Kosaram 0 db 0 Ft

Párnák & Memory párnák / Memory foam párnák / Best Dream Soya Memory-foam párna

Best Dream Soya Memory-foam párna

Nincs még értékelés

Rövid leírás

Best Dream Soya Memory-foam párna egy 100% os természetes Soya alapanyagból készült memory-foam párna. Tökéletesen követi a nyak és a váll formáját, ellazítja az izmokat. Levehető mosható huzata tökéletesen antiallergén. A memory foam nyakpárnák különleges élményt nyújtanak használójának. Ha Ön tökéletes alátámasztásra és formakövetésre vágyik a memory-foam párnák kiváló választást jelentenek.

Főbb technikai adatok

Gyártó: Best Dream
Származási ország: Olaszország
Antiallergén: Igen
Huzat típusa: Levehető mosható 40 C
Párna mag: Soyafoam memory

19 900 Ft
18 900 Ft
1 db

Matracok kezelése

A matracok kezelése, a matrac forgatása, szellőztetése, tisztítása éppen olyan fontos, mint egyes esetekben a matrac szagtalanítás, hiszen a hosszú évek során matracunkban sokféle mikroorganizmus telepszik meg, ami több baktériumnak és élősködőnek lehet a melegágya - a szó s [...]

Matrac magassága

A matrac magasságával kapcsolatos kérdések, tények és tévhitek még a mai napig megosztják az embereket. Mi a megfelelő matracmagasság? Konkrét válasz erre a kérdésre nem létezik, hiszen itt is sok mindent figyelembe kell vennünk. Kinek lesz a matrac, milyen lesz a matrac, hol fog [...]

Kérdezzen a termékről! Ha írni akar, csak klikkeljen erre a sávra... Eddig 0 db hozzászólás
Részletes leírás
Technikai leírás
Kiegészítők

Best Dream Soya Memory-foam párna

Hasonló termékek

Best Dream Memory Duet matrac

Best Dream Memory Duet matrac vákuumcsomagolt kemény alátámasztást biztosító memory foam matrac. A két memory foam réteg orthopéd, igen ergonómikus alátámasztást biztosít hosszú 15 éves garanciális idővel.

Best Dream Memory Duet matrac
70 800 Ft
Most: 61 900 Ft

Best Dream Wools merinó gyapjú vákuummatrac

Ez a matrac tökéletes választás azok számára akik a tökéletesen feszes tartás mellett szeretik a természetes alapanyagokat. A Wools matrac gyapjú párnázórétege télen melegít nyáron hűt. A matrac vákuumcsomagolással készül.

Best Dream Wools gyapjú váuumcsomagolt gyógymatrac
79 900 Ft
Most: 74 900 Ft
Mi válaszolunk! Kérdéséhez töltse ki az alábbi mezőket

A *-al jelölt részek kitöltése kötelező.