Kosaram 0 db 0 Ft

Termékek / Párnák & Memory párnák

oldal:
1
Szűrés
Szűrés
Szűrés

Best Dream Bio Moore párna

Best Dream Bio Moore párna

Best Dream Bio.moore párna tökéletes alátámasztást nyújt. Speciális Bio anyaga garantálja a rugalmas és tökéletes formakövetést. A Bio moore párna remek választás pihenéshez és olvasáshoz is. ha Ön hason fekszik puha felülete kiválóan segíti a pihenését.

Best Dream Bio.moore párna

Nincs még értékelés

16 900 Ft-tól 11 800 Ft-tól 1 db
Best Dream Soya Memory-foam párna

Best Dream Soya Memory-foam párna

Best Dream Soya Memory-foam párna egy 100% os természetes Soya alapanyagból készült memory-foam párna. Tökéletesen követi a nyak és a váll formáját, ellazítja az izmokat. Levehető mosható huzata tökéletesen antiallergén. A memory foam nyakpárnák különleges élményt nyújtanak használójának. Ha Ön tökéletes alátámasztásra és formakövetésre vágyik a memory-foam párnák kiváló választást jelentenek.

Best Dream Soya Memory-foam párna

Nincs még értékelés

19 900 Ft-tól 18 900 Ft-tól 1 db
Tempur® Sonata Párna

Tempur® Sonata Párna

Tempur® Sonata Párna 61 x 40 x 9,5 cm-es méretben alacsony magassággal ideális átlagos vagy vékonyabb testalkatú és vállszélességű vásárlók számára egy közepesen kemény vagy lágy matrac használatával. A Tempur® Sonata Párna a hason alvók számára is kedvező választás 9,5 cm-es magasságával. Alátámasztja a nyakat és tehermentesíti azt ezzel elősegítve a gerinc regenerálódását. A tökéletesen légáteresztő speciális, nagy tömegsűrűségű Tempur® Nasa memory foam teszi a Sonata párnát egyedülállóvá.A Sonata párna levehető és tisztítható huzattal rendelkezik.

Tempur® Sonata Párna

Nincs még értékelés

49 900 Ft-tól 36 900 Ft-tól 1 db
Tempur® Millenium Párna

Tempur® Millenium Párna

A Tempur® Millenium Párna 54*32*9,5/5-ös méretben ideális választás a háton illetve oldalt fekvőknek mivel megtámasztja a nyakat és a gerinc felső részét. A belső szerkezete a speciális nagy tömegsűrűségű Tempur® memory foamból épül fel. A Tempur® Millenium Párna azon személyeknek ajánlott akik hát- vagy nyaki bántalmakkal küzdenek. A Tempur® Millenium Párna huzata levehető és tisztítható.

Tempur® Millenium Párna

Nincs még értékelés

44 990 Ft-tól 41 900 Ft-tól 1 db
Tempur® Original Párna "M"

Tempur® Original Párna "M"

A Tempur® Original Párna "M" az 50 x 31 x 10/7cm-es méretével az átlagos méretű párnák közé tartozik. Ideális választás az átlagos vállszélességgel rendelkezők számára egy közepesen kemény vagy kemény matraccal. Kialakítását tekintve kontúr párna amely tökéletes alátámasztást biztosít a nyaknak ezzel tehermentesíti a nyakat és a gerincet. Ideális választás oldalt fekvőknek. A Tempur® Original Párna "S" kialakítása speciális nagy tömegsűrűségű Tempur® memory foam. A huzata légáteresztő valamint levehető és mosható.

Tempur® Original Párna

Nincs még értékelés

52 900 Ft-tól 41 990 Ft-tól 1 db
Tempur® Sonata

Tempur® Sonata

Tempur® Sonata Párna 61 x 40 x 12,5 cm. A Tempur® Sonata Párna a 12,5 cm-es magasságával átlagos vagy az átlagosnál erősebb testalkattal valamint szélesebb vállakkal rendelkezőknek ideális választás egy közepesen kemény vagy kemény matrac használatával. A Tempur® Sonata Párna 12,5 cm-es méretéből kifolyólag tökéletesen alkalmas oldalt fekvéshez valamint embrió pózban alváshoz. Alátámasztja a nyakat és tehermentesíti azt ezzel elősegítve a gerinc regenerálódását. A tökéletesen légáteresztő speciális, nagy tömegsűrűségű Tempur® Nasa memory foam teszi a Sonata párnát egyedülállóvá.A Sonata párna levehető és tisztítható huzattal rendelkezik.

