Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Táskarugós matracok / Konfor Mistery Passion táskarugós matrac

Konfor Mistery Passion táskarugós matrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Konfor Mistery Passion egy kifejezetten a magas testsúlyú vásárlók számára lett kitalálva akik szeretik a maximális kényelmet élvezni. Konfor Mistery Passion egy hagyományos táskarugós rendszerű memory foam matrac. A Konfor Mistery Passion egy nagyon magas 31cm -es matrac, vastagsága miatt 160 kilóig terhelhető memory foam réteggel ellátott zsákrugós matrac. A kivételes, magassága miatt a Konfor Mistery Passion határozott tartást nyújt nagyobb testsúly mellett is, továbbá a memory foam réteg kényelmes felületi komfortot kölcsönöz a matracnak.

Főbb technikai adatok

Antiallergén: Igen
Gyártó: Konfor
Ergonómiai zónák száma: Homogén alátámasztás
Garanciális idő: 10 év
Szállítási határidő: 21 munkanap
Fekvőfelület: Egyoldalas felépítés
Matracmagasság: 30 cm
Zsákrugók száma: 230/m2

129 600 Ft
119 600 Ft
1 db

124 600 Ft
120 600 Ft
1 db

149 000 Ft
144 600 Ft
1 db

176 600 Ft
170 600 Ft
1 db

179 600 Ft
171 600 Ft
1 db

201 900 Ft
198 600 Ft
1 db

236 600 Ft
230 600 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

A Konfor Mistery Passion táskarugós matrac


A Konfor magyarországi forgalmazója a konfor matracok esetében csak akkor vállal alakváltozásra garanciát, amennyiben a matracot tartó ágyrács lécei közötti távolság nem haladja meg a 40 mm-t.


A Konfor Mistery Passion egy kifejezetten a magas testsúlyú vásárlók számára lett kitalálva akik szeretik a maximális kényelmet élvezni. Konfor Mistery Passion egy hagyományos táskarugós rendszerű memory foam matrac. A Konfor Mistery Passion egy nagyon magas 31cm -es matrac, vastagsága miatt 160 kilóig terhelhető memory foam réteggel ellátott zsákrugós matrac. A kivételes, magassága miatt a Konfor Mistery Passion határozott tartást nyújt nagyobb testsúly mellett is, továbbá a memory foam réteg kényelmes felületi komfortot kölcsönöz a matracnak.
A Konfor Mistery Passion egy hagyományos zsákrugós rendszerrel készülő, felső emlékezőhab réteggel ellátott zsákrugós matrac.

A Konfor Mistery Passion az emlékezőhab hatására egy enyhén lágy felületi komfortot nyújtó matrac. Ezen tulajdonságok mellett tökéletes választos azon vásárlók számára akik a határozott alátámasztást igénylő és nagy teherbírású matracokat kedvelik. A matracban 248db/m2 táskarugós rendszernek köszönhetően pontrugalmas, alkalmazkodik a test vonalához és megfelelő alátámasztást biztosít a gerincnek. A tökéletes szellőzésről 8 db légkapszula gondoskodik a matrac oldalán elhelyezkedő 4 db függőleges hordozófül segítségével a matrac könnyen forgatható, átmozgatható.

Műszaki adatok:
Matracmagasság: 31 cm+-1cm
Maximális súlykorlátozás: 160 kg


MÁRKA: KONFOR

A Konfor Matrac- és Bútorgyár 45 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac - és bútorgyártás terén.
2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukban azért, hogy ügyfeleiket európai színvonalon tudják kiszolgálni. Alapanyagaik minősége a legszigorúbb európai igényeknek is megfelel.
A kiváló alapanyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a textíliára és a varrásra 2 év, a rugótestre 10 év garanciát biztosítanak.
A Konfor matrac gyár kapacitása lehetővé teszi, hogy forgalmazóként nagyobb megrendeléseket is rövid határidővel teljesíthessünk. Igény szerint vállaljuk kórházak, kollégiumok, vagy éppen szállodák matraccal történő ellátását.


Mi az a bonellrugó? Bonellrugó leírása. Mi az a bonellrugó?


Az 1860-as években hatalmas áttörésként megjelentek az acélrugós matracok, Heinrich Westphal kifejlesztette a bonell rugót. Még ebben az évszázadban szabadalmaztatták a táska- vagy zsákrugótis. A korabeli technológia hiányosságai miatt azonban csak jóval később, az 1940-es évek végén nőtt meg a népszerűségük.
A bonell-rendszer lényege, hogy előállítása egy gépsoron történik; úgy, hogy többszáz különálló térhálóba rendezett rugótestet egymással összekapcsolnak. A tölcsérrugók (alakja miatt kétkúpos vagy kéttölcséres rugónak is nevezik), általában 2.0-2.2 mm-es acélhuzalból készült 5 menetes rugók (4, 5, 6 menetes is lehet) alsó és felső végeit csavarrugókkal (spirál) kötik egymáshoz. Egy 90x200-as heverőben hozzávetőlegesen 200-220 bonell-rugóstag található. Előnye: a gépiesített tömeggyártásnak köszönhetően olcsóbb az epedánál, a bonellrugók tölcsérforma kialkítása megakadályozza az egymással "szomszédos" rugóstagok súrlódását. Hátránya: az epedarugó egyenletesebb súlyelosztást biztosít, mint a bonell-rendszer.

Ágyrács vagy ágyborda?

Az egyszerű fenyő ágyborda vagy deszkázat megfelelő a Konfor Basic matrac alá hiszen a matracnak függőlegesen mozgó rugózata van, ami fix vízszintes alátámasztást igényel.

olcsó, matrac, olcsó matrac, matracok olcsón, bonell rugós matrac, rugós matrac, rugó, rugós matrac, konfor, Konfor, Konfor Basic, akció, akciós matrac, memoryfoam, memory foam, memória, memória matrac, zsákrugós matrac, Konfor Mistery Passion

Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.