Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Memory foam / Tempur® Sensation 19 matrac

Tempur® Sensation 19 matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Tempur® Sensation 19 matracok érzékelik az Ön testét, egész éjszaka során kitűnő kényelmet biztosítanak. A matrac az egyedi Tempur anyag kombinációját képezi a speciálisan formázott nagy rugalmasságú poliuretán anyaggal, amely biztosítja a konkurenciamentes kényelmet és a legcsodálatosabb alvást, amelyet valaha is átélt.

Főbb technikai adatok

Antiallergén: Igen
Szállítási határidő: 21 munkanap
Ergonómiai zónák száma: Homogén zónarendszer
Súlykorlát: 130 kg
Matracmagasság: 20 cm
Garanciális idő: 15 év
Gyártó: Tempur

429 900 Ft
398 000 Ft
1 db

429 900 Ft
398 000 Ft
1 db

439 900 Ft
399 000 Ft
1 db

729 000 Ft
659 000 Ft
1 db

769 900 Ft
699 000 Ft
1 db

799 000 Ft
739 000 Ft
1 db

910 000 Ft
799 000 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

TEMPUR SENSATION 19

TEMPUR komfort, rugós matrac érzete.

A Tempur Sensation 19 matracok érzékelik az Ön testét, egész éjszaka során kitűnő kényelmet biztosítanak. A matrac az egyedi Tempur anyag kombinációját képezi a speciálisan formázott nagy rugalmasságú poliuretán anyaggal, amely biztosítja a konkurenciamentes kényelmet és a legcsodálatosabb alvást, amelyet valaha is átélt. A Sensation 19 matracok tökéletesen megfelelnek úgy az elegáns, mint a hagyományos hálószobákba. Az elegáns világosszürke huzat könnyen levehető és 60 °C-on mosható. A matracok ezen felül speciális, légáramlást biztosító csatornarendszerrel vannak ellátva. Köszönve a felsorolt tulajdonságoknak a Sensation Lite matracok segítik az elegáns, mindamellett egészséges környezet kialakítását hálószobájában, Ön pedig minden reggel ereje teljében ébred.

 

Tempur® Sensation matrac az alábbiakat nyújtja Önnek:

 

  • Egyedülálló Tempur, NASA által kifejlesztett alapanyag
  • Tökéletes alátámasztást biztosító forma
  • Ott lágy, ahol lágynak akarjuk és ott kemény, ahol keménynek kell lennie
  • Az ízületekre és a gerincre fájdalomenyhítő hatással van
  • Ellenáll az atkáknak és az egyéb allergéneknek
  • Garancia 15 év arányos részben

AZ EGYEDÜLÁLLÓ TEMPUR ANYAG:

 

A nyomáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező  TEMPUR® anyag áttörést jelentett az alvás technológiájában, amely mindenkorra megváltoztatja azt a módot, ahogy jelenleg alszunk. E forradalmian új anyag története, amely a szíve és lelke az összes TEMPUR terméknek, a NASA kutatásokkal kezdődött, olyan anyag kifejlesztése érdekében, amely csökkentené azt az óriási megterhelést, amelynek az űrhajósok vannak kitéve.

A Tempur társaságnak dolgozó szakemberek tudasították a TEMPUR nyomáscsökkentő anyag óriási hatóképességét és több millió dollárt befektetve, csaknem egy évtizedet kutatással eltöltve, foglalkoztak azzal, hogy az anyag ideális felületté váljon az alváshoz.

 

MI A TEMPUR?

 

 A Tempur egy nyitott cellás, viszkóz-elasztikus, hőmérsékletre érzékeny, nyomáscsökkentő anyag. A Tempur anyag tökéletesen alkalmazkodik az Ön testéhez. A szokványos poliuretán anyagnak rendszertelen sejtszerkezete van, amely az Ön testsúlya alatt egyszerűen összenyomódik. A Tempur anyag esetében a nyitott sejtek milliárdjai gyengéden körbeölelik a testet, ezzel ellennyomás nélkül teljeskörű alátámasztást biztosítanak ott, ahol erre szükség van. A Tempur anyag visszaáll eredeti helyzetébe, amint felemelkedik a fekhelyről.

 

EGYEDI ANYAGÖSSZETÉTEL:

 

Az autentikus Tempur anyag csak társaságunk gyártóüzemében készül, a saját anyagösszetétel alkalmazásával, melyet csak az emberek egy kis csoportja ismer. E gyártási folyamat kizárólag a Tempur termékek gyártásánál kerül alkalmazásra. A Tempur olyan termékekkel szolgál, amelyek nem károsítják életkörnyezetünket. A takaró anyagok teljesítik az Ökotex 100 szabvány követelményeit, és a matracokhoz használatos anyag pedig jóváhagyásra került a független német LGA intézmény által, mint ökológiai szempontból megfelelő anyag. A Tempur termékek az alkalmazott kezelések által ellenállnak az atkáknak és egyéb, a háztartásokban fellelhető allergéneknek.

 

ALÁTÁMASZTÁST BIZTOSÍTÓ FORMA:

 

A csodálatos Tempur anyag forradalmat indított el az alváskultúra területén és bizonyította, hogy a matracnak nem kell keménynek lennie, vagy puhának, de lehet mindkettő. A Tempur matracok pontosan alkalmazkodnak az Ön testéhez, ezzel gyakorlatilag megszüntetik a fájdalmat keltő nyomáspontokat és csökkentik a test azon szükségletét, hogy állandóna forgolódjunk és kényelmes, fájdalommentes pozíciót keressünk az alváshoz.

A Tempur anyag ott lágy, ahol lágynak akarjuk és ott kemény, ahol keménynek kell lennie.

 

NYOMÁSKIEGYENLÍTŐDÉS ÖSSZEHASONLÍTÁSA:

 

Rövidre fogva - a nyomáskiegyenlítődés az a folyamat, amikor a nyomás egyenletesen felszívódik és elosztódik a test egész felületén.

A nyomás egyenletes elosztódása az Ön ízületeire és hátgerincére fájdalomenyhítő hatással van, de segíti a mély és nyugodt alvást is. A Tempur matracok a tökéletes nyomáskiegyenlítődés rendszerét biztosítják, amely kényelmet, támaszt és nyugodt alvást kínál.

A nyomáskiegyenlítődés fontos szerepet játszik az álmatlanság által okozott hát- és csípőfájdalmak, fibrosis mialgin, artritidis és nyugtalan láb szindróma betegségek kialakulásában.

A Tempur matrac és a rugós matracok közti különbséget tudományosan dokumentálták és szemléltetően bizonyították elektronikus mérőrendszerrel. Nyomásszenzorokkal ellátott elasztikus takarót csatlakoztattak a számítógéphez és tesztelték, összehasonlították a nyomáskiegyenlítést. A mérések azt mutatják, hogy a Tempur matracok esetében sokkal jobbak az eredmények, ami a testnyomás csökkentését illeti.

Hasonló termékek

Hilding Thermo Select luxus memory foam matrac

Hilding Thermo Select luxus memory foam matrac egy kivételesen különleges Svéd memory foam matrac. Átgondolt formatervezésével, rendkívül magas minőségű alapanyagok felhasználásával készült memory foam matrac. A speciális, alváslaboratóriumi kutatások eredményeként megszületett matrac, páratlan pihenési élményt garantál

Hilding Thermo Select luxus memory foam matrac
149 900 Ft
Most: 129 700 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.