Tempur® Sonata

Nincs még értékelés

49 900 Ft-tól 43 500 Ft-tól 1 db
Tempur® Symphony Párna

Tempur® Symphony Párna

A Tempur® Symphony memory párna 63 x 43 x 11 cm-es méretben kifejezetten az átlagos vagy vékony testalkatú és vállszélességű emberek számára ajánlott egy közepesen lágy vagy félkemény matraccal. A Symphony memória párna 11 cm-es magassága ellenére is tökéletesen alátámasztja a nyakat és tehermentesíti azt. A Symphony memory párnákat a speciális Tempur® Nasa memory foam teszi egyedivé. Kialakítása a hagyományos formákat követi "szappan" alakú, a huzata levehető valamint mosható.

Tempur® Symphony Párna

Nincs még értékelés

55 900 Ft-tól 44 900 Ft-tól 1 db
Tempur® Original Párna "L"

Tempur® Original Párna "L"

A Tempur® Original Párna "L" az 50 x 31 x 11,5/8,5 cm-es méretével az átlagos méretű párnák közé tartozik. Ideális választás az átlagos vállszélességgel rendelkezők számára egy közepesen kemény vagy kemény matraccal. Aszimmetrikus kialakítását tekintve kontúr párna amely tökéletes alátámasztást biztosít a nyaknak ezzel tehermentesíti a nyakat illetve a gerincet. A Tempur® Original Párna "L" kialakítása speciális nagy tömegsűrűségű Tempur® memory foam. A huzata légáteresztő valamint levehető és mosható.

Tempur® Original Párna

Nincs még értékelés

56 900 Ft-tól 44 990 Ft-tól 1 db
Tempur® Original Párna "S"

Tempur® Original Párna "S"

A Tempur® Original Párna "S" az 50 X 31 X 8,5 cm-es méretével az alacsonyabb párnák közé tartozik. Ideális választás az átlagos vagy kisebb vállszélességgel rendelkezők számára. Kialakítását tekintve kontúr párna amely tökéletes alátámasztást biztosít a nyaknak ezzel tehermentesíti a nyakat és a gerincet. Ideális választás oldalt fekvőknek. A Tempur® Original Párna "S" kialakítása speciális nagy tömegsűrűségű Tempur® memory foam. A huzata légáteresztő valamint levehető és mosható.

Tempur® Original Párna

Nincs még értékelés

56 900 Ft-tól 44 990 Ft-tól 1 db
Tempur® Original Párna "XL"

Tempur® Original Párna "XL"

A Tempur® Original Párna "XL" az 50 x 31 x 13/10 cm-es méretével az átlagosnál nagyobb méretű párnák közé tartozik. Ideális választás az átlagos vagy nagyobb vállszélességgel rendelkezők számára egy közepesen kemény vagy kemény matraccal. Aszimmetrikus kialakítását tekintve kontúr párna amely tökéletes alátámasztást biztosít a nyaknak ezzel tehermentesíti a nyakat illetve a gerincet. A Tempur® Original Párna "XL" kialakítása speciális nagy tömegsűrűségű Tempur® memory foam. A huzata légáteresztő valamint levehető és mosható.

Tempur® Original Párna

Nincs még értékelés

44 990 Ft-tól 1 db
Tempur® Comfort Cloud párna 70 x 50 cm

Tempur® Comfort Cloud párna 70 x 50 cm

Tempur Comfort Cloud 70 x 50 cm. A Comfort Cloud memory párna hagyományos kialakítású, elegáns párna. Minden alvás helyzetben megtámasztja a fejet illetve a nyakat a speciális lágyságának köszönhetően. A Tempur Comfort Cloud 70 x 50 cm-es méretéből kifolyólag tetszés szerint gyűrögethető memória párna. A 60 C°-on mosható, levehető huzat miatt is ideális választás lehet.

