Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Táskarugós matracok / Billerbeck Portofino zsákrugós anatómiai matrac

Billerbeck Portofino zsákrugós anatómiai matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Billerbeck Portofino zsákrugós anatómiai matrac kiválóan követi a test alakját, vastag nagyon kényelmes komfortot adó magas minőségű zsákrugós matrac. Az 528 db 5 zónás matrac rendkívül formakövető, ideális alátámasztást biztosít.

Főbb technikai adatok

Gyártó: Billerbeck International
Ergonómiai zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Garanciális idő: 10 év
Szállítási határidő: 21 munkanap
Fekvőfelület: Egyoldalas felépítés
Zsákrugók száma: 225/m2
Matracmagasság: 25 cm
Antiallergén: Nem

155 500 Ft
141 400 Ft
1 db

207 500 Ft
188 700 Ft
1 db

228 300 Ft
207 600 Ft
1 db

259 600 Ft
236 000 Ft
1 db

Matrac ülőmagassága

A matracok legfontosabb feladata, hogy testünk vonalát tökéletesen lekövesse, a megfelelő pontokon alátámassza, ezzel biztosítva használójának egy egészséges és pihentető alvást. Nem elhanyagolandó szempont azonban az sem, hogy matracunkra le, illetve fel tudjunk ülni. Hiszen n [...]

Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 

billerbeck

 

Billerbeck Portofino zsákrugós anatómiai matrac

A Billerbeck Portofino matrac a táskarugós matracok között is páratlan. Az 5 zónával ellátott matrac rugósűrűsége 528db/m2, mely ergonómiai szempontok alapján kialakított, hogy tökéletesen felvehesse testünk vonalát, határozott alátámasztást biztosítson, ezáltal egy igazán pihentető, egészséges alvásban lehessen részünk a hét minden napján. Formakövetésnek köszönhetően pedig gerinckímélő hatású, így gerincsérülteknek, sérveseknek, hátfájósoknak és egyéb ízületi panaszokkal küzdőknek egyaránt ajánlott. A matrac huzata kiemelt vastagságú poliészter szálbundával steppelt, Lycra tartalmú, viszkóz anyagból készült szövet, mely meggátolja a poratkák és a nem kívánt gombatelepek matracba kerülését, így a higiénikus alvás sem álom többé. A matrachuzat színével harmonizáló szegély nem csak szebbé és elegánsabbá varázsolja matracunkat, de segít a matrac deformitásának megelőzésében. A különleges varrástechnológiának köszönhetően pedig a matrac felső kényelmi rétege tetszés szerint cserélhető. A kényelmi rétegek tetszés szerint választhatók a matrachoz, melyek 4 típusból állnak: masszírozóhab, emlékezőhab, toll és latex. A kiválasztott párnázó réteg befolyásolja majd a fekvőfelület keménységét. A kényelmi réteggel együttesen 26 cm vastag matrac 130kg-ig terhelhető, így az átlagosnál kicsit magasabb testsúllyal rendelkezők is használhatják.

 

zsákrugó Multi rendszerű zsákrugó

A multi pocket spring kifejezést rugós matracoknál használjuk, azon belül is a zsákrugós matracok...

