Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Táskarugós matracok / Hilding Select Multi táskarugós matrac

Hilding Select Multi táskarugós matrac

Hilding Select Multi táskarugós matrac Értékelés: 5 / 5 1 0

Rövid leírás

A Hilding Select Multi táskarugós matrac egy speciális 525db/m2 zsákrugót tartalmazó kétoldalas, vastag antiallergén matrac egyik oldalán természetes Latex a másik oldalán Memory-Foam párnázóréteggel. Fantasztikus alvási élményt nyújt a 7 ergonómiai zóna, antibakteriális Sensity huzat és a két különleges párnázóréteg kombinációja.

Főbb technikai adatok

Antiallergén: Igen
Gyártó: Hilding Anders Sweden
Ergonómiai zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Garanciális idő: 15 év
Szállítási határidő: 14 munkanap
Zsákrugók száma: 538/m2
Matracmagasság: 27cm
Fekvőfelület: Fordítható két oldas matrac

104 900 Ft
94 900 Ft
1 db

104 900 Ft
94 900 Ft
1 db

104 900 Ft
94 901 Ft
1 db

174 900 Ft
159 900 Ft
1 db

200 000 Ft
180 900 Ft
1 db

222 000 Ft
198 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 1 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

 A Hilding Select Multi táskarugós matrac hihetetlen alvási élményt nyújt. Ez a kiváló minőségű vastag, Svéd multi zsákrugórendszerű 7 ergonómiai zónás matrac nagyszerű választás azon kedves vásárlók számára, akik hosszú távú egészséges alvási megoldást keresnek. Az 525db/m2 táskarugó azon kívül, hogy tökéletesen követi a test alakját, tökéletes súlyelosztást garantál. A Hilding Select Multi táskarugós matrac egy olyan kétoldalas matrac mely az egyik oldalán 3 cm természetes LATEX párnázóréteget a másik oldalon 3 cm nagysűrűségű MEMORY FOAM alvóréteget tartalmaz. A matrac két különböző felülete egymástól markánsan eltérő alvási komfortot nyújt,így bárki kiválaszthatja éppen miyen típusú környezetben kíván pihenni.

 

Hilding Logo

A Hilding Select Multi táskarugós matrac vastag, a multi rendszerű táskarugókon Memory-foam illetve Latex réteggel hihetetlen alvási komfortot nyújt. A pihenő test tökéletes súlyelosztása mellett a matrac kiválóan lélegzik is. Az alvási mikroklíma hgiéniai komfortja alapvetően befolyásolja pihenésünk minőségét. A megfelelően száraz mikroklíma, a tökéletes szellőzés mind hozzájárul a regenerálódás minőségéhez. 

 

Hilding Select Multi táskarugós matrac

 

MULTI ZSÁKRUGÓRENDSZER


A Hilding Select Multi táskarugós matrac multi zsákrugórendszere 525db/m2 individuális pocket-rugót tartalmaz. Ez a rendkívül nagy mennyiségű egymástól függetlenül mozgó acél rugótest  fpontrugalmassága miatt tökéletes formakövetést biztosít. A jelentősen megnövelt mennyiségű zsákrugó adott testfelületre jutó alátámasztási követelménye sokkal alacsonyabb mint a hagyományos rugórendszereknél, ezért nem csak sokkal jobb alátámasztást garantál hanem sokkal hosszab átlagos élettartalmat biztosít matracának. Az egy alátámasztási pozícióra jutó zsákrugók száma sokkal több így garantáltan jobb súlyelosztást és élettartamot biztosít.

 

Hilding Select Multi táskarugós matrac

 

ANTIBAKTERIÁLIS SENSITY HUZAT

 Az antibakteriális SENSITY levehető mosható huzta 100% os védelmet nyújt a baktériumok ellen. MIvel olyan környezetet teremt melyben a mikrogombák nem élnek meg a baktériumok nem tudnak elszaporodni ezért az atkák melyek annyi allergiás megbetegedésért felelősek nem tudnak táplálkozni. A baktériumok felelnek az elhalt bőrhámsejtek előemésztéséért így ez nem történik meg, és a táplálék hiánya miatt az atkák életkörülményei ellehetlenednek.  Ezért a SENSITY antibakteriális huzat 100% osan antiallergén, atkementes közeget garantál. A huzat ráadásul levehető és 60 C fokon korlátlanul mosható!