Tempur® Comfort Cloud párna 70 x 50 cm

Nincs még értékelés

59 800 Ft-tól 50 990 Ft-tól 1 db
TEMPUR® OMBRACIO párna

TEMPUR® OMBRACIO párna

Tempur® Ombracio Párna (Átmérő ca: 56cm, magassága ca.: 18cm) talán az egyik legkülönlegesebb formájú párna, amely különleges "virág" formájának és az emlékezőhab kockákból álló párnatöltet lágyságának köszönhetően népszerű a hason alvók és az oldalt fekvők körében egyaránt. A Tempur® Ombracio memóriahabos párna egy igazi gyűrögetős memória párna a Tempur® világhírű emlékezőhab alapanyagából: légáteresztő, egyedülálló cellastruktúra. A különleges Tempur Climate 3D textília, az egyedülálló forma és a kivételes lágysága az Obracio párnát a 2011-es megjelenése óta igazi siker termékké emelte. A Tempur Ombracio párna tökéletes alátámasztást nyújt minden alváshelyzetben. Az Ombracio párna formája segít megemelni (alátámasztani) a test felső részét, egyenes helyzetbe hozni a testet, a nyak és a hátgerinc deformációja nélkül. A különleges dizájn, a párna oldalán lévő bemélyedésekkel, könnyebb légzést és jobb alváskörülményeket biztosít Önnek. A huzat atkák ellen kezelt, hipoallergén anyagból készül, oldalán 3D textíliával kombinálva. Egyedi módon kombinálja: a 3D textíliát, a Tempur Climate anyagot a párna formájával és a Tempur anyag egyedi nyomáscsökkentő tulajdonságaival.

TEMPUR® OMBRACIO párna

Nincs még értékelés

64 990 Ft-tól 54 990 Ft-tól 1 db
Tempur® COMFORT CLOUD párna 50 x 60 cm

Tempur® COMFORT CLOUD párna 50 x 60 cm

A Tempur Comfort Cloud ES (Extra Soft) Tempur® memory foam alapanyagból készülő párna 50 x 60 cm-es méretben egy igazi klasszikus párna forma. A Tempur Comfort Cloud párna speciális lágyságának köszönhetően nagyszerűen támaszt és egyénileg, tetszés szerint gyűrögethető. A Tempur Comfort Cloud párna kombinálja az alátámasztást és a kényelmet egy új, radikális módon. A tradicionális formájú párna a szabadalmazott Tempur® anyagbevonatból készül, kis TEMPUR darabkákkal van töltve, amely a csodálatos puhaság érzetét biztosítja a folyamatos nyomáscsökkentés mellett. Alkalmas azoknak, akik oldalukon és háton fekve alszanak.

Tempur® COMFORT CLOUD párna 50 x 60 cm

Nincs még értékelés

69 900 Ft-tól 56 800 Ft-tól 1 db
oldal:
1
Párnák & Memory párnák

A jó matrac mellett a pihentető és egészséges alvás másik elengedhetetlen feltétele a megfelelő párna kiválasztása. A Matrac XXL webáruház párnák egész hadát vonultatja fel, így biztosan mindenki megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbbet. A különleges és egyedi igények kielégítése számunkra fontos, így a matracok mellett a párnák is jelentős szerepet kaptak kínálatunkban. Az anatómiai kialakítású, emlékezőhabos párnák különböző szélességben és magasságban rendelhetők a különböző testalkatú és alvási igénnyel rendelkezőknek. Az allergiások számára a legjobb megoldás lehet a speciális száltöltetű, mosógépben mosható antiallergén párnáink egyike, melyek a tökéletesen higiénikus alvási környezetet hozhatják el hálószobánkba. A természetességet kedvelőknek ajánljuk 100% magyar libapehely párnáinkat, melyeknek köztudottan nincs párjuk. A gyapjút kedvelők számára több féle merino gyapjú párna található termékkínálatunkban. Az egészségi problémákkal küzdők, refluxos vásárlóinknak pedig tökéletes megoldást nyújthatnak ékpárnáink, melyek különböző méretekben rendelhetők. Nézzenek körül bátran, biztosan nem fognak csalódni.