Matracvásárlás során egyre több helyen találkozunk azzal a kifejezéssel, hogy multi pocket spring matrac. De mit is jelent ez? Az alábbiakban leírjuk, hogy ezek a matracok milyen leven működnek, mi a céljuk, és miért olyan kényelmesek. A multi pocket spring kifejezést rugós matracoknál használjuk, azon belül is a zsákrugós matracok bizonyos fajtáját nevezzük így. Ahogy a legtöbb zsákrugós matracnál lenni szokott, úgy itt is minden egyes rugótest külön textil zsákocskákba vannak csomagolva az áthullámzás elkerülése és a még tökéletesebb pontrugalmasság elérése érdekében. A multi pocket spring rendszer a keménység és a lágyság kombinációja egy matracon belül, mellyel nyomáscsökkentő hatást érhetünk el testünk legfontosabb pontjain (váll és csípő). Emellett gerincünknek is megfelelő alátámasztást képes biztosítani. Ezt a hatást a különböző vastagságú rugókkal érhetjük el. Egy ilyen matracon belül általában 2 vagy 3 különböző vastagságú acélrugót helyeznek el, így ahol vastagabb rugók vannak, ott keményebb alátámasztást érhetünk el, míg a vékonyabb rugók mentén a matrac puhább lesz. A különböző zónázási rendszerek más érzést nyújtanak, és eltérő célokat szolgálnak. A 3 zónás rendszer a gerinc megfelelő alátámasztását segíti, míg az 5 zónás kialakítás a vállak, a gerinc és a csípő megtartásáért lesz felelős. A zsákrugók középső struktúrája egy méhkaptárhoz hasonlít, melynek köszönhetően a rugók közötti rések lényegesen lecsökkennek, hogy gerincünk a lehető legtöbb és legjobb alátámasztást kaphassa.

pipa Billerbeck minőség

 

A Billerbeck nem csak Magyarországon, de más külföldi országokban is nagy népszerűségnek örvend.

A közel 100 éves hagyományokkal büszkélkedő Billerbeck cégcsoport nevét ma már mindenki ismeri, a Billerbeck név hallatán a magas színvonalú, korszerű, minőségi paplanok, párnák, matracok és ágyak jutnak az eszünkbe, nem véletlenül. Céljuk, hogy a vásárlók az elvárásaiknak megfelelő termékeket kaphassanak, emellett az értékesítők is profitálhassanak. Ez a költségtudatos cégpolitika viszi őket előre, nem véletlen tehát, hogy a Billerbeck cégcsoport Magyarország egyik vezető alváskultúrával foglalkozó nagyvállalata. A kreatív csapatmunka innovatív ötletekkel vértezi fel a vállalatot, melynek köszönhetően az alváskultúra egész területén képesek voltak maradandót alkotni, és továbbra is új fejlesztéseken dolgozni, hogy az újonnan felmerült vásárlói igényeket kielégíthessék. Külső partnerekkel együttműködve, modern technológiákat alkalmazva, termékeik ügyfél-orientált és környezetbarát módon kerülnek gyártásra. Gyártás szempontjából a Billerbeck a leggyorsabb és legrugalmasabb vállalat a piacon. A vásárlók igényeit feltétel nélkül követik, és ha bármi gond merülne fel, kiváló problémamegoldó képességükkel azonnal segítenek. A gyártás során gondosan válogatott alapanyagokkal dolgoznak, minden munkafázist figyelemmel kísérnek, leellenőriznek, hogy a végtermék a lehető legjobb minőségű lehessen. Ügyfélszolgálatuk első osztályú, mind a kereskedői, mind vásárlói területen. A Billerbeck matracok tudományos kutatások alapján kifejlesztett alvási rendszerrel rendelkeznek, a hagyományokat ötvözik a modern technológiával. A Billerbeck matracai egytől-egyig mind bevizsgált ortopédiai gyógymatracok, egészségpénztárra elszámolható gyógyászati segédeszközök, melyek gerinckímélő hatásúak és tökéletes alátámasztást biztosítanak felhasználójának. . A Billerbeck paplanok és párnák jó hírnévre tettek szert Magyarországon, hiszen a természetes alapanyagoktól kezdve a pehelytöltetűn át egészen a funkcionális száltöltetű termékekig, a Billerbeck a legjobb minőséget kínálja vásárlóinak. A speciális, antiallergén ágyneműket kifejezetten allergiások számára fejlesztették ki, hiszen akár 95 Celsius fokon is moshatók, főzhetők és száríthatók anélkül, hogy evvel az anyagot roncsolnánk. A pehely, a pamut és a bambusz töltetű paplanok pedig azok számára lesznek kedvezők, akik a természetes alapanyagokat kedvelik. Ezen termékek mind bőrbarát anyagokból készülnek, kellemes és természetes alvási klímát nyújtanak, hogy az éjszakánk igazán pihentető legyen. A matracok, ágyak, paplanok és párnák mellett számos más kiegészítő is fut Billerbeck márkanév alatt, mint például törölközők, köntösök, lepedők, plédek és ágyrácsok. A hosszas kutatásoknak, kiváló cégpolitikának és kommunikációjuknak köszönhetően a Billerbeck nem csak Magyarországon, de más külföldi országokban is nagy népszerűségnek örvend.

