Kosaram 0 db 0 Ft

Matracok / Vákuum matracok / Rottex Arad hideghab vákuummatrac

Rottex Arad hideghab vákuummatrac

Nincs még értékelés

Rövid leírás

A Rottex Arad vákuum matrac az egyik legkedveltebb vákuum matrac a matracxxl.hu-n. A matrac 14 cm magas, homogén arcell maggal kapható, ami elősegíti a gerinc megfelelő alátámasztását. A Rottex Arad matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található, ami mosható 40 fokon.

Főbb technikai adatok

Felépítés: Aircell hideghab
Matracmagasság:: 14 cm
Huzat anyaga: Ultrafresh matrac huzat
Huzat típusa: Levehető mosható
Zónák száma: Homogén ergonómiai zóna

29 900 Ft
26 700 Ft
1 db

32 800 Ft
28 500 Ft
1 db

44 200 Ft
38 900 Ft
1 db

55 800 Ft
46 500 Ft
1 db

58 500 Ft
49 200 Ft
1 db

63 200 Ft
51 900 Ft
1 db
Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Rottex Arad hideghab vákuum matrac matrac a Rottex matracok közül igen kedvelt. A Rottex Arad hideghab vákuum 14 cm magas félkemény matrac. A z Ardad hideghab vákuum matracon egy speciális nagyon jól szellőző Ultrafresh huzat található. A huzat levehető és mosható 40 fokon. A Rottex Arad hideghab vákuum matrac vákuum csomagolva kapható. A matracra a gyártó 7 év garanciát biztosít. A matracmag 12 cm magas. 

 

Rottex logó

Rottex cégtörténet

 

A Rottex egy 17 éve működő magyar matracgyártó cég. A gyár Tatán található, 2 hektáros területen található, modern gépparka szerelt gyárat, illetve raktárat is magába foglal, mely önmagában is 5.000 négyzetméteres, 10.000 raklapos magasraktárat takar. Az évek során számos matrac család került ki a gyárból. A Rottex termék kínálatában megtalálhatók a vákuum matracok, a bonell rugós, zsákrugós matracok, ezeken felül még a memory, latex kókusz és gyerekmatracok is. A matracokon felül számos kiegészítőt is találhatunk magunknak. A Rottex matracban gondolkodó vásárlók több mint 40 matrac közül választhatnak. Minden fajta matracból található a lánytól az egészen kemény matracokig.
Az állandó bővítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően 2008 óta export részlegünket elindítva már számos külföldi országokba is szállítunk, úgy, mint Horvátország, Szlovákia, Románia, Hollandia, Belgium, Ausztria, Németországba.

 

Rottex matracok

 


A Rottex a 17 év alatt majdnem minden típusú matrac fajtából gyártott a vásárlóknak. Kikerült már számtalan rugós matrac, köztük a bonell rugós és zsákrugós is, illetve memory habos, latex matrac is. Néhány memória habos matracban előfordul kókusz réteg is. A kókusz nagyon jó átszellőző tulajdonsággal rendelkezik és mellette tartást ad a matracnak. A Rottex memory habos matracai 16 és 20 magasság között vannak, előfordul hagyományos csomagolással és vákuumcsomagolással is.


Vákuum matrac család

 

 

Hideghab


Lassan a régi szivacsokat felváltják a hideghabok. A hideghabok legfőbb tulajdonsága a kémiai összetételt mellőzve, hogy a hideghabok sokkal tartósabbak, hosszabb az élettartama, jobban szellőzik és nem fog porlani az évek folyamán. A hideghaboknak számos változata létezik, többek között a memória hab is egy hideghab. A hideghabok sűrűsége általában 25-35 kg/m3 között vannak. A Rottex matracokban ez a szám 33-35.

 

Vákuum matrac

A vákuum matrac egy csomagolási technika. Nem lesz tőle jobb vagy rosszabb a matrac, ez a csomagólási mód a szállítás megkönyítése miatt lett kitalálva. A vákkum matracok egy nagyobb méret esetén is könyebben szállítható, így akár egy személygépkocsiba is ellehet vinni. A vákuum matracra a kicsomagolás után 24 óráig nem lehet ráfeküdni, ennyi idő kell beki, hogy teljes megszívja magát levegővel és használható legyen. 

 Vákuum matrac

Hideghab matrac garancia.


A Rottex a vákkum matracaira 7 év garanciát vállal. Ebből egy év teljes körű, a maradék 9 év esetében pedig 30% -os deformációja esetén él a garancia. 

 

 

 

 

matrac, egyedi méret, egyedi méret matrac, rottex matracok, rottex matrac méretek, matrac webáruház, memory matrac, memory, emlékező hab, vákuum matrac

Hasonló termékek

Swissdream Memopedic memory foam matrac

Swissdream Memopedic memory foam matrac 8 cm-es nagy tömegsűrűségű memory foam párnázóréteggel, deréktámasszal és speciálisan kialakított vállsüpppedés rendszerrel az egyik legkiválóbb minőségű memory foam matrac a piacon. Vastag feszes antiallergén matrac, mindenkinek ajánlható akik szeretik kombinálni a memory foam fantasztikus tulajdonságait a feszes alátámasztással.

Swissdream Memopedic memory foam matrac
89 900 Ft
Most: 69 900 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.