően nem nyomja el testünket, nem gátolja a vérkeringést, így felfekvések ellen ez a legjobb megoldás. Nagyon sok kórház használja ortopédiai és égési osztályán is, hiszen a gerincsérülteknek, gerincsérvvel küzdőknek, de még az égési sérülteknek is igazi segítség lehet. Bizonyított tény, hogy azok az égési sérültek, akik memóriahabos matracon feküdtek, sokkal hamarabb épültek fel, mint a hagyományos kórházi ágyon gyógyulgató társaik. Egy szó, mint száz, az emlékezőhabé a jövő, de persze a döntés a mi kezünkben van, mivel mi magunk tudjuk, hogy mi a legmegfelelőbb számunkra.

Vákummatrac, memory foam akció, Ceriflex, Ceriflex Energy Memory matrac, vastag matrac

Ceriflex Energy Memory matrac egy kemény feszes vastag Olasz matrac ami a MatracXXL webáruházban kapható akciós áron...

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.