 

bb

 

A Billerbeck cégcsoport Magyarország egyik vezető alváskultúrával foglalkozó nagyvállalata, mely közel 100 éves...

A Billerbeck céget Paul Dültgen és Heinrich Billerbeck alapította 1921-ben, Németországban. A családi tradíciókkal rendelkező vállalkozás kiváló minőségű ágyneműkkel kezdte pályafutását, mely ma már egy Európa szerte ismert, nemzetközi cégcsoporttá nőtte ki magát. A közel 100 éves hagyományokkal büszkélkedő cégcsoport nevét ma már mindenki ismeri, a Billerbeck név hallatán a magas színvonalú, korszerű, minőségi paplanok, párnák, matracok és ágyak jutnak az eszünkbe, nem véletlenül. A tökéletes alváskörülményeket megteremtő cégcsoport 1984-ben érte el kis hazánkat, és azóta Magyarországon is piacvezető. A kiváló minőségű antiallergén paplanok és párnák között találhatunk magyar libapehely töltetű termékeket is, hiszen mindenki tudja, hogy a magyar libapehelynek nincs párja. A cég fő alapelve, hogy a vásárlói igényeket minden körülmények között kielégítsék, ezért termékeiket folyamatosan fejlesztik ezen igényekhez mérten, termékválasztékuk ezáltal állandóan bővül. A Billerbeck matracok tudományos kutatások alapján kifejlesztett alvási rendszerrel rendelkeznek, a klasszikus forma és hagyományos alapanyagok ötvözésével kialakított matracok között találhatunk bonell –és táskarugós, habmagos, kókusz, memóriahabos és latex termékeket is. Itt biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A matracok mellett elmaradhatatlan kiegészítőként a topperek sem elhanyagolandók, melyek a már meglévő ágyunkat vagy matracunkat egy plusz kényelmi réteggel láthatnak el. A Billerbeck matracai egytől-egyig mind bevizsgált ortopédiai gyógymatracok, egészségpénztárra elszámolható gyógyászati segédeszközök, melyek gerinckímélő hatásúak és tökéletes alátámasztást biztosítanak felhasználójának. Huzataik speciális textíliával és különböző száltöltetekkel ellátott, steppelt matrachuzatok, melyek teljesen antiallergének a megfelelő higiénia és ezáltal a tökéletes alvás elérése érdekében. A Billerbeck paplanok és párnák jó hírnévre tettek szert Magyarországon, hiszen a természetes alapanyagoktól kezdve a pehelytöltetűn át egészen a funkcionális száltöltetű termékekig, a Billerbeck a legjobb minőséget kínálja vásárlóinak. A speciális, antiallergén ágyneműket kifejezetten allergiások számára fejlesztették ki, hiszen akár 95 Celsius fokon is moshatók, főzhetők és száríthatók anélkül, hogy evvel az anyagot roncsolnánk. A pehely, a pamut és a bambusz töltetű paplanok pedig azok számára lesznek kedvezők, akik a természetes alapanyagokat kedvelik. Ezen termékek mind bőrbarát anyagokból készülnek, kellemes és természetes alvási klímát nyújtanak, hogy az éjszakánk igazán pihentető legyen. A Billerbeck gondolt a legkisebbekre is, így kifejezetten a gyermekek számára gyártott matracok és ágyneműk várják kis gazdáikat, melyek igazodnak fejlődésük menetéhez és segítik őket. A Billerbeck ágyak esztétikusak, praktikusak és nem utolsó sorban az ő matracaikhoz lettek kifejlesztve. A különböző fejvéggel rendelhető ágyak között biztosan mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat, mely nem csupán a hálószoba ékessége lehet, de egy tökéletes és kényelmes fekhelyet biztosít matracunknak és természetesen nekünk. A hatalmas felnyitható ágyneműtartóval rendelkező ágyak pedig helytakarékosak, így olyanok számára is jó megoldást nyújtanak, akik kevés hellyel rendelkeznek otthon. A kiegészítő termékek között találhatunk olyanokat, melyek nem csak a hálószobában, de a fürdőszobában is remek szolgálatot tehetnek: törölközők, lepedők, plédek, ágyrácsok és egyéb termékek is fellelhetők a Billerbeck kínálatában. Nem véletlen tehát, hogy a Billerbeck cégcsoport Magyarország egyik vezető alváskultúrával foglalkozó nagyvállalata.