Hilding Select Multi táskarugós matrac

 

LATEX párnázóréteg

A Hilding Select Multi táskarugós matrac egyik oldalán 3 cm LATEX természetes párnázóréteg található. Az organikus LATEX réteg remekül szellőzik, tökéletes alakkövetést biztosít és a multi zsákrugó rendszerrel kiegészítve tökéletesen támasztja alá a gerincoszlopot. 

Hilding Select Multi táskarugós matrac

 

MEMORY FOAM párnázóréteg

A Hilding Select Multi táskarugós matrac egyik oldalán nagysűrűségű MEMORY-FOAM párnázóréteg található. Aki szereti és ismery a viszkoelasztikus hab kiváló tulajdonságait  tudja milyen szinten tehermentesíti a gerincoszlopot és milyen kényelmes alátámasztást biztosít. 

 

Hilding Select Multi táskarugós matrac

 

A Hilding Anders cégcsoportot Hilding Andersson alapította 1939-ben Svédországban. A kezdeti nehéz idők ellenére, töretlen kitartása és odaadása hamar sikert aratott, az 1940-es évek végére már kiemelkedő hírnevet szerzett vállalatának és kiváló minőségű termékeivel a Hilding Anders egy virágzó matracbirodalommá nőtte ki magát. Néhány évtizeddel később már ez a cégcsoport lett az IKEA fő beszállítója, és több mint 50 éve ők látják el az IKEA majdnem 300 áruházát matracokkal és ágykeretekkel szerte a világon. Az 1980-as években Hilding Anders unokája Ann-Charlotte egy olyan terjeszkedési bravúrt hajtott végre, mellyel végérvényesen megvetették lábukat a matraciparban. A terjeszkedés lényege az volt, hogy a meghódítani kívánt ország legismertebb és legnépszerűbb márkajogait megvásárolják az esetlegesen hozzá tartozó gyáregységekkel együtt. Így nem új márkát vezettek be, hanem a régi, jól megszokott márkával látta el vásárlóit és ez által ismertette meg velük a Hilding márkanevet is. A filozófia a gyakorlatban is helyt állt, így 1991-re a Hilding Anders Skandinávia legnagyobb bútor –és matracgyártójává válhatott. A folyamatos terjeszkedéseknek köszönhetően pedig meghódította az ázsiai, az európai és az orosz piacot is. A Hilding ma 41 országban, 22 márkajoggal és 18 gyáregységgel visszavonhatatlanul piacvezető lett. A vállalat matracai 2012 óta már Magyarországon is kaphatók. A bevezetésre kerülő matracok között főként zsákrugós és multi-zsákrugós matracokkal találkozhatunk. A Hilding matracok bevezetésével természetesen kiemelt akciókkal járnak, így e matracok jóval olcsóbban megvásárolhatók, mint a környező országokban. Bizonyos Hilding matracok akár 515 darab zsákrugóval rendelkezhetnek, melyeknek köszönhetően formakövetésük sokkal precízebb és pontosabb, nagyobb rugalmasságot biztosítanak. A rugók magas száma továbbá megnöveli a matrac élettartamát. A legtöbb Hilding matrac két komfortoldallal rendelkezik, így párok számára is tökéletes megoldást nyújt, az eltérő testsúlyú férfiak és hölgyek is bátran használhatják, kifogástalan alátámasztást nyújtanak, mindemellett kényelmesek is. A 7 zónás zsákrugós rendszerrel ellátott matracok felső rétege bio hideghabból készül, mely biztosítja a megfelelő légáteresztést és a még pontosabb formakövetést.

 

Antiallergén ANTIALLERGÉN MATRACOK

Mi az az antiallergén matrac? Hol kapható? A kérdés, akárcsak az összes matraccal kapcsolatos kérdés helytálló és indokolt, hiszen az egészséges alvás egyik alapvető feltétele a megfelelő alvási higiénia és mi vihetne ehhez közelebb, mint az antiallergén alvási környezet? Viszont itt is azt kell mondanunk, hogy konkrét válasz nem létezik erre a kérdésre, hiszen ahhoz, hogy egy matrac antiallergén legyen, rengeteg feltételnek meg kell valósulnia. Az egyik és legfontosabb nem a matracmag, hanem a matracunk huzata. Akarva-akaratlanul is előfordul, hogy ráöntjük a kávét a matracra, koszosan fekszünk bele, esetleg gyermekünk vagy háziállatunk keni össze valamilyen módon. Ebben az esetben az a legjobb megoldás, ha a matrachuzat levehető és mosható, hiszen ilyenkor csak lecipzárazzuk és mehet a mosógépbe. Tudni kell azt is, hogy az éjszakák során forgolódás közben elhalt hámsejtjeinket lehullajtjuk, mely szép lassan úgyszintén a huzatba vándorol. Ez a poratkák tápláléka, e nélkül nem maradnak életben, de hát a hámlás ellen semmit sem tehetünk. Mosás során a poratkák 60 Celsius fokon elpusztulnak, így aggodalomra semmi ok. Továbbá érdemes a matracot néha szellőzni hagyni (vegyük le róla az ágyneműt, lepedőt, stb.) hiszen a poratkáknak hámsejtjeink mellett a nedvességre és a sötétségre van szükségük életben maradásukhoz. A rendszeres szellőztetéssel máris kiiktattuk ezeket a tényezőket, és az atkák mellett egyéb nem kívánatos kórokozóktól is megszabadulhatunk. Ha a matracunk fix huzattal rendelkezik, akkor sem kell megijedni, hiszen van másik megoldás, a matracvédő huzat. Matracvédő huzatok is számtalan változatban léteznek már, az egyszerű pamuttól egészen az antiallergén huzatig, de itt is észben kell tartanunk a három fő szabályt: fény, szellőztetés és mosás. Akárcsak a matrachuzatoknál és a matracvédőknél, ugyanez igaz az ágyneműnkre is. Ennek a három feltételnek teljesülésével érhetjük el, hogy hálószobánk és matracunk atkamentes, vagyis antiallergén legyen. Persze léteznek már olyan matracok is, melyeknél maga a matracmag egy speciális antibakteriális habanyagból készül, de ezeket legjellemzőbben a babamatracoknál és gyerekmatracoknál használják, hiszen itt a matracba jutó lehetséges kórokozók száma jóval magasabb, mint a felnőtt matracokénál. Ezeknél a matracoknál nagy előny, hogyha gyermekünk véletlenül bepisil, akkor a matracmag meggátolja, hogy bármilyen baktérium és gombatelepek megtelepedjenek benne. Akárhogy is választanak majd matracot, a három alapvető szabályt sose feledjék, mert ezzel nem csak az esetlegesen allergiás betegségben szenvedők tünetei enyhülhetnek, de a még nem allergiás személyek is védve lehetnek.

Szállítás INGYENES SZÁLLÍTÁS

A MatracXXL webáruház természetesen ingyenes, teljesen költségmentes szállítást garantál kedves vásárlóinak. Ön az otthona meleg kényelméből teljesen biztonságosan rendelhet bármilyen terméket melyet aztán a kollégáink átltal előre az Önnek legalkalmasabb időpontban ingyen, díjmentesen szállítunk ki. Garantáljuk a hibátlan kiszállítást, szolgáltatásainkat teljesen az Öök igényei szerint alakítottuk ki. 

matrac, táskarugós matrac, Hilding matrac, matrac akció, zsákrugós matrac, vastag matrac

A Hilding Select multi táskarugós matrac vastag kiváló alátámasztást nyújtó zsákrugós matrac akció áron ....

Hasonló termékek

Billereck Bahama Nova táskarugós matrac

Billereck Bahama Nova táskarugós matrac 5 zónás felépítésével az igazán kemény matracokat kedvelő kedves vásárlók számára ideális. Tradícionális minőség, kiváló minőségű alapanyagokból a Billerbeck megbízható garanciális hátterével.

Billereck Bahama Nova táskarugós matrac
111 600 Ft
Most: 101 500 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2015. március 24. 22:25:08

Gelesz László

Hilding Select Multi táskarugós matrac

Ez a matrac kipróbálható-e a kiállító termükben?
Fej, láb emelős ágyráccsal használható-e ez a termék?