Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Vákuum matracok / Best Dream Siglo vákuummatrac

Best Dream Siglo vákuummatrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Best Dream Siglo hideghab vákuum gyógymatrac kemény alátámasztást nyújt. Feszes fekvőfelülete ergonómikus, orthopéd kiváló alvási élményt ajánlva. A Best Dream Siglo matrac hosszú garanciális idővel rendelkezik, egyszerűen szállítható ideális választás akár otthonra, akár hétvégi házba.

Főbb technikai adatok

Felépítés: Aircell hideghab
Huzat anyaga: Öko-tex bőrbarát textília
Huzat típusa: Fix bőrbarát huzat
Zónák száma: Homogén ergonómiai zóna
Matracmagasság:: 20 cm

43 500 Ft
41 900 Ft
1 db

48 450 Ft
46 900 Ft
1 db

53 800 Ft
51 900 Ft
1 db

62 900 Ft
59 900 Ft
1 db

75 500 Ft
72 900 Ft
1 db

86 600 Ft
83 900 Ft
1 db

96 900 Ft
93 900 Ft
1 db

107 800 Ft
104 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 2 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

A Best Dream vákuummatrac a kemény fekvőfelületet kedvelő vásárlók ideális matraca. Ez az egyik legnépszerűbb vákummatrac, ez köszönhető árának kiváló minőségének illetve hosszű garanciális idejének köszönhető. A Best Dream Siglo hideghab matrac megfelelő választás amennyiben a kemény alátámasztást választja. A csomagolása optimális a könnyű szállításhoz, és amennyiben nem csomagolja ki hosszú távon tárolható anélkül, hogy a matrac bármilyen károsodást szenvedne.

 

Best Dream logo

 

A matracmag:

A Best Dream Siglo orthopéd vákkummatrac speciális, homogén szerkezetű kemény hideghabból készül. Az egységes szerkezete miatt kiválóan lélegzik, a higiéniai komfortja tökéletes. A hideghab matrac magja kifejezetten alvásra kifejlesztett Elioform hab, szerkezete kiválóan támasztja alá a gerincoszlopot, annak ellazulását megfelelően garantálja.

A matrachuzat

A Best Dream Siglo orthopéd vákkummatrac huzatanyaga egy olxyan , lélegző bőrbarát textília mely megfelel az Öko-tex 100 nemzetközi szabványnak. Ez a szövet kiváló Best Dream S légáteresztő képességgel rendelkezik, tökéletesen segít az éjszakai nedvesség elvezetésében, megfelelően száraz klímát biztosítva. A matrac borítóanyagának steppelése téli nyári oldalas, A matrac huzatanyaga 100% pamut, kiváló tulajdonsággal és tökéletes légáteresztő képességgel

felkiáltójelÉrdemes a fix, nem levehető huzatú matracokra matracvédőt tenni. Egyszerűen tisztítható, könnyen mosható és hosszű távon megvédi a matracot a szennyeződésektől. Nézze meg a matracXXL webáruház felületén a különböző típusú és méretű matracvédőket

Információs jel Mi a vákuummatrac?

 

A vákuummatrac alapvetően egy csomagolási formát jelent. Az eljárás során az elkészült matracot összepréselik hengerek között. az összepréselt matracot becsomagolják, majd ezt feltekeri a vákmozó gép második fázisban és újra, mostmár csőszerűen lecsomagolja. A préselés során a levegőt a hab homogén cellaszerkezetéből teljesen kipréselik. Így, a dupla csomagolással a matac könnyen szállítható, gyakorlatilag a legnagyobb méret is befér bármilyen személyautóba is. 

A vákuummatrac habszerkezete a kicsomagolás után visszanyeri az alakját. A matrac kibontása után 20-24 órával az eredeti formára áll vissza a matrac, bármilyen szerkezeti sérülés nélkül és tökéletesen használható. 

 

Felkiáltójel Vákuummatrac minősége

Fontos megjegyezni, a vákuumatrac csak egy csomagolási technológiát jelez. A matrac minőségét a felhasznált alapanyagok minősége, tömegsűrűsége, vágási technológiája határozza meg ez gyakorlatilag független a vákuum tecnológiától.

 Best Dream Siglo hideghab vákuum gyógymatrac, vákummatrac, kemény matrac, hideghab matrac

Best Dream Siglo hideghab vákuum gyógymatrac kemény fekvőfelületű vastag feszes alátámasztást nyújtó matrac. A vákuummatrac könnyen szállítható kemény matrac, népszerű akciós matrac.

Hasonló termékek

Best Dream Bamboo Memory matrac

Best Dream Bamboo Memory matrac, vákuumcsomagolt antiallergén levehető mosható természetes bambusz huzattal készülő, rendkívül kényelmes memory-foam matrac, kiváló ár/érték aránnyal. Amennyiben Ön kedveli a memory-foam kényelmét és természetesen antiallergén közepesen kemény matracra vágyik a 15 év garancia mellett ez a matrac tökéletes választás az Ön számára.

Best Dream Bamboo Memory matrac
64 900 Ft
Most: 54 900 Ft

Best Dream Memory Duet matrac

Best Dream Memory Duet matrac vákuumcsomagolt kemény alátámasztást biztosító memory foam matrac. A két memory foam réteg orthopéd, igen ergonómikus alátámasztást biztosít hosszú 15 éves garanciális idővel.

Best Dream Memory Duet matrac
70 800 Ft
Most: 61 900 Ft

Relaxx Senzone Memory Medium matrac

Relaxx Senzone Medium Memory-foam matrac különleges 7 zónás, speciális kialakítású matrac. A különleges gyártási technológiának köszönhetően a matrac belső szerkezete több mint 160 ponton találkozik a külső környezettel, kiváló klímatikus környezetet biztosítva a tökéletes pihenéshez.

Relaxx Senzone Memory Medium matrac
99 900 Ft
Most: 89 900 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.

2014. július 30. 15:19:52

Eszter

Vákuumcsomagolt matrac használatba vétele

Tisztelt MatracXXL!

Az iránt érdeklődnék, hogy a vákuumcsomagolt matrac kibontás után ténylegesen csak 24 óra elteltével használható? Ha esetleg ennél hamarabb feküdnénk rá, az nagyon károsítaná a matracot?

Köszönettel:
K. Eszter

2014. július 30. 15:25:58

MatracXXL webáruház

Vákuumcsomagolt matrac használatba vétele

Kedves Eszter,

Alapvetően a gyártók 24 órát javasolnak a használatbavétel előtt amennyiben lehetősége van rá érdemes ezt betartani. Abban az esetben ha nincs ennyi ideje természetesen ez lehet kevesebb is ha úgy ítéli meg, hogy a matrac elnyerte eredeti alakját és keménységét. Mielőtt azonban ez megtörténne semmi képen ne használja a matracot.

Üdvözlettel

Dóczi Péter

Üdvözlettel:

MatracXXL Ügyfélszolgálat
06 20 260 1073