 

A MatracXXL a vásárlókért van, ezért minden garanciális problémát külön kezelünk.

 

A MatracXXL webáruházban minden a vásárlókért van, minden róluk szól. A fantasztikus árak mellett, folyamatos akciókkal kedveskedünk a minket választók számára. Minőségi termékek, gyors és precíz kiszolgálás, ingyenes szállítás és verhetetlen árak. Webáruházunkban minden termék rendelkezik garanciával. A garanciavállalás ideje természetesen termékenként eltérő, hiszen ezeket a gyártó szabja meg. Ugyanabban az árkategóriában például nem biztos, hogy minden matracra ugyanannyi garancia érvényes, ha a gyártója más. A kiegészítő termékekre, mint például a paplanokra, párnákra és egyebekre általánosságban egy év garanciát vállal annak gyártója. A matracoknál ennél már jóval több időre számíthatunk. A legtöbb Magyarországon forgalmazott matrac (beleértve a külföldi gyártásúakat is) általánosságban 10 éves garanciával rendelkeznek, de akadnak olyanok is, melyekhez akár 15 év gyártói garancia társul. A garanciavállalás matraconként úgyszintén eltérő. Más a garancia a rugós matracoknál, mint a habmatracoknál vagy az emlékezőhabos matracoknál. A legtöbb matracnál a garanciális feltételek a matrac kigödrösödésére, gyártási hibára, szállítás során keletkezett károkra, huzat szálhúzódására, esetleges cipzár problémákra vonatkoznak. A garanciák a huzatra és a matracmagra is értendők. Bár a rugós matracokra 10 év garancia érvényes, melyből csupán két év értendő a kárpitozásra. A kigödrösödés mértékét úgyszintén a gyártó szabja meg. Ma már Magyarországon is kedvelt a gyártók körében az értékcsökkenő garanciavállalás. Ezt a nyugati országokban már évek óta sikeresen használják, és kis hazánkban is egyre népszerűbb. Az értékcsökkenő garancia első 2 évében a matracra teljes körű jótállás vonatkozik. A harmadik év után már értékvesztés lép érvénybe, hiszen ekkor már 3 éve használjuk a vásárolt matracot, így a gyártó már csak a matrac 70%-ára vállal garanciát, a fennmaradó 30% a vásárlót terheli. Ez minden évben csökken, ami annyit tesz, hogy a negyedik évben a gyártó részéről már csak 60% garancia vállalható fel, míg a vásárlóra hárul 40%, és így tovább. Ez a garancia azért előnyösebb, hiszen így a gyártónak nem sok lehetősége van kibújni a jótállás alól, illetve a garancia minden egyes új matrac vásárlásánál, cseréjénél újra indul. A MatracXXL a vásárlókért van, ezért minden garanciális problémát külön kezelünk. Ha bármi probléma merülne fel a MatraxXXL-ben vásárolt termékkel kapcsolatban, akkor keressenek minket bizalommal. Mi azonnal felvesszük a gyártóval a kapcsolatot, és elindítjuk a garanciális ügyintézést, hogy az esetleges problémát minél előbb orvosolni tudjuk.

matrac, zsákrugós matrac, matrac akció, billerbeck matrac, billerbeck akció, táskarugós matrac

 

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.