Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Memory foam / Rottex MF 12+4 7Z memóriahabos vákuum matrac

Rottex MF 12+4 7Z memóriahabos vákuum matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Rottex MF 12+4 7Z memóriahabos matrac 12 cm magas hideghab tartó réteget és 4 cm memory hab réteget tartalmaz. Az MF 12+4 7Z matrac vákuum kiszerelésben érkezik, ezért szállítása nagyon egyszerű, akár egy csomagtartóban is szállítható. A matrac félkemény érzetű 6-os skálán 4-es keménységű.

Főbb technikai adatok

Antiallergén: Igen
Szállítási határidő: 21 munkanap
Ergonómiai zónák száma: 7 zóna
Súlykorlát: 100 kg
Matracmagasság: 18 cm
Gyártó: Rottex
Garanciális idő: 7 év

39 900 Ft
33 900 Ft
1 db

49 900 Ft
44 100 Ft
1 db

54 900 Ft
50 800 Ft
1 db

74 000 Ft
72 400 Ft
1 db

81 200 Ft
73 900 Ft
1 db

92 000 Ft
88 200 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 1 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

A Rottex MF 12+4 7Z memóriahabos matrac 12 cm magas hideghab tartó réteget és 4 cm memory hab réteget tartalmaz. Az MF 12+4 7Z matrac vákuum kiszerelésben érkezik, ezért szállítása nagyon egyszerű, akár egy csomagtartóban is szállítható. A matrac félkemény érzetű 6-os skálán 4-es keménységű. A Rottex MF 12+4 7Z matrac 18 cm magas huzattal együtt. A huzat levehető és 40 fokon mosható. A matrachuzat egy speciális bambusz szállakkal átszőtt Bamboo elnevezésű huzattal érkezik. A matracra a gyártó 7 év garanciát vállal. A matrac 7 ergonómiai zónát tartalmaz, ezzel előgeítve, hogy a gerin egyenes legyen. 

Rottex logó

Rottex cégtörténet

 

A Rottex egy 17 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár Tatán található, 2 hektáros területen található, modern gépparka szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. Az évek során számos matrac család került ki a gyárból. A Rottex termék kínálatában megtalálhatók a vákuum matracok, a bonell rugós, zsákrugós matracok, ezeken felül még a memory, latex kókusz és gyerekmatracok is. A matracokon felül számos kiegészítőt is találhatunk magunknak. A Rottex matracban gondolkodó vásárlók több mint 40 matrac közül választhatnak. Minden fajta matracból található a lánytól az egészen kemény matracokig.
Az állandó bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy, mint Horvátország, Szlovákia, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztria, Németországba.

 

Rottex matracok

 


A Rottex a 17 év alatt majdnem minden típusú matrac fajtából gyártott a vásárlóknak. Kikerült már számtalan rugós matrac, köztük a bonell rugós és zsákrugós is, illetve memory habos, latex matrac is. Néhány memória habos matracban előfordul kókusz réteg is. A kókusz nagyon jó átszellőző tulajdonsággal rendelkezik és mellette tartást ad a matracnak. A Rottex memory habos matracai 16 és 20 magasság között vannak, előfordul hagyományos csomagolással és vákuumcsomagolással is.


Vákuum matrac család

Memória hab

A memory habot az 1970-es években találták fel és kellett egy jó pár év, hogy a matracokban is megjelenjenek. Azóta viszont jobban kedvelik az emberek és lassan kiszoríthatja a hagyományos bonell rugós matracokat. A memory foam egy viszkoelasztikus poliuretán hab, más néven memory foam, vagy emlékező hab. A memory habnak az előnye, hogy milliméter pontosan leköveti a testet és nagyon jó alátámasztást nyúlt. A memory foam matracok puhább, bele süllyedősebb érzetet keltenek, elnyelik a mozgási energiát. Az emlékező hab matrac kiváló választás annak, akinek ízületi fájdalmai, vérkeringési problémái vagy gerinc problémai vannak a kiemelkedő alátámasztás miatt.

 

Memory

Hideghab


Lassan a régi szivacsokat felváltják a hideghabok. A hideghabok legfőbb tulajdonsága a kémiai összetételt mellőzve, hogy a hideghabok sokkal tartósabbak, hosszabb az élettartama, jobban szellőzik és nem fog porlani az évek folyamán. A hideghaboknak számos változata létezik, többek között a memória hab is egy hideghab. A hideghabok sűrűsége általában 25-35 kg/m3 között vannak. A Rottex matracokban ez a szám 33-35.

 

Memory matrac garancia.


A Rottex bonell és zsákrugós matracira a cég 7 év garanciát vállal. Ebből egy év teljes körű, a maradék 9 év esetében pedig 30% -os deformációja esetén él a garancia.

 

 

matrac, egyedi méret, egyedi méret matrac, rottex matracok, rottex matrac méretek, matrac webáruház, memory matrac, memory, emlékező hab, vákuum matrac

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2017. január 02. 20:46:52

Nagy László

méret eltérés

Lehet-e a választéktől eltérő méretü matracot rendelni?
ROTTEX MF 12+4 7Z típus esetén 90x180cm, méretüt szeretnék